Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Barboraaa @ 2013 07 15, 17:28)
man su anglų kalba nelabai kas,ar tas namas rimtai tikras?  g.gif

Manau tikras,nes labai daug jo foto internete, ir dizainere kazkur maciau kuri kure ta nama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 15 liepos 2013 - 17:57
Sveikutės visos! Aš irgi prisidedu prie Jūsų, provanso mylėtojų! Prieš metus keitėm baldus ir įsigijom nuostabius PriveeHome medinius baldus, kurie namams suteikia lengvo prancūziško žavesio. Deja, po kelių savaičių kraustomės į naujus namus, kur mano grožiai nepritampa. verysad.gif Norėjau paklausti, gal kuri žino, kas norėtų perimti mano turtą? Jei taip - parašykit A.Ž., nes čia skelbimuko dėti negaliu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Testify: 15 liepos 2013 - 20:54
Ta pati kureja Nancy Meyer kaip Something Gotta Give, taip ir The Holiday (mano vienas is megstamiausiu filmu), du visiskai skirtingi stiliai,bet tas angliskas namukas kad ir labai mazas, bet man vis tiek jaukus ir mielas

http://cotedetexas.b...-houses_15.html
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinote kur ieskoti apvadu langams is lauko puses g.gif atsimenu buvo detos ir foto kaip trodo langai be apvadu ir su , o va kur juos isigyti man neuzsifiksavo
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif

Užstrigau su grindjuostėmis, pavedė ir dingo meistras, gal kuri kažką galit parekomenduot, kas sudėtų medines grindjuostes netoli Kauno? Dar ir perdažyt jas reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 16 liepos 2013 - 15:34
QUOTE(Testify @ 2013 07 15, 20:53)
Sveikutės visos! Aš irgi prisidedu prie Jūsų, provanso mylėtojų! Prieš metus keitėm baldus ir įsigijom nuostabius PriveeHome medinius baldus, kurie namams suteikia lengvo prancūziško žavesio. Deja, po kelių savaičių kraustomės į naujus namus, kur mano grožiai nepritampa. verysad.gif Norėjau paklausti, gal kuri žino, kas norėtų perimti mano turtą? Jei taip - parašykit A.Ž., nes čia skelbimuko dėti negaliu. unsure.gif

aš tai nepykčiau pasižiūrėt,nors pas mane jau doh.gif na bet gal dar ko prireiks blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2013 07 15, 22:31)
Ta pati kureja Nancy Meyer kaip Something Gotta Give, taip ir The Holiday (mano vienas is megstamiausiu filmu), du visiskai skirtingi stiliai,bet tas angliskas namukas kad ir labai mazas, bet man vis tiek jaukus ir mielas

http://cotedetexas.b...-houses_15.html

man šitas labiau patinka, aš jei žiūriu filmą tai vadinasi filmą,net nepagalvojau,kad kažkur yra tokie namai biggrin.gif ačiū,jei dar ką rasi, rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Labuciai 4u.gif tai dingstu, tai vel gryztu... Laiko viskam truksta, bet gi pradejom renovuot nama pagaliau... Pirmiausia keiciam langus i kitus, kokybiskesnius ( nes nupirkom nama su brokuotais langais doh.gif ) ir su skirtukais wub.gif beje kazkada vire diskusija sia tema: kur skirtukus det - viduje ar isoreje. Dejom viduje, ir thumbup.gif

Tikrai pamenu vire kadaise kalba apie klinkerio pirkima Lenkijoje. Gal kas praejot si kelia? Palyginus kaina kuria gavom cia vienam salonu ir kaina Lenkijoj (intenetinej parduotuvej) patyrem soka... Skirtumas 30% doh.gif Turi buti sio reikalo ir juodoji puse g.gif

QUOTE(Rasytee @ 2013 06 27, 10:56)

Gal turit patarimu kur isigyti zidinio kapsule?

mes pirkom is Stikso

QUOTE(Rasytee @ 2013 06 27, 22:01)
as bandau ja "numuilint" nes man ji nereikalingas daiktas , o mb reik ir viskas  doh.gif

Vat vat, analogiska situacija doh.gif kaip rakstis man ta mikrobange, laukiu nesulaukiu kol suges, bet veikia velnias jau 7 metus doh.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 06 28, 13:47)
g.gif arčiausia Suvalkai,ten daug parduotuvių,bet reikia gerai pasiskaičiuot,ar apsimoka ten pirkt. Dauguma gaminių,mano akim žiūrint prastoki.

Suvalkuose jau lietuviai bizni daro, jei reikia lenkisku kainu - reikia vaziuot gilyn Lenkijos.

QUOTE(juratele2006 @ 2013 07 08, 22:10)
Issiaiskinau kad orkaites su pirolize ir teleskopiniais begeliais negali buti (du viename turiu omenyje), nes pajungus pirolize, ten susidaro 500 laipsniu temperatura, tokiu budu isdegtu tepalas esantis begeliuose.

Tikrai gali, as tokia turiu mirksiukas.gif tie begeliai pries ijungiant pirolize isimami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 07 16, 22:03)

Suvalkuose jau lietuviai bizni daro, jei reikia lenkisku kainu - reikia vaziuot gilyn Lenkijos.
Tikrai gali, as tokia turiu  mirksiukas.gif tie begeliai pries ijungiant pirolize isimami  4u.gif

gali būt doh.gif

reikės apžiūrėt kaip tie bėgeliai išsiima, 4u.gif
Atsakyti
http://online.wsj.co...30222.html#next
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2013 07 17, 14:05)

gražuuu wub.gif
mastau.gif kaip čia darbe paaiškint ką veikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip jum tokie aptrynimai? Nuotraukoj gal ir grazu, nu bet nesinoretu man ant sios sofos atsisesti schmoll.gif

user posted image

Arba cia. Nuotrauka man vel gi grazi, bet jei butu mano namai, tai pirmu numeriu nuimciau tuos skudurus nuo graziu duru

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 07 18, 10:30)
Kaip jum tokie aptrynimai? Nuotraukoj gal ir grazu, nu bet nesinoretu man ant sios sofos atsisesti  schmoll.gif

katinas - dizaineris biggrin.gif
Atsakyti