QUOTE(oceano @ 2013 11 20, 08:26)
Visoms reikia rasti savo budus gerai savijautai pasiekti. Tik beda ta,kad siuolaikinis zmogus nori greitai,cia ir dabar. Nera kantrybes, laiko, energija eikvojama ne ten kur reikia,todel ieskoma stebuklingu piliuliu ar budu. Norisi kad tave kas isgydytu neidedant jokiu pastangu ir gyvenent taip pat kaip iki to gyvenai. As jokiais budais nenoriu passkyti kad stiprus cheminiai vaistai blogis, tikrai ne. AD man prasviesino prota, lexitonilis man nueme stipru nerima. Bet atejo laikas, kai pradejau galvoti kad turiu imokti gyventi kitaip. Cia kaip ir su rukymu, kazkada niekaip negalejau isivaizduoti kaip gali ryta pradeti be cigaretes. Pasirodo galima.
Istikruju minties galia yra labai stipri.
As tai isitikinau laukdamasi 3 vaikelio.
Pries tai viena palaidojus vaika buvau.
Visa nestuma save tikinau,kad si karta viskas bus gerai,kad kitaip buti negali.
Aisku,buvo luziu.Atrode,kad viskas nebus gerai.Bet...tikejimas,viltis ir ejimas i prieki ,galvojimas,kad viskas bus gerai,kartais tikrai padaro stebuklus.
Kentejau nerimo priepuolius ziaurius,tuo tarpu maitinau vaika.Nebuvo PA tuo metu.kenciau,nesigriebiau AD,nes norejau maitinti savo vaika.Jau galvojau,kad baigusi maitinti iskart imsiuos AD,nes tas nerimas kartais zude.Bet,ismokau nukreipti mintis kita linkme,jeigu pradeda imti nerimas.ir tikrai jis darosi pakenciamas,pernesamas.Man labai nervus ramina skaitymas.Perku knygas per akcijas,dovanoms irgi prasau knygu

Kai MB namuose,o vaikai neleidzia ramiai paskaityti, uzsidarau WC

su knyga.
As cia taip sausai ,nes nemoku graziai rasyti,is savo patirties
Tiesa,kad pirmus kartus,be AD tikrai nebuciau isgyvenus.Ir,jeigu dabar butu visiskai blogai imciaus vaistu.