Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

ausrap, kokie cia zirniai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 06 11, 09:41)
Pamirkykite porą dienų sėklytę, greičiau prasikals 4u.gif

Jau mirkytos ne viena diena, tiksliau dregnoj servetelej idetos, bet dar neprasikale. Sparagines irgi uzmerkus buvau, bet neilgai, pusdieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 06 11, 09:42)
ausrap, kokie cia zirniai? bigsmile.gif

Žirniukai pirkti "Sėklos" firmos, čia dvi rūšys "Early onward" ir "Gloriosa" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 11, 09:47)
Jau mirkytos ne viena diena, tiksliau dregnoj servetelej idetos, bet dar neprasikale. Sparagines irgi uzmerkus buvau, bet neilgai, pusdieni  smile.gif

Kai buvo šiltos dienos, tai man sudygo po 2 dienų pamirkymo per 3 dienas, šiaip galvoju, kad labai greitai, buvau maloniai nustebinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 06 11, 10:14)
Žirniukai pirkti "Sėklos" firmos, čia dvi rūšys "Early onward" ir "Gloriosa" 4u.gif

Labai graziai susikabine jie wub.gif Kazi skonis koks... ax.gif
Atsakyti
Mielos darzininkes, prasau patarimo: zieminiai cesnakai isaugino ziedynus, ka su jais daryti? isskinti?
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2013 06 12, 11:33)
Mielos darzininkes, prasau patarimo: zieminiai cesnakai isaugino ziedynus, ka su jais daryti? isskinti?

mano irgi jauprileidau "ataugu" is vidaus, as isskabiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2013 06 12, 11:33)

Aš irgi to paties įlindau paklaust lotuliukas.gif Pirmus metus auginu žieminius česnakus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2013 06 12, 13:33)

Jeigu norite didelių česnako galvučių, tai išskinkit. Jeigu reikia sėklų o ne galvučių tai neskinkit. Aš juos visada išskinu. Kuo greičiau tuo geriau mirksiukas.gif
Tuos išskintus įmetu į šaldiklį, kai reikia marinuoti daržoves, o ypač agurkus, sunaudoju.

Šiemet žirnių sėjau 5 rūšis, ankstyviausi - Kleine Rheinlanderin (beje Nojaus sėklų pakelis). Ant pakelio rašo, kad subręsta anksčiau ir vienu metu. Taip ir yra. Sėjau balandžio 15 d. Jau valgom pilnumoj. Kiti dar tik vieną kitą ankštį subrandinę yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 12 birželio 2013 - 12:15
o dėl ko žmonės suriša česnakų laiškus į mazgą? kažkur esu mačius.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 12, 12:08)

Jei neklystu... Taip surisami vasariniu cesnaku laiskai, kad brestu ir augtu ju galvutes, o neitu i lapus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 12, 14:08)

Esu mačius, mano draugė taip daro. Paskui dejuoja, kad česnakai maži užaugo. Nežinau kaip iš tiesų čia yra, bet aš visą laiką išskinu. Tikriausiai viena iš nedaugelio daržovių su kuria "sutariam" be vargo lotuliukas.gif
Atsakyti
del cesnaku dar: vasarinius tikrai risa, na o zieminius tai isskabo 4u.gif

Para, na ir kodel as vakar ismeciau nuskabius, visai nepagalvojau, kad marinavimui tiktu doh.gif

esu tik girdejusi, kad tas nuskabytas dalis siaip uzmerkia, rauga padaro ir buna gera trasa darzovems laistyti ir purksti lygtais ax.gif
Atsakyti