Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Grikute @ 2013 05 30, 16:28)
Jau taip norejau pasidziaugti, kad pagaliau atkeliavo spinta.
user posted image
Vaizdeliu is toliau tikrai patenkinta, bet is arciau deja yra brokelio, todel spinta iskeliavo atgal. Lauksim po reabilitacijos;)

sveikinam įsigijus norimą daiktą biggrin.gif ar durų rankena,negadins spintos g.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif pasižvalgykite po dizainerės namučius, kurie man wub.gif http://nicety.livejo...om/1348180.html

O čia jos darbai thumbup.gif http://www.lillianaugust.com/portfolio

Smagaus naršymo šį lietingą rytą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2013 05 30, 16:28)
Jau taip norejau pasidziaugti, kad pagaliau atkeliavo spinta.

Grikute, stiprybės tau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 05 31, 08:05)
sveikinam įsigijus norimą daiktą  biggrin.gif ar durų rankena,negadins spintos g.gif

Nemanau, kad gadins, nes yra keletas budu. Greiciausiai ant grindu desime gumini burbuliuka, kad i ji durys atsiremetu. Arba galima uzklijuoti tokia silikonine pagalvele ant rankenos, arba ant spintos, toje vietoje, kur remtusi rankena. Del to nematau problemos.

Oj, Tuda, aciu, uz palinkejima, tikrai prireiks. Lovos jau puse metu laukiu.... Vis rytoj ir rytoj.... Nervas ima juodai. Visi tolimesni darbai stoja, nes lovugalis medziaginis, medziaga pas meistra kitam Lietuvos gale, negaliu ne uzuolaidu rinktis. Viskas tempiasi, tempiasi...
Atsakyti
Grindų apsaugai sukurti specialūs kilimėliai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 31, 23:09)
Grindų apsaugai sukurti specialūs kilimėliai:

user posted image

bet jau kaip kraupiai jie atrodo doh.gif esu maciusi tokius naudojamus kuri laika, tai neabejodama mastyciau kita varianta.
Atsakyti
Jūs man pasakykit, kokie tų ratukų privalumai, kad reiktų aukoti grindis arba visokiomis plėvelėmis darkyti vaizdą? g.gif kuo blogai tiesiog kėdė? man apskritai visos tos ratuotos kėdės baisios, nebent nemačius jų "klasikinio" stiliaus, nors tiesą sakant ir neįsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 06 01, 07:39)
Jūs man pasakykit, kokie tų ratukų privalumai, kad reiktų aukoti grindis arba visokiomis plėvelėmis darkyti vaizdą? g.gif kuo blogai tiesiog kėdė? man apskritai visos tos ratuotos kėdės baisios, nebent nemačius jų "klasikinio" stiliaus, nors tiesą sakant ir neįsivaizduoju...

kaip tai kokie privalumai, kad nereiketu uzpakalio nuo kedes pakelti, kad galima butu pasisukioti su kede, pasistumdyti pirmyn-atgal (tik man sitas veiksmas is karto kelia asociacijas su kitu veiksmu tongue.gif ).
user posted image user posted image user posted image

Si Ikea kede gal ir nera itin prabangi, bet labai patogi (o ypac vaiku kambariui):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 01 birželio 2013 - 10:01
Naudojamos tos plėvelės nemačiau, tik pakabintą parduotuvėje. Aš stalą planuoju statyti taip, kad sėdėčiau veidu į likusią buto erdvę, nes dirbu namie, jaučiuosi nubausta, kai stalas prie sienos ar palangės ir aš nusisukusi biggrin.gif Tai va stalas ją kaip ir uždengtų nuo akių, tad jei sumanysiu imti kėdę su ratukais (nors tuo stipriai abejoju), turbūt plėvelę pirksiu. Na, arba tada kokį pigų kilimėlį, kurio nebus gaila, nes jis, visų pirma, bus pigesnis (ta plėvėlė vos ne du šimtus kainuoja). Bet su stumdoma kėde vis tiek kažką gal dėčiau, kai nuolat svoris ir stumdymas (turiu omenyje darbą namie kasdien), vis tiek ta vieta trinasi.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 01, 17:36)
Bet su stumdoma kėde vis tiek kažką gal dėčiau, kai nuolat svoris ir stumdymas (turiu omenyje darbą namie kasdien), vis tiek ta vieta trinasi.

po kedes kojomis reikia priklijuoti veltinio lipdukus ir bet kokia kede pastumsite/patrauksite dviem pirstais, jos net nereikes kelti.
Atsakyti
O aš nė už ką neaukočiau patogumo dėl grožio. Taigi turiu didelę "direktorišką" kėdę su ratukais ir plastiko kilimėlį po ja. Na nėr geriau, kai pasisuki, iš vienos pusės pasiimi segtuvą, pavažiuoji, nuo spintelės pasiimi dar ką. Pasisuki į darbo kambario duris, atskaitai namiškiams moralą ir vėl dirbi ar SM sėdi biggrin.gif Juk kuriame pirmiausia sau patogius namus, o prie to dar ir gražius. Be to, darbo kambarys juk ne pas visas "vieša" zona, nors pas mane kartais reikia žmogų įsivesti kokį popierių surašyti, bet juk jis pas mane ateina su svarbiu reikalu , o ne interjero apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
as esu sunui nupirkus jau senai "auganti" stala ir "augancia" kede. na o ji su ratukais. tikrai kitos nezadu pirkti-tad reiks det kazkoki kilima po kede... bet jei reiketu pirkti dbr nauja kede-neabejotinai pirkciau vel tokia pat. ne del ratuku biggrin.gif del jos funkcionalumo
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 01, 21:44)
O aš nė už ką neaukočiau patogumo dėl grožio.

na, cia nuo poziurio juk priklauso. kas ka labiau nervuoja, liudina ir pan. vienus nervuotu, kad negali ant kedes, kaip ant karuseles makaluotis, o kitus, kad atrodo ne taip, kaip jiems noretusi. ir vieni, ir kiti bus nepatenkinti ir nores pakeisti interjera, jei jie bus su tais daiktais ir tokioje aplinkoje, kuri jiems nepriimtina.

Atsakyti