Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 08 10, 13:13)
Man irgi is galvos niekaip mintis neiseina, kur reikes deti visus vazonus. Gal reikes laiptineje kokius stalazus isirengti, ar ka  g.gif

laiptinese jos visai neblogai perziemoja ir pasiruosia naujam sezonui. giminaite mano taip daro
Atsakyti
Jei yra reikalingi didesni vazonai kieme ,tai galima senus krumus auginti dideliais kupstais.Čia keli kerai.Persodinčiau juos pavasarį anksti
http://public.fotki....elynas-416.html
Atsakyti
Ar nepavogs laiptinėje? aš tai dalį savo gėrio ir grožio tempsiu į darbą. Pernai tik vėlai rudenį į darbą atsivežiau, tai jau valdžia buvo pasigedusios žiedų, nustebo, kad tuščios palangės, klausė, kur visas grožis dingo. Bet savo veislines gražuoles tai namuose pasiliksiu ax.gif
Atsakyti
As irgi suku galva kur jas sudet reikes,nors pas mane dar nedaug,ale visviena.Namie nelabai turiu kur ir deti.O jeigu as lauke jas paliksiu(pas mus zemiausia temp.buna -4 kokie),ir dar pridengciau kokia spec.plevele,ar nesusaltu,ar neuzdustu,ar aplamai isgyventu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La femme* @ 2013 08 10, 17:08)
O jeigu as lauke jas paliksiu(pas mus zemiausia temp.buna -4 kokie),ir dar pridengciau kokia spec.plevele,ar nesusaltu,ar neuzdustu,ar aplamai isgyventu?  ax.gif  4u.gif

Šalčio, tai jos bijo, abejoju ar lauke, kad ir pati atspariausia, išgyventų. Nes, kurių nereikia , palieku lauke, tai po pirmų šalnų nušąla. Galit išbandyt, kurios negaila ir žinosit ar peržiemoja mirksiukas.gif
Didžiausia bėda ir yra su žiemojimu doh.gif laiptinėje būtų labai gerai, vietos yra ir ant palangių ir aikštelėj, bet pas mus tokie žmonės, kad staigiai pasisavina.Aš sunešu į rūsį, bet kas iš to, kad vasario mėn vis tiek reikia parsinešti. Apsikraunu visur kur tik įmanoma ir tik laukiu kada atšils lotuliukas.gif auginant tik kambaryje, galima kasmet atsinaujinti, bus nedideli krūmeliai, mažiau ir vietos užims. O kai aš lauke auginu, tai senesnės įspūdingesnės smile.gif
Ir bėda ta, kad kasmet jų vis padaugėja biggrin.gif taip kad teks visoms vargti, kitos išeities nematyti...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 10, 18:11)
O kai aš lauke auginu, tai senesnės įspūdingesnės smile.gif
Ir bėda ta, kad kasmet jų vis padaugėja biggrin.gif taip kad teks visoms vargti, kitos išeities nematyti...

tai vat ir aš lauke auginu,tai senesnės daug gražiau atrodo wub.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

jau pas mane kiek jų šiemet atsirado wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 10, 19:11)
Ir bėda ta, kad kasmet jų vis padaugėja biggrin.gif

Taikliai pastebėjote. Vaikšto tos bėdos pelargonijų vardu vadinamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ir pabaigos nėra... doh.gif

P.S. Taškė tikrai pritenkianti gražuolė wub.gif wub.gif

Kurkit gabiosios mergaitės kitą temutę mirksiukas.gif , šitą jau baigiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 rugpjūčio 2013 - 17:39
ar čia pelargonija g.gif
user posted image

jei taip man jos reikia doh.gif

na taip ir vardą radau Geranium Indian Dunes

gal kuri turit ax.gif
ir dar margais lapais labai norėčiau ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 rugpjūčio 2013 - 17:41
biški naršau tai randu visko smile.gif

įdomiai atrodo
user posted image

ir kaip įdomiai taip aukštai užauga g.gif
user posted image

prisireikė margumyno doh.gif
user posted image
Papildyta:
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 rugpjūčio 2013 - 18:09
MONAMI, jei dar per mažai turit pelargonijų ir maniškės bevardės tinka , galiu padovanot šakelių mirksiukas.gif daugint nedauginu, turiu įdomesnį užsiėmimą biggrin.gif

user posted image

user posted image

Kol parašiau, o Dieve, kas pas mus darosi doh.gif dar tokio uragano ir lietaus nebuvo doh.gif kaip gaila, darželio tikrai neliks ...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti