Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(irmulia @ 2013 09 20, 15:25)
*Terra*, smagūs treningiukai  thumbup.gif  o ten kakliukas ištisinis, ania?  mirksiukas.gif

man ir idomu,kaip ant vaiko atrodo tas kakliukas ax.gif niekada pati taip nekerpu g.gif
Atsakyti
LAbas, seniai matytos smile.gif
As visai su siuvimais suletejau, keleta tik nauju drabuzeliu pasiuvau ir kepuriuku kalneli smile.gif MAno mazoji labai jau pasidare didzioji smile.gif Jai jau visko reikia, auga vaikas, laikas taip greit bega smile.gif

Terra saunuole, varai kaip reikiant siuvinius smile.gif Kakliukas toks man patinka, gerai ir stovi jie smile.gif

Cia mano kepalusos:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 20 rugsėjo 2013 - 16:27
dolzz tas su kregzdem man fainas labai 4u.gif ir kaklaskare grazi.
Irmulia- uzjauciu , va mano ir ant ribos doh.gif tingiu nesti taisyti, nes taisys ilgai ..o as noriu cia ir dabar ax.gif O del masinu, nzn as kuo toliau tuo labiau nervinuos su tom buitinem ... arba man technikiniu kursu tuoj reikes , nes siula pakeiti ir visa valanda reguliuoti tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 09 20, 16:25)
ai dar dėl tų daugiasiūlių mašinų (overlokų): reiktų, kad kuo mažiau kapotų trikotažinį audinį  g.gif  koks čia modelis galėtų būti ? ar visos buitinės mašinos kapoja ?

Apie overlokus neišmanau nieko, bet paprastos siuvimo mašinos trikotažinio audinio kapojimas juk priklauso nuo adatos g.gif - trikotažui reikia specialių adatų, kurių galiukas ne aštrus, o užapvalintas (plika akimi to nematyti).
Atsakyti
Visiems sakau ir sakysiu SINGER patys geriausi-overloka turiu, siuvamaja ir ploksciasiules smile.gif

Aciu Oje, man kregsdutes irgi paciai labai mielos smile.gif
Atsakyti

ai dar dėl tų daugiasiūlių mašinų (overlokų): reiktų, kad kuo mažiau kapotų trikotažinį audinį  g.gif  koks čia modelis galėtų būti ? ar visos buitinės mašinos kapoja ?

O adatos Nr. koki naudoji?

As siuvu su 70 ir nieko nekapoja mirksiukas.gif
P.s.dar pastebejau, jei medziaga ilgai pagulejus tai nei viena adata nepadeda, visad sukapoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 20, 19:06)
Apie overlokus neišmanau nieko, bet paprastos siuvimo mašinos trikotažinio audinio kapojimas juk priklauso nuo adatos g.gif - trikotažui reikia specialių adatų, kurių galiukas ne aštrus, o užapvalintas (plika akimi to nematyti).

Deja ir nuo siuvimo masinos priklauso.Galiu deti,kad ir auksine adata ,bet jei trikotazas skystesnis ar visai be sintetikos manoji juodai sukapoja.Zinoma nera mano nauja masina,bet kol buvo nauja irgi nepasiuvau.Dabar draugai atidave biski senesne uz mano masina ,vat ji nekapoja.
Atsakyti
*Terra*, smagūs treningiukai  thumbup.gif  o ten kakliukas ištisinis, ania?  mirksiukas.gif
mano siuvamoji kažko užsilenkė (varikliukas kažko užkimo..) , tai neina užbaigti rudeniško kombio laukui  doh.gif  o dar tiek visko sumąsčius buvau ...

hm.. tai gal adata buka, kad kapoja..šiaip overlokas ir yra būtent trikotažui siūti.. kodėl turėtų kapoti? g.gif JUKI 654 de nieko nekapoja.. nei ploniausio šifono, organzos, nei trikotažo.. o šiaip dar ir audinys jei nekokybiškas, kokia pastovėjus 100% medvilnė trikotažas, tai prisimenu ir gamyboj buvo problema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 21 rugsėjo 2013 - 10:38
QUOTE(Dollzz @ 2013 09 20, 16:24)
LAbas, seniai matytos smile.gif
As visai su siuvimais suletejau, keleta tik nauju drabuzeliu pasiuvau ir kepuriuku kalneli smile.gif MAno mazoji labai jau pasidare didzioji smile.gif Jai jau visko reikia, auga vaikas, laikas taip greit bega smile.gif

Terra saunuole, varai kaip reikiant siuvinius smile.gif Kakliukas toks man patinka, gerai ir stovi jie smile.gif

Cia mano kepalusos:

user posted image

user posted image

user posted image

LAbai grazios kepurytes,o su krekzdutem kokios fainutes.. Butent tokio tipo noreciau pasiuti savo merginai,bet nezinau nuo ko pradeti..
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 09 20, 16:30)
man ir idomu,kaip ant vaiko atrodo tas kakliukas  ax.gif niekada pati taip nekerpu  g.gif

aha vientisas kalkiukas, va taip atrodo, cia kitas treningiukas buvo siutas berniukui, bet principas tas pats
user posted image
Atsakyti
nusižiūrėjau nuo Dollzz biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2013 09 19, 23:03)
Sveikosm amos smile.gif padėkit rasti kūdikinę kepurytę. Nu niekur nerandu ir taip vedu ir taip vedu ir, kad būtų su schema ar bent jau išmatavimai kokie ir aš jau pati kaip nors susikonstruosiu... Atsimenu Dollz buvo savo mažajai siuvus, tai tokios ir norių su siūlėmis į išorę  4u.gif  būsiu labai dėkinga už nuorodėlę  wub.gif

Sveika, buvau radus tokį aprašymą su iškarpa. tikriausiai šitos ieškai 4u.gif
Atsakyti