Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 19, 13:57)
tokioje būklėje dar eksperimentai su mintimis ar žolelėmis  doh.gif  pavartoju vaistus ir vėl ramu pora metų  smile.gif aišku norėčiau nebegrįžti prie jų,bet....

zodis prie zodzio sutinku, mastom identiskai drinks_cheers.gif
Papildyta:
klausykit merginos, o kuri is jusu nepamenu gal lanket ar lankot psichoterapija? ne psichologa bet psichoterapija, mastau gal verta megint g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 11 19, 19:40)
Papildyta:
klausykit merginos, o kuri is jusu nepamenu gal lanket ar lankot psichoterapija? ne psichologa bet psichoterapija, mastau gal verta megint g.gif

Šiuo metu aš lankausi smile.gif man padeda ax.gif bet labai skirtingos nuomonės gali būti, nes čia labai svarbus žmonių atitikimas ir pačio kliento pasirengimas. vienas psichologas gali tikti, kitas ne. dar priklauso ir nuo psichoterapijos krypties, kurią jie naudoja. až žinau vieną psichologę, pas kurią aš niekad neičiau, tačiau kitiems ji patinka mirksiukas.gif Čia kaip moterim reikia atitikimo pasirenkant ginekologą, kirpėją ir odontologą tongue.gif taip ir pas psichoterapeutą svarbus kontaktas, jei jis užsimezga, tai labai gerai, jei ne tai... visi vistiek esam žmonės skirtingi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 19 lapkričio 2013 - 20:49
Visoms reikia rasti savo budus gerai savijautai pasiekti. Tik beda ta,kad siuolaikinis zmogus nori greitai,cia ir dabar. Nera kantrybes, laiko, energija eikvojama ne ten kur reikia,todel ieskoma stebuklingu piliuliu ar budu. Norisi kad tave kas isgydytu neidedant jokiu pastangu ir gyvenent taip pat kaip iki to gyvenai. As jokiais budais nenoriu passkyti kad stiprus cheminiai vaistai blogis, tikrai ne. AD man prasviesino prota, lexitonilis man nueme stipru nerima. Bet atejo laikas, kai pradejau galvoti kad turiu imokti gyventi kitaip. Cia kaip ir su rukymu, kazkada niekaip negalejau isivaizduoti kaip gali ryta pradeti be cigaretes. Pasirodo galima.
Atsakyti
merginos baigiasi musu 50 psl. pokalbiu gal kuri nepagailesite geru minciu ir pastangu sudeti info, as sudeciau bet vaikai mano apgadine klavetura tad ne visi klavisai spaudosi blush2.gif
atsiprasau uz off topic mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2013 11 19, 17:14)
Todėl teigimas, kad visada gerai esam nusiteikę, optimistai, geri visiems, nepykstame, neeliūdime bet jaučiame nerimą, man neįtikėtinai skamba.  veikiau tai neigimas tikrų savo emocijų, išstumimas. pati esu nemažai susipažinusi su psichologija, ne ta iš žurnaliukų mirksiukas.gif

Taip, optimistiškų, gerų teiginių ar mantrų kartojimas, niekada neduos jokio teigiamo rezultato jei galvoje chaosas. Jos padeda tik kokios stresinėje situacijoje, kartojant, kad viskas gerai, viskas bus gerai. Gyvenime geriausia būti realistu.
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 11 20, 08:26)
Visoms reikia rasti savo budus gerai savijautai pasiekti. Tik beda ta,kad siuolaikinis zmogus nori greitai,cia ir dabar. Nera kantrybes, laiko, energija eikvojama ne ten kur reikia,todel ieskoma stebuklingu piliuliu ar budu. Norisi kad tave kas isgydytu neidedant jokiu pastangu ir gyvenent taip pat kaip iki to gyvenai. As jokiais budais nenoriu passkyti kad stiprus cheminiai vaistai blogis, tikrai ne. AD man prasviesino prota, lexitonilis man nueme stipru nerima. Bet atejo laikas, kai pradejau galvoti kad turiu imokti gyventi kitaip. Cia kaip ir su rukymu, kazkada niekaip negalejau isivaizduoti kaip gali ryta pradeti be cigaretes. Pasirodo galima.

drinks_cheers.gif
Istikruju minties galia yra labai stipri.
As tai isitikinau laukdamasi 3 vaikelio.
Pries tai viena palaidojus vaika buvau.
Visa nestuma save tikinau,kad si karta viskas bus gerai,kad kitaip buti negali.
Aisku,buvo luziu.Atrode,kad viskas nebus gerai.Bet...tikejimas,viltis ir ejimas i prieki ,galvojimas,kad viskas bus gerai,kartais tikrai padaro stebuklus.
Kentejau nerimo priepuolius ziaurius,tuo tarpu maitinau vaika.Nebuvo PA tuo metu.kenciau,nesigriebiau AD,nes norejau maitinti savo vaika.Jau galvojau,kad baigusi maitinti iskart imsiuos AD,nes tas nerimas kartais zude.Bet,ismokau nukreipti mintis kita linkme,jeigu pradeda imti nerimas.ir tikrai jis darosi pakenciamas,pernesamas.Man labai nervus ramina skaitymas.Perku knygas per akcijas,dovanoms irgi prasau knygu smile.gif Kai MB namuose,o vaikai neleidzia ramiai paskaityti, uzsidarau WC biggrin.gif su knyga.
As cia taip sausai ,nes nemoku graziai rasyti,is savo patirties 4u.gif

Tiesa,kad pirmus kartus,be AD tikrai nebuciau isgyvenus.Ir,jeigu dabar butu visiskai blogai imciaus vaistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 20 lapkričio 2013 - 11:27
QUOTE(Lu @ 2013 11 20, 11:26)
Bet...tikejimas,viltis ir ejimas i prieki ,galvojimas,kad viskas bus gerai,kartais tikrai padaro stebuklus.

Kadaise tikėjau kažkokiais mistiniais stebuklais smile.gif laikui bėgant supratau kad jų nėra...stebuklus kuria pats žmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 11 20, 13:12)
Kadaise tikėjau kažkokiais mistiniais stebuklais smile.gif laikui bėgant supratau kad jų nėra...stebuklus kuria pats žmogus 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 11 20, 11:26)
drinks_cheers.gif
Istikruju minties galia yra labai stipri.
As tai isitikinau laukdamasi 3 vaikelio.
Pries tai viena palaidojus vaika buvau.
Visa nestuma save tikinau,kad si karta viskas bus gerai,kad kitaip buti negali.
nesigriebiau AD,nes norejau maitinti savo vaika.

Lu, tavo noras įrodo, kad žmogus pats gali viską padaryti. Šaunuolė, kad neieškai lengviausio kelio.
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 11 20, 08:26)

Norėčiau,kad būtu taip paprasta kaip čia išdėstei,bet realybė kartais būna visai kitokia. Piliules stebūklais nepavadinčiau,jos tik gydo.Sutinku,kad mintys turi kažką tokio,bet kad nuo to pasveikstama nuo depresijų,nuo somatinių negalavimų ,nuo stiprių PA ....pagimdžius net maitinti negalėjau,nepadėjo joks nusiteikimas,verkiau savo vaikutį apsikabinusi ,atsiprašinėjau bučiuodama,kad negaliu maitinti saldžiu mamos pienelių,buvo taip nepakeliama ,kad grįžau prie vaistų....ir dar tebeskauda širdį iki šiol,praėjus 11 metų...šaunu,kad jums padeda tos minčių galios,džiaugiuosi,kad jums eina taip gyventi ir laukti,šaunuolės 4u.gif bet žinokit ne visiems,tikrai ne visiems jos daro stebūklus,o gal ir nuo ligos stiprumo dar priklauso.
Kaip ten bebūtu jau beveik metai gyvenu be nerimo ir PA,vaistų pagalba,dabar tik geriu palaikoma dozę,po puse tabletytės,ir ką svajoju daugiau prie jų negrįžti,o kaip bus laikas parodys biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti