QUOTE(LOLITA-X @ 2013 07 14, 13:19)
Sveikutes aciu didelsi uz sveikinimus sendien zombis as

isvarvejusioms nuo miego trukumo akims. nesusidraugaujam su (.)(.) tai mazoji tada kabo ir kabo. OJE nu tu ir saunuole as ir darau be iskarpupasiemu sena sliauzta ir darausi tik pedukes as ir numazinau tai kelnytes merginai lelei atidaviau

nes as ne sliauztukus o kelnytes su pedukais daraiu. Oje kokios pas tave siuviamosios? dar klausimelis kur uzsakineji tas logotipo juostelias as jau senai noriu tokiu tik nzn kur uzsakyti.
na va ... per daug gal stresuoji del to ... tai mazajai kas lieka- kabeti
Man ir patinka kelnytes su pedutem

ir megztais batukais

esu isprotejus del megztu batuku
O siaip,jei mano modeliui bus per mazos pedutes, tai nukirpsiu ir uzdesiu mandzeta ... ir visos problemos issprestos
Va mastau kokias cia tas pizamines kelnias pasiuti - su gumom ar su mandzetu, nors atrodo su mandzetu pizamines, kazkaip netaip

Jei vaikis 4 men dabar.... ir dar anglijoj vasara ... tai gal kokiu 6 ar 8 men dydzio daryti

neapsisprendziu dar .... tai tvarkau spinta .... kiek ten visko
Mano siuvianke Pfaff ir trys overlokai Du Juki(pramoninis vienas) ir Union special ir gi pramonine, kuria zadu parduoti, nes nebenaudoju.. nors kokiems is odos batukams apsiuti- ji butu ideli

tai ir stovi dar ... laukia nuosprendzio
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis