Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(marytejono @ 2013 08 23, 10:07)
is vidaus,kur lenkiasi siule.tik atsargiai,kad pacios siules neikirptumet,reikia palikti 1-2mm.pradzioj pabandykit maziau ikirpti ir ziurekit,kaip verciasi

dėkui labai, bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(marytejono @ 2013 08 23, 08:13)
turbut nepadaret ikirpiu toj 1cm siulej  mirksiukas.gif

o dar. tai kiek tų įkirpiukų reikia ir tie labiausiai išlenkta vieta ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2013 08 23, 09:21)
dėkui labai, bandysiu smile.gif
Papildyta:

o dar. tai kiek tų įkirpiukų reikia ir tie labiausiai išlenkta vieta ar kaip?

as neskaiciuoju niekad,kazkaip automatiskai padarau ax.gif pabandykit ties paciu islinkimu po3 kokius ir ziurekit kaip verciasi
Atsakyti
Kai gimtadienio tema "Raudona - balta", reikia kažką sugalvoti: rezultatas ► Nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 06 05, 08:38)
labai faina. Tas minimalizmas taip papuošia.. jokių kokardų, krenolinų ir taip gražu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
wow sveikinu!!!
Jei kelias siūles ratuku apsiūsi, tai kiek sutvirtės, ir dar palyginus laikysis. Šiaip reikėjo tas bryliaus medžiagytes paklijuot flizelinu, tada kiečiau būtų ir laikytųsi labiau, bet ir dabar gerai manau laikysis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Oje, nežinau kokia medvilnė, bet linas manu puikiai tiktų. Jei ir pasiglamžo, tai natūraliai atrodo... Nuo modelio dar daug priklauso, bet vasarai kokie šortukai, tai fainai žiūrėtųsi...
Aš kaip tik noriu lininius šortukus daryti, tik linas mano baigės, tai reik atsargas papildyt  blush2.gif
Papildyta:
Aš savo merginas suknutėm aprengiau

user posted image

Ajai koks grožis biggrin.gif
Atsakyti
kaip tokias pasiut kudikiui

user posted image
Atsakyti
gal kam pravers

http://konspekt-shve...
Atsakyti
geras ir man klausimas del kepures iskiles .... nes jauciu,kad ko gero siunu pievas ...
Kas turit ismatavimus galvyte , mazdaug 3-6 men kudikiui ax.gif nors, einu paziuresiu ar nebuvo netycia Ottobre zurnale, kuri uzkaliau visai netycia biggrin.gif
Va jus visa vasara siuvot krikstynom, dabar ir as pradejau tongue.gif biggrin.gif tik mazuciam leliukam.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 29, 12:30)
geras ir man klausimas  del kepures iskiles .... nes jauciu,kad ko gero siunu pievas ...
Kas turit ismatavimus galvyte , mazdaug 3-6 men kudikiui  ax.gif  nors, einu paziuresiu ar nebuvo netycia Ottobre  zurnale, kuri uzkaliau visai netycia  biggrin.gif
Va jus visa vasara siuvot krikstynom, dabar ir as  pradejau tongue.gif  biggrin.gif tik mazuciam leliukam.

jei padės, tai ką tik pamatavau saviškės (3,5mėn.), tai apie 42cm..
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 07 26, 15:30)

ir kepuryte
user posted image

Terra - kokio dydzio si kepuryte ?
Puika- aciu, matai man problema gaunas, jog atrodo kad per daug uzkrenta ant akiu .... Bet pamatavau pagal okttobre kapisona- lyg viskas ok ... Va kas buna kai vietoj tikro modelio- meskinas dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 29, 13:48)
Terra - kokio dydzio si kepuryte ? 
Puika- aciu, matai man problema gaunas, jog atrodo kad per daug uzkrenta ant akiu .... Bet pamatavau pagal okttobre kapisona- lyg viskas ok ... Va kas buna kai vietoj tikro modelio- meskinas dirba  biggrin.gif

sita buvo apimties 48 cm
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 08 29, 11:30)
geras ir man klausimas  del kepures iskiles .... nes jauciu,kad ko gero siunu pievas ...
Kas turit ismatavimus galvyte , mazdaug 3-6 men kudikiui  ax.gif  nors, einu paziuresiu ar nebuvo netycia Ottobre  zurnale, kuri uzkaliau visai netycia  biggrin.gif
Va jus visa vasara siuvot krikstynom, dabar ir as  pradejau tongue.gif  biggrin.gif tik mazuciam leliukam.

Kepuriukams matuoti gerai balionas su nupieštu veiduku arba pasidaryti lelytės galvytę norimos apimties. Tada vizualiai matai kur kas kaip užlenda.

Šitą pasidariau pagal mažesniosios galvytę, tai puikiai tiko matuojant.
user posted image
Atsakyti
Oj kiek Jūs čia viso prisiuvę smile.gif. Labai gražu wub.gif . Ypač lininės suknelės Kvaki mažosioms ir Irmulia siuvinukai wub.gif
Rodausi ir aš su paskutiniu savo darbu mažei. Nuotraukose atrodo tokia palamdyta, realiai kažkaip viskas ok buvo smile.gif
user posted image
user posted image

i 
Už reklamines žinutes yra baudžiama
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 30 rugpjūčio 2013 - 21:36