Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lucero @ 2013 11 16, 22:11)
Sveikutes smile.gif o esat kuri dariusi viso organizmo ligu diagnostika pagal rankas ty akunpukturinius taskus rankose? folio metodas ir pan?
as eisiu darytis, tai labai idomu ka pasakys smile.gif

Aš dariausi prie 2 mėn. ir šią savaitę. Pagal testo tyrimus pritaikė gydymą. Esu dar gydymosi stadijoje,bet situacija jau pasikeitusi į gerą. Testą reikia daryti pas daktarus klinikoje, o ne pas tuos platintojus, kurie vaikšto po namus.
Atsakyti
As taip pat dariausi,gydziausi homeopatiniais vaistais, bet vistiek griebiausi AD..
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 11 18, 07:46)
As taip pat dariausi,gydziausi homeopatiniais vaistais, bet vistiek griebiausi AD..

aš viską dariau atvirkštine tvarka.
Atsakyti
mane sita liga jau irgi uzpuole laikiausi ant xanaxo bet gydytoja buvo paskyrusi Parexotina tad neatsilaikiau po puse tab. nuo siandien pradejau gerti verysad.gif o anksciau geriau seroxata cia 2011 m. tai iki dabar nereikejo o eme ir islindo bjaurybe o kaip Jums Parexotinas ar geras vaistukas?
siandien vel aukstas spaudimas, nerimas vos sliauziu, o nerimas tai pagrinde del bedarbystes, nieko nepajegiu, namo tvarkymos daug; dar sunelis kuriam 4 - veri eme sausai koseti per visa nakti, taip norisi kazka pajegti, gal tikrai lasaliniu pasilasinti suteiks stiprybes nes naktim ir kojas eme traukti, tai magnio disporalio kelis lapelius nusipirkau.....ech senai cia jau nesilankaiu maniau, kad susitvarke mano nerimas deja;
PS. dar norejau paklausti pas kokius daktariukus lankotes kaune as kadangi ne kauniete tai kelis kartus vaziavau pas alseikiene zita tvirtoves al. tai ji tokia visai nieko tik pinigeliai baigesi tai dabar pas vietine savo miestelio pol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 18 lapkričio 2013 - 11:34
[quote=georgiana,2013 11 18, 11:30]
mane sita liga jau irgi uzpuole laikiausi ant xanaxo bet gydytoja buvo paskyrusi Parexotina tad neatsilaikiau po puse tab. nuo siandien pradejau gerti verysad.gif o anksciau geriau seroxata cia 2011 m. tai iki dabar nereikejo o eme ir islindo bjaurybe o kaip Jums Parexotinas ar geras vaistukas?

Paroksetinas ir yra tas pats seroxatas. Jei tiko anksčiau, tai tiks ir dabar, nes tai tas pats vaistas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 18 lapkričio 2013 - 12:42
[quote=Monsit,2013 11 18, 13:40]
[quote=georgiana,2013 11 18, 11:30]

Paroksetinas ir yra tas pats seroxatas. Jei tiko anksčiau, tai tiks ir dabar, nes tai tas pats vaistas. smile.gif
[/quote]
dekui Monsit
as tokius kursus lankau tai pas mus i grupe ateina psichologe tai ji labai pries nusistacius pries medikamentus tipo bande man aiskinti kad reikia keisti minciu galia, nurode Burns knyga berods Geru minciu vadovas sakiau reikes bibliotekoje pasidairyti sios knygos, gal yra mergaiciu skaiciusiu sia knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(oceano @ 2013 11 18, 10:48)
aš viską dariau atvirkštine tvarka.

o kuris cia konkreciai metodas? folio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 18, 15:24)
as tokius kursus lankau tai pas mus i grupe ateina psichologe tai ji labai pries nusistacius pries medikamentus tipo bande man aiskinti kad reikia keisti minciu galia, nurode Burns knyga berods Geru minciu vadovas sakiau reikes bibliotekoje pasidairyti sios knygos, gal yra mergaiciu skaiciusiu sia knyga g.gif

O kaip pakeisti tą minčių galia,jei tas nerimas ir PA užeina nei iš šio nei iš to,kaip mane erzina tokie psichologų patarimai doh.gif pačios nesirgusios,tai joms atrodo tai paprasta,va nukreipei mintis ir tu išgelbėtas doh.gif nesąmonės...mačiau jau tokias kur bandė specialias mankštas daryti,meditacijas,bet vis rasdavau aplankius į pledą susisukusias ir kampe kur ant žemės atsisėdusias ir linguojančias iš bejėgiškumo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaiRa**: 18 lapkričio 2013 - 18:32
QUOTE(jauniute @ 2013 11 18, 15:40)
o kuris cia konkreciai metodas? folio? 4u.gif

nezinau kiek ir kokiu ju yra,bet man pagal akupunkturinius taskus koju ir ranku ziurejo.
Atsakyti
QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 18, 19:31)
O kaip pakeisti tą minčių galia,jei tas nerimas ir PA užeina nei iš šio nei iš to,kaip mane erzina tokie psichologų patarimai  doh.gif  pačios nesirgusios,tai joms atrodo tai paprasta,va nukreipei mintis ir tu išgelbėtas  doh.gif  nesąmonės...mačiau jau tokias kur bandė specialias mankštas daryti,meditacijas,bet vis rasdavau aplankius į pledą susisukusias ir kampe kur ant žemės atsisėdusias ir linguojančias iš bejėgiškumo....

tai uztai kad bandziau pradzioje tik su xanaxu, bet jau tas nerimas prasidejo kasdien kamuoti ir teko vaistku imtis na nieko tikiuosi pagerejimo, sunkaiusiai nakti buna kai prabundu ir neuzmiegu, tas lapkritis be sniego veikia irgi savotiskai;
taigi kas liecia Burns knyga ai net nebezinau ar man pirkti ar ne "Geru minciu vadovas" reiks pavartyti ka ten joje raso tada ir bus aisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 18, 12:30)
siandien vel aukstas spaudimas, nerimas vos sliauziu, o nerimas tai pagrinde del bedarbystes, nieko nepajegiu, namo tvarkymos daug; dar sunelis kuriam 4 - veri eme sausai koseti per visa nakti, taip norisi kazka pajegti, gal tikrai lasaliniu pasilasinti suteiks stiprybes nes naktim ir kojas eme traukti, tai magnio disporalio kelis lapelius nusipirkau.....ech senai cia jau nesilankaiu maniau, kad susitvarke mano nerimas deja;
PS. dar norejau paklausti pas kokius daktariukus lankotes kaune as kadangi ne kauniete tai kelis kartus vaziavau pas alseikiene zita tvirtoves al. tai ji tokia visai nieko tik pinigeliai baigesi tai dabar pas vietine savo miestelio pol.

man irgi israse Parexotina,geriu 3 savaite,bet + xsnax (vakare),lig ir gereja bukle,ziuresime kaip bus toliau,nes pirma karta geriu AD.Ir is viso tik si rudeni pajutau ka reiskia PA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 11 18, 19:08)
tai uztai kad bandziau pradzioje tik su xanaxu,

xanax, sergant vegetacine distonija, gali sukelti dar stipresnius PA priepuolius (atsiranda ten kažkokios abstinencijos duobės), skaičiau internete. Todėl su šiomis tabletėmis reikia labai atsargiai.
Papildyta:
QUOTE(TaiRa** @ 2013 11 18, 18:31)
O kaip pakeisti tą minčių galia,jei tas nerimas ir PA užeina nei iš šio nei iš to,kaip mane erzina tokie psichologų patarimai  doh.gif 

psichologai žino ką sako. PA ir nerimas dažniausiai ir kyla iš minčių. Tik, tas mintis pakeisti nėra taip paprasta, tai viso gyvenimo darbas su savimi. Stebuklingos piliulės ir stebuklingo efekto nėra.

Atsakyti