Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

TEMOS PABAIGAI
Atsakyti
kazkuri uzsisakinejot zidinio apdaila, nei tai gipso nei kokia ten g.gif buvau isitikinus kad nereiks, tai nesigilinau... bet pastatem kapsule ir ziuriu kad ne i tema lygi apdaila... reikia kazko grazaus.... wub.gif gal galit nuoroda imest to puslapiuko is kur uzsakinejot ax.gif
Atsakyti
botto.lt mes emem is gipso
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 09 11, 22:32)
botto.lt mes emem is gipso

bandau uzkraut kataloga biggrin.gif kokios mazdaug kainos zidinio apdailu???
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pagaliau turiu grindjuostes thumbup.gif Oj kiek nervų man jos kainavo, kol radau kas perdažys, sudės doh.gif
Na bet rezultatas vertas pastangų bigsmile.gif

Ir dar šiandien savo kaime sendaikčiuose nukoviau spintukę toršetui pasidėt už juokingus 60Lt, tai negaliu atsidžiaugt biggrin.gif

Nu jūs neprašot, bet aš vistiek pasirodysiu biggrin.gif

Va mano grindjuostės matosi (dar ir spintelę perdažiau hihihi.gif )

user posted image

Ir spintukė

user posted image

Dar raktą su spynele jai pakeisiu, reiks lėkt į Gritiją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 12 rugsėjo 2013 - 13:53
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 09 12, 13:15)
Sveikos  smile.gif
Nu jūs neprašot, bet aš vistiek pasirodysiu biggrin.gif

O spintelę dažysit, ar paliksit tokią rudą g.gif
Plintusai dabar thumbup.gif
O kam dažėt tv spintą? ax.gif man atrodo, kad ji ir buvo balta su ąžuoliniu viršum g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 09 12, 15:15)
O spintelę dažysit, ar paliksit tokią rudą g.gif
Plintusai dabar thumbup.gif
O kam dažėt tv spintą? ax.gif  man atrodo, kad ji ir buvo balta su ąžuoliniu viršum g.gif

Nupirkau su mintim, kad dažysiu, bet turbūt to nedarysiu g.gif Nesipjauna ta medžio spalva su dominuojančiomis spalvomis interjere.

Tv spintukė buvo balta iki kol nesudėjo grindjuosčių. Tada supratau, kad ji gelsva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 09 12, 08:13)
bandau uzkraut kataloga  biggrin.gif  kokios mazdaug kainos zidinio apdailu???

man atrodo mokejom 1800lt

Papildyta:
Linuxx graziai bigsmile.gif

o grindjuostes su vienu paraitymu?
man kaip tik reik issirinkti grindjuostes .
o kokie ten tapetai prie tv staliuko sienos ?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 09 04, 09:25)
namukų apdaila  bus panaši. apklijuosim rausvos spalvos klinkerio plytelėm..

tėvų grybukas smile.gif

user posted image

Savo namui labai noriu kokių žalių ar mėlynų .. ar persiko spalvos laukinių durų.. galvoju kaip atrodys?  g.gif ar visgi nerizikuot ir dėt baltas  g.gif ir dėl vidinių durų.. noriu baltų, bet ar bus praktiška ..gal kas gyvenat su baltom durim?

turiu klausima ax.gif gal turit issirinke konkrecias klinkerio plyteles ar tik daug maz nusiziureje? Mes startuojam su priestato statyba, po to rekonstruosim nama. jau pakeitem langus (tokius kaip jusu foto), stogas raudonu cerpiu. Galvojam ka daryt su namo apdaila g.gif Galvojom klinkeri, bet norimtamsiu ir sendinto stiliaus, ir plonu plyteliu tokiu nera. Imtu sendinta plyta ir ja pjaustytu. kaina isauga keleriopai doh.gif Svarstom dabar gal tinkuot ir dazyt sviesiai (imponuoja gelsva spalva), o klinkeri palikt ramybej geresniems finansiniams laikams g.gif Bet nesusiformuoja galutinis vaizdas niekaip su tinkuotom sienom... Raudonu cerpiu stogas, gelsvos sienos, balti langai, palanges kaip cerpes? lauko durys... Baltos? Gal bordo/raudonos? o medine stogines dali kaip tvarkyt g.gif

cia vaizdas pernai - langai dar buvo nepakeisti

user posted image

QUOTE(sania @ 2013 09 09, 14:43)
Kaip tik norejau klausti, gal kas turit kokiu pastebejimu ir pastabu sioms blizgioms baltoms plytelems 4u.gif  Labai man jos graziai ziurisi tiek virtuveje, tiek vonios kambariuose. Tik va susimasciau, kaip  vanduo ant ju ar labai matosi ar ne g.gif

gyvenime nedesiu niekur daugiau blizgiu plyteliu doh.gif grazu tuoj po nusveitimo, o paskui kai matai tas demes turi arba jas sveist arba isjung 'matyma' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 09 12, 21:31)
turiu klausima  ax.gif gal turit issirinke konkrecias klinkerio plyteles ar tik daug maz nusiziureje? Mes startuojam su priestato statyba, po to rekonstruosim nama. jau pakeitem langus (tokius kaip jusu foto), stogas raudonu cerpiu. Galvojam ka daryt su namo apdaila  g.gif Galvojom klinkeri, bet norimtamsiu ir sendinto stiliaus, ir plonu plyteliu tokiu nera.  Imtu sendinta plyta ir ja pjaustytu. kaina isauga keleriopai  doh.gif  Svarstom dabar gal tinkuot ir dazyt sviesiai (imponuoja gelsva spalva), o klinkeri palikt ramybej geresniems finansiniams laikams  g.gif Bet nesusiformuoja galutinis vaizdas niekaip su tinkuotom sienom... Raudonu cerpiu stogas, gelsvos sienos, balti langai, palanges kaip cerpes? lauko durtys... Baltos? Gal bordo/raudonos? o medine stogines dali kaip tvarkyt  g.gif

Atsiprašau braunuosi į jūsų temą, mat netikėtai mūsų namas iš modernaus tampa modernia klasika... Teisingiau eigoj, pradėjo traukti klasika, tai gavosi tokia eklektika stilių...
Įsiterpsiu 4u.gif Plonų plytelių sendinto stiliaus gražių tikrai nerasit 4u.gif Rinkausi antrą variantą svetainės viduje, kaina puse bėdos gaunasi (pigiau nei plytos sveikos). PAskaičiuokit plyta sendinta gražėsnė apie 2.4Lt + 1Lt už pjūvį, į kvadratą apie 60 plytų (priklausomai nuo matmenų).

Labai gražios baltos grindjuostės wub.gif O kaip sprendžiat problemą: tarkim atvira erdvė ir ten klijuotos plytelės ir kita dalis - laminatas, kokias grinduostes dėti? Mastau gal dėti baltas, bet tada vėl negerai - nes durys bus tamsios ir apvadai... Ar dėti tokias pat kaip laminatas? 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti