Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Sveiki smile.gif

kokia gera tema thumbup.gif . Labai daug gražumynų čia įkelta bigsmile.gif
Kaip tik klasika labiausiai prie širdies drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 04, 13:56)
Sveiki 4u.gif  gal kas galetu duoti patarimu...
taigi, musu miegamasis panasaus, kaip foto, su tokiom dviem nisom.
http://www.ebury-hot...bedrooms-02.jpg
Siuo metu ten lentynos rubams ir ivairiems kitiems daigtams. MB siulo visa tai uzdengti stumdomomis durimis, as noreciau uzuolaidomis, bet lubos slaitines, tad gan aukstos. Turbut bus lb nepatogu atitraukineti uzuolaidas, nes jos vistiek bus ilgos, sunkios g.gif  niekaip nesugalvojam, ka daryt....beje, gal kokiu foto uzmatet su tokiais pvz. 4u.gif

Butu geriau, jei idetumete savo foto, nes toje foto kur pateikete, tai as stumdomu duru tikrai neisivaizduoju.
Atsakyti
user posted image

Dar galima padaryti apsvietima.
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar keletas ideju cia

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 04, 12:56)
Sveiki 4u.gif  gal kas galetu duoti patarimu...
taigi, musu miegamasis panasaus, kaip foto, su tokiom dviem nisom.
http://www.ebury-hot...bedrooms-02.jpg
Siuo metu ten lentynos rubams ir ivairiems kitiems daigtams. MB siulo visa tai uzdengti stumdomomis durimis, as noreciau uzuolaidomis, bet lubos slaitines, tad gan aukstos. Turbut bus lb nepatogu atitraukineti uzuolaidas, nes jos vistiek bus ilgos, sunkios g.gif  niekaip nesugalvojam, ka daryt....beje, gal kokiu foto uzmatet su tokiais pvz. 4u.gif

Kokis gylis nišos,tada aišku kas ten gali būt mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz pvz thumbup.gif nu kaip man grazu wub.gif
nisu gylis 56cm...lubu aukstis kokie 330-350cm..
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 04, 17:44)
aciu uz pvz thumbup.gif  nu kaip man grazu wub.gif

Koks nisu plotis? Minejote, kad dvi nisos atskirai, o kas tada tame tarpe? Kur lova? Kur langas, durys ir pan. Reikia ziureti visuma.
Atsakyti
kuria diena galeciau ikelti brezinuka, bet db neturiu galimybes, jis kitame pc...bet realiai panasu i sia foto...
user posted image

Baldu isdestymas toks kaip ikeltoj foto, lova, nisos sone, ju ilgisi po 120cm, tarp ju stovi komoda, pakabinama tv...langas priesais lova...duris salia nisos, bet jos netrukdo...
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 04, 16:44)

Man asmeniskai nei viena foto su tomis uzuolaidomis negrazu, nebent ten, kur neuztrauktos (paristos) smile.gif .
Kita vertus, gal jums gryna klasika visai ne prie sirdies, todel ir skoniai skiriasi drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Jei audinys bus tinkamai suderintaas, man visai grazu.

Tokio tipo dvejos atskiros durys, man nelabai.
user posted image

gal kazka tokio galima
user posted image

Cia siaip,kaipjums tokia spintuke.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 08 04, 16:44)

Per visą aukštį nereikia nei durų,nei užuolaidų. Atskyrus dalį nišų viršaus,aišku,tiek,kad pakaktų apačioj rūbų lentynom ar kabinamiem drabužiam, galimą jaukų kambario apšvietimą pasidaryti,arba įkurdint svyrančius augaliukus(tik,pakelt kad durys ne sutraškytų)ar gražius daiktus pasidėti,tik neužkraut kaip prekybos centre. biggrin.gif
Rinkčiausi vis tik lengvas dureles mirksiukas.gif

Užuolaidai reikia gero kritimo(taip pat suderint su langu) ir jei atsainiai bus užtraukta gražu nebus. schmoll.gif
Kitas variantas,geros medienos,storos lentynos per visą aukštį, minusas,kad teks daug dulkių valyt. Dailios pintinės lentynose gražu. Bet tai jau kitas stilius,nors man mielesnis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 05 rugpjūčio 2013 - 09:00
Sveiki

Artinasi remonto galas ir arteja dazymas, bet doh.gif niekaip neiseina spalva isgauti, norim viena spalva dazyti svetaine, hola ir virtuve, norim kremines spalvos, bet niekaip neisgaunam doh.gif gaunasi arba i oranzini atspalvi arba tokia nesvari lyg purvina spalva, rinkausi is keliu paleciu kremine, bet norimos spalvos negavau doh.gif paletei visai kitokia spalva nei ant sienos.
Gal kas nesenai dazet ir isgavot grazia kremine spalva? gal koduka parasytumet, nebezinau jau kaip ir issirinkti, buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti