Laba ryta,
Visu pirma, dekui. Antra, miela malonu kad daugelis praso iskarpu. Bet iskarpu as neturiu, nes tai pirmas pabandymas, tiesiog sena sliaustinuka uzsidejau ant medziagos ir issikirpau. Su vyru nusprendem, kad gal pedutes ko gero bus per mazos, nes kazkaip tie mazyliai gimsta su ilgais pirstais
Kepure paprasciau grybo, ten nereikia jokiu breziniu, galvos juosta reikia issikirpti pagal galvos apimti ir norimo plocio pvz. nuo 12 cm iki as dejau net 17cm. O virsutine dalis su dviem ragais, ragu ilgis apie kokia 15 cm ,viso koks 28cm. Viskas
Irmulia- va man siule tas melynas pirmas, as ju nesupratau i pakuote ziuredama. Sake, kad jie naudoja jas. O mano kazkokios tokios kur tu imetei paskutines, tik galvutes kazkokios su juodom gumom, niekuom neipatingos, nes google man nemeta fotkes
Esme yra istikro spaudej, ir medziagoj, paprasta spaude galima suspausti, net paprastom is vyro garazo nukosetom replem
Man kolkas gerai, visko jau turiu, reples gavau pigiai ir spaudziu daug daug

, o plasmasines- reples pirkau brangiai ir spaudziu mazai, dabar svarbiausia teisinga procesa atidirbti iki modelio pasirodymo
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
Oprah Winfrey
Mano laisvalaikis