Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Kvaki @ 2013 07 09, 20:07)

Va tos juostelės su spaudėm, tai manau nebloga išeitis būtų bodžiukams, o dar geriau romperiukams.

Negaliu pasakyt kur tau įsigyt presą, nes savajį gariūnuose pirkau... O tu ne
LT lygtai...

Kaip ir prie temos... rompiukas su spaudėm metalinėm..

----------

kaip atrodo tos juostelės? g.gif nu reikia ir man biggrin.gif

o kiek už presą mokėjai? daug ? gal gali foto įdėti kaip jis atrodo? mirksiukas.gif

nerealus siuvinukas thumbup.gif o mergeliukė- fantastiška wub.gif
Atsakyti
as tokias turejau omenyje
http://www.stoklasa-...th-18mm-x130518
o cia, kaip siuna parodyta
http://www.deliacrea...r-tutorial.html
Bet as uz presa spaudem,arba uz savos gamybos juosteles, nes tada gali susireguliuoti kiek tu spaudziu nori, nes gatavam ganas ju tikrai per daug. Nebent gerai i bodziukus deti tarp koju tik dvi spaudes. Bet va kokiem sliaustinukams ju gausis per daug.
Atsakyti
aišku mirksiukas.gif

radau irgi kur spaudės kas 2,5 cm sudėtos... gal tada visai normaliai gaunasi? mirksiukas.gif

dar nete radau orietyrines presų kainas, nu ne karvę kainuoja , tad griebsim thumbup.gif biggrin.gif

kai pagalvoji, kiek daug savo rankomis galima mažiesiems prisiūti- smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti
Gerai nebepamenu kiek mokėjau, bet turbūt kažkur apie pusantro šimto.
Spaudžių kokybė irgi svarbu, bet kai mes myzerni pirkėjai, tai kokybiškų sunku gauti už normalą kainą. Prym tikrai geros, bet po 50ct ar 1lt už spaudę mokėt, man kažkaip brangu atrodo...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 07 10, 12:16)
aišku  mirksiukas.gif

radau irgi kur spaudės kas 2,5 cm sudėtos... gal tada visai normaliai gaunasi?  mirksiukas.gif

dar nete radau orietyrines presų kainas, nu ne karvę kainuoja , tad griebsim  thumbup.gif  biggrin.gif

kai pagalvoji, kiek daug savo rankomis galima mažiesiems prisiūti- smagumėlis  thumbup.gif

O radai,kokia pamoka kaip jas isiuna.. sliauztuose as neradau nei vieno pvz. Bodziuose tai taip.
uz kokia kaina radai, as apie 200$ maciau.
Sian varysiu, jei gausis i viena visokiu irankiu parde.. gal ten pavyks ka tinkamo pamatyti. Sake uz 100lt yra .. tik idomu kas per aparatas, tu repliu is aliuminio tai tikrai nenoriu.. kiek maciau niekas nepataria ax.gif geriau tada tik metaline galvute pirkti ax.gif ir plaktuku kauksinti.. o ir plaktukai maciau buna spec. ax.gif
As dar neisivaizduoju kaip cia ta savo pupa rengsiu ax.gif indeniskai jauciu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2013 07 10, 12:24)
Gerai nebepamenu kiek mokėjau, bet turbūt kažkur apie pusantro šimto.
Spaudžių kokybė irgi svarbu, bet kai mes myzerni pirkėjai, tai kokybiškų sunku gauti už normalą kainą. Prym tikrai geros, bet po 50ct ar 1lt už spaudę mokėt, man kažkaip brangu atrodo...

va va.. jei paskaiciuotum kiek i savo malonumus sueina $- tai jau visas konteineris gatavu drabuziu butu biggrin.gif O ka daryti jei rankos niesti biggrin.gif
Atsakyti
OJE, o gal išeitis tau būtų naudoti paprastas metalines spaudytes, kurias įsiuvi rankomis? atsimenu tarybiniais laikais mama tokias siūdavo, pasirodo ir dabar jų yra - susiuvi kaip nori, kiek nori ir kokiu nori tvirtumu smile.gif

va kaip tokios:

spaudes
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2013 07 10, 13:07)

bigsmile.gif
yra ju ir ne vien metaliniu, o labai dailiu plasmasiniu mirksiukas.gif Masciau apie tai, tik primeciau, del kokios priezasties jas nelabai daug kas naudoja ? g.gif Siaip i bodzius ir liemenels uzsegima juk galima ideti ir t.t Vel reikia atidirbineti sistema bigsmile.gif
Jei bodzio tarpkojis tik 6 cm .. vadinas 2,5 cm juostele su spaudem, tik 2 spaudes susideda. Cia kaip ir viskas ciki. O i kelnias 30 cm susideda 10 spaudziu doh.gif kosmaras tiek uzsegineti ax.gif
Varau ieskoti instrumentu biggrin.gif
Atsakyti
As vistiek sian ramiai negalejau pabuti, nors pilvas taip siaubingai maise dirbti ax.gif

user posted image
Gavau reples, ne presa. Jos geriau nei plaktukas, bet... jauciu galima rasti ir geriau, bet va spaudem esu patenkinta, nors ir neraso jokios firmos pavadinimo, bet pakuotej 200vnt. thumbup.gif 59.gif tai va, belieka tik pasinerti i kuryba iki kitu noru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 07 11, 01:21)
As vistiek sian ramiai negalejau pabuti, nors pilvas taip siaubingai maise dirbti  ax.gif 

----------
Gavau reples, ne presa. Jos geriau nei plaktukas, bet... jauciu galima rasti ir geriau, bet va spaudem esu patenkinta, nors ir neraso jokios firmos pavadinimo, bet pakuotej 200vnt.  thumbup.gif  59.gif tai va, belieka tik pasinerti i kuryba iki kitu noru  biggrin.gif

kaip gražu wub.gif

nagi nagi rodyk tas reples mirksiukas.gif ( mestėk foto 4u.gif ) o čia metalinėms spaudėms, taip? mirksiukas.gif

kažkas tokio kaip čia ?

user posted image

ar tokios ?

user posted image

user posted image

dar tokios ?

user posted image

Atsakyti
Laba ryta,

Visu pirma, dekui. Antra, miela malonu kad daugelis praso iskarpu. Bet iskarpu as neturiu, nes tai pirmas pabandymas, tiesiog sena sliaustinuka uzsidejau ant medziagos ir issikirpau. Su vyru nusprendem, kad gal pedutes ko gero bus per mazos, nes kazkaip tie mazyliai gimsta su ilgais pirstais biggrin.gif
Kepure paprasciau grybo, ten nereikia jokiu breziniu, galvos juosta reikia issikirpti pagal galvos apimti ir norimo plocio pvz. nuo 12 cm iki as dejau net 17cm. O virsutine dalis su dviem ragais, ragu ilgis apie kokia 15 cm ,viso koks 28cm. Viskas ax.gif
Irmulia- va man siule tas melynas pirmas, as ju nesupratau i pakuote ziuredama. Sake, kad jie naudoja jas. O mano kazkokios tokios kur tu imetei paskutines, tik galvutes kazkokios su juodom gumom, niekuom neipatingos, nes google man nemeta fotkes biggrin.gif
Esme yra istikro spaudej, ir medziagoj, paprasta spaude galima suspausti, net paprastom is vyro garazo nukosetom replem biggrin.gif
Man kolkas gerai, visko jau turiu, reples gavau pigiai ir spaudziu daug daug biggrin.gif , o plasmasines- reples pirkau brangiai ir spaudziu mazai, dabar svarbiausia teisinga procesa atidirbti iki modelio pasirodymo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai grazus jusu darbeliai, as vis paskaitineju, bet kazka pati siuti vis prisilaikau smile.gif Tik dukrytei esu vienas timpas pasiuvusi blush2.gif Nelabai turiu laiko siam graziam uzsiemimui (auginu 2 maziukus), bet kai jau atrasiu laiko ir upo buitinai k1 nors sukonstruosiu ir paisrodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 07 11, 12:55)
Sveikos, labai grazus jusu darbeliai, as vis paskaitineju, bet kazka pati siuti vis prisilaikau smile.gif Tik dukrytei esu vienas timpas pasiuvusi  blush2.gif  Nelabai turiu laiko siam graziam uzsiemimui (auginu 2 maziukus), bet kai jau atrasiu laiko ir upo buitinai k1 nors sukonstruosiu ir paisrodysiu  ax.gif

paziurek kiek as turiu lotuliukas.gif vaikai neproblema, tiesiog eini dabar ir padarai mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti