Šiandien turguj buvau(Taurage)tai naslaitiniu pelargoniju maciau yra. Dvylika,kitoj vietoj penkiolika litų.Nesusigundžiau,nes jas net pavadino kambarinem. Nebent sakute buciau paprasius nusipirkti gal kas mirtinai norit O gal naslaitines atsparesnes,nei nei mano alia karališka? Nes lapai skiriasi truputi,manieji labai bijo lietaus gelsta.
Amarrile bandžiau tą našlaitinę šaknydint, buvau nusilaužus vieną šakelę ir tikėjausi kad tikrai tai įvyks. Deja, galas įkištas žemėn toks buvo apipivęs. Mečiau lauk.... nors pas mane net visos balažiedės tokios kaip april snow, appleblossom rosebud šaknydinasi 100 proc. Gal ją reikėjo vandenin kišt? tą šakelę? likau nesupratus
Girdėjau, kad našlaitines labai mėgsta baltasparniai. Maniškes irgi buvo užpuolę, tai jau norėjau mest lauk, bet išbandžiau lipnias lenteles. o karališką tai akupavo irgi gyviai, tai teko likviduot. Dabar viena našlaitinė gražiai išbujojus ir žyyydi (auga ant palangės), o kita - morkinė jau tokia pavargus, lapai nugelsta ir nudžiūna. Apsipešiojusią į lauką išnešiau, gal padės Papildyta: arba ne
Amarrile bandžiau tą našlaitinę šaknydint, buvau nusilaužus vieną šakelę ir tikėjausi kad tikrai tai įvyks. Deja, galas įkištas žemėn toks buvo apipivęs. Mečiau lauk.... nors pas mane net visos balažiedės tokios kaip april snow, appleblossom rosebud šaknydinasi 100 proc. Gal ją reikėjo vandenin kišt? tą šakelę? likau nesupratus
Dabar laukia pasirinkimas,ką daugint ant tos palanges,nes subjektai vienodai mylimi -jalka vijoleta20 Ir man malonu,kad neveltui siuntinukas pavyzdys,kad viskas galima ir įmanoma
Dabar laukia pasirinkimas,ką daugint ant tos palanges,nes subjektai vienodai mylimi -jalka vijoleta20 Ir man malonu,kad neveltui siuntinukas pavyzdys,kad viskas galima ir įmanoma
Noriu tik tokios,kur *MONAMI* pirmoj nuotraukoj
P.s.savosios šakelemis mielai pasidalinsiu,jei kas nores nes krumas didelis Tik nepamirskit kad po lietum jos nepalaikysit