Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Šiandien turguj buvau(Taurage)tai naslaitiniu pelargoniju maciau yra. Dvylika,kitoj vietoj penkiolika litų.Nesusigundžiau,nes jas net pavadino kambarinem. Nebent sakute buciau paprasius nusipirkti mastau.gif gal kas mirtinai norit mirksiukas.gif
O gal naslaitines atsparesnes,nei nei mano alia karališka? Nes lapai skiriasi truputi,manieji labai bijo lietaus schmoll.gif gelsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 08 birželio 2013 - 16:20
Amarrile bandžiau tą našlaitinę šaknydint, buvau nusilaužus vieną šakelę ir tikėjausi kad tikrai tai įvyks. Deja, galas įkištas žemėn toks buvo apipivęs. Mečiau lauk.... doh.gif nors pas mane net visos balažiedės tokios kaip april snow, appleblossom rosebud šaknydinasi 100 proc. Gal ją reikėjo vandenin kišt? tą šakelę? likau nesupratus unsure.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad našlaitines labai mėgsta baltasparniai. Maniškes irgi buvo užpuolę, tai jau norėjau mest lauk, bet išbandžiau lipnias lenteles. o karališką tai akupavo irgi gyviai, tai teko likviduot. Dabar viena našlaitinė gražiai išbujojus ir žyyydi (auga ant palangės), o kita - morkinė jau tokia pavargus, lapai nugelsta ir nudžiūna. Apsipešiojusią į lauką išnešiau, gal padės g.gif
Papildyta:
arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 06 08, 17:38)
bigsmile.gif Ohooo kokia dičkė  wub.gif kiek jai metų?  rolleyes.gif

Jau 2 metai - pavasarį buvo visa apkarpyta, o dabar augina žiedelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 08, 16:32)
Amarrile bandžiau tą našlaitinę šaknydint, buvau nusilaužus vieną šakelę ir tikėjausi kad tikrai tai įvyks. Deja, galas įkištas žemėn toks buvo apipivęs. Mečiau lauk....  doh.gif  nors pas mane net visos balažiedės tokios kaip april snow, appleblossom rosebud šaknydinasi 100 proc. Gal ją reikėjo vandenin kišt? tą šakelę? likau nesupratus  unsure.gif

Ta savo karaliska balta be vargo,atrodo,įsisaknijau g.gif Bet maiseli buvau uzmovus...
Atsakyti
[quote=amarrile,2013 06 08, 20:46]
Ta savo karaliska balta be vargo,atrodo,įsisaknijau g.gif Bet maiseli buvau uzmovus...
[/quot

Man taip pat nuluzo sakele su ziedais verysad.gif ,sakykit,ar i vandeni reikia merkti,ar iskart i vazoneli galima ikisti?
Atsakyti
as turiu dvi margalapes be pavadinimu verysad.gif
user posted image

user posted image

o cia mano gelininke biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Lenkiu galva Amarilei 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lenkiu galva Ermitazui biggrin.gif
user posted image
lenkiu galva savo mamytei biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 09 birželio 2013 - 09:39
Dabar laukia pasirinkimas,ką daugint ant tos palanges,nes subjektai vienodai mylimi biggrin.gif-jalka
vijoleta20 Ir man malonu,kad neveltui siuntinukas wub.gif pavyzdys,kad viskas galima ir įmanoma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 09 birželio 2013 - 09:42
QUOTE(amarrile @ 2013 06 09, 10:37)
Dabar laukia pasirinkimas,ką daugint ant tos palanges,nes subjektai vienodai mylimi  biggrin.gif-jalka
vijoleta20 Ir man malonu,kad neveltui siuntinukas  wub.gif pavyzdys,kad viskas galima ir įmanoma  ax.gif

As jums saknydiju karaliskaja tamsia, ir is paskutiniu foto Ermitazine, jeigu noresite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 09, 09:47)
As jums saknydiju karaliskaja tamsia, ir is paskutiniu foto Ermitazine, jeigu noresite  4u.gif

Noriu tik tokios,kur *MONAMI* pirmoj nuotraukoj blush2.gif
P.s.savosios šakelemis mielai pasidalinsiu,jei kas nores nes krumas didelis ax.gif Tik nepamirskit kad po lietum jos nepalaikysit doh.gif
Atsakyti
Swanland Pink
user posted image
Atsakyti