Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

ogo, dar ir tokios būna medžiagos bigsmile.gif graži ax.gif
aga iš ties patapau sekliu morka pati nieko neveikiu tai kitus seku ką daro biggrin.gif
ale mane užkrėtėt su savo hobio facebooku, ir aš jau pasvajoju apie savąjį, reik susiimti ir pradėti vėl siūt ax.gif

Klausykit, gal žinosit, įkeliu foto, autorė rašo kad gėles pjauna savo užpatentuota technologija, gal galit paaiškinti kaip tai atrodo? ir įdomu kaip praktinė pusė tokios suknios, kaip ją prižiūrėt, skalbti ir iš kokios medžiagos tos gėlytės gali būti kad taip gražiai kraščiukai išsilaikytų neirę g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
seklys morka biggrin.gif nu jei jau uzpatentuota .. tai tau nieks nesakys lotuliukas.gif
Gal kuri turi konkretesniu minciu , siaip skrebinime merginos naudoja Silhouette visokiem dalykeliam iskirsti , tuo paciu ir gelem ax.gif BEt va, kas per metodas kad nebryzga ..... apart, zvakes, as dar nezinau biggrin.gif
O suknele, manau kad dvisluoksne, kaip ja priziureti.... paduodi mamai, kad isplautu rankom biggrin.gif
Sian uzkaliau flaneles, vyro anukui reik kazka pasiuti ax.gif einu ieskotis iskarpu.
Atsakyti
laba ryta , siunat biggrin.gif
Va ka dar galima pasidaryti savos gamybos ir kas visai puiki ideja thumbup.gif
user posted image
Kas turit kokiu patarimu is savo praktikos apie seilinuku, kaklaskariu siuvima ?
Geriausia siuti is kokios medziagos ir kokio dydzio einamiausia ?
Bei kas yra impregnuota medziaga g.gif
Atsakyti
OJE, o kas čia? įklotėliai kažkokie ar pan . ? g.gif

seilinukai... dukterėčiai esu dovanojusi ( tuo metu juos daviau draugei pasiūti, o pati dekoravau) keletą, siūtų iš gan storo trikotažo , tai juos puikiai naudoja iki šiol thumbup.gif siūti iš dviejų sluoksnių ir tiek.

user posted image

o esu radusi, kad ant viršaus deda kažkokią spec. neperšlampamą medžiagą ar tiesiog plėvelę, politeleninį maišelį įsiuva... ax.gif

user posted image
foto šaltinis

impregnuotas audinys, tai audinys, padengtas vandeniui nepralaidžiu sluoksniu mirksiukas.gif neperšlampamas kitaip tariant mirksiukas.gif

rada neblogą straipsniuką, kaip impregnuoti audinį namų sąlygomis : straipsnis - o gi įtrynus bičių vašku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 12, 21:31)
nu jei jau uzpatentuota .. tai tau nieks nesakys  lotuliukas.gif 
Gal kuri turi konkretesniu minciu , siaip skrebinime merginos naudoja  Silhouette visokiem dalykeliam iskirsti , tuo paciu ir gelem  ax.gif  BEt va, kas per metodas kad nebryzga ..... apart, zvakes, as dar nezinau  biggrin.gif
O suknele, manau kad dvisluoksne, kaip ja priziureti....  paduodi mamai, kad isplautu rankom  biggrin.gif

Sian uzkaliau flaneles, vyro anukui reik kazka pasiuti  ax.gif einu ieskotis iskarpu.

Jo, užpatentuota autorės technologija, tai labai smalsu pasidarė kaip ta technologija atrodo, skrebinime žinau kad yra prietaisiukų išmušt įvairiom formom, bet kaži kaip šiuo atveju su medžiaga? Sakau gal kažkas panašaus kaip rūbų sukirpime, spec. mašinos sukirpinėja, presai ar kaip vadinasi...

tai lauksime rezultatų iš flanelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 07 13, 12:11)
OJE,  o kas čia? įklotėliai kažkokie ar pan . ? 

cia bodziuku prailginimas
user posted image
As pvz. turejau tokiu kurie labai labai faini, bet labai greitai isaugami, gaila nezinojau tada ax.gif
Labai graziai kantelis apsiutas thumbup.gif bet jauciu nelabai kas siai dienai megstau su raisteliais ax.gif
Kol skaiciau tavo info apie impregnavima , kilo gerai ideja thumbup.gif Dekui ....
kolkas antroj pusej pas mus naudoja mikro flyca... nzn ar as cia teisingai sakau ...bet toki koki naudoja sauskelniu siuvimui ax.gif
Tai va, bandysiu ... Nors sian labai mielai tvarkiau savo medziagu spinta rolleyes.gif Kaip as noriu kad ji tuscia butu lotuliukas.gif t.y kad viska pasiuciau iki kito prisipirkimo .... zlugus zvajone ane biggrin.gif nes siunasi dqazniausiai is nauju prisipirktu medziagu ir senos guli ir kaupias ax.gif
Atsakyti
Sveikutes aciu didelsi uz sveikinimus sendien zombis as blink.gif isvarvejusioms nuo miego trukumo akims. nesusidraugaujam su (.)(.) tai mazoji tada kabo ir kabo. OJE nu tu ir saunuole as ir darau be iskarpupasiemu sena sliauzta ir darausi tik pedukes as ir numazinau tai kelnytes merginai lelei atidaviau lotuliukas.gif nes as ne sliauztukus o kelnytes su pedukais daraiu. Oje kokios pas tave siuviamosios? dar klausimelis kur uzsakineji tas logotipo juostelias as jau senai noriu tokiu tik nzn kur uzsakyti.
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 07 14, 13:19)
Sveikutes aciu didelsi uz sveikinimus sendien zombis as  blink.gif  isvarvejusioms nuo miego trukumo akims. nesusidraugaujam su (.)(.) tai mazoji tada kabo ir kabo. OJE nu tu ir saunuole as ir darau be iskarpupasiemu sena sliauzta ir darausi tik pedukes as ir numazinau tai kelnytes merginai lelei atidaviau  lotuliukas.gif  nes as ne sliauztukus o kelnytes su pedukais daraiu. Oje kokios pas tave siuviamosios?  dar klausimelis kur uzsakineji tas logotipo juostelias as jau senai noriu tokiu tik nzn kur uzsakyti.

na va ... per daug gal stresuoji del to ... tai mazajai kas lieka- kabeti 4u.gif
Man ir patinka kelnytes su pedutem thumbup.gif ir megztais batukais wub.gif esu isprotejus del megztu batuku ax.gif
O siaip,jei mano modeliui bus per mazos pedutes, tai nukirpsiu ir uzdesiu mandzeta ... ir visos problemos issprestos ax.gif
Va mastau kokias cia tas pizamines kelnias pasiuti - su gumom ar su mandzetu, nors atrodo su mandzetu pizamines, kazkaip netaip g.gif Jei vaikis 4 men dabar.... ir dar anglijoj vasara ... tai gal kokiu 6 ar 8 men dydzio daryti g.gif neapsisprendziu dar .... tai tvarkau spinta .... kiek ten visko doh.gif
Mano siuvianke Pfaff ir trys overlokai Du Juki(pramoninis vienas) ir Union special ir gi pramonine, kuria zadu parduoti, nes nebenaudoju.. nors kokiems is odos batukams apsiuti- ji butu ideli biggrin.gif tai ir stovi dar ... laukia nuosprendzio ax.gif
Atsakyti
man verkiant reik naujos masinos tik kad tie nelemti finansai smaugia nesinori belenkokios. OJe labai grazus tavo zaislai fantastika thumbup.gif .
Atsakyti
labas rytas smile.gif ateinu su šokoladiniu ir pieno spalvos komplektuku TUTU ir palaidinukė mergytei ir tokia pati palaidinė mamytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 07 15, 07:30)
labas rytas smile.gif ateinu su šokoladiniu ir pieno spalvos komplektuku TUTU ir palaidinukė mergytei ir tokia pati palaidinė mamytei

Labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2013 07 15, 08:30)

Fantastiškai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti