Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

oi kambliukas kokia graži tavo swanland pink....... wub.gif aš ja irgi balkone negaliu atsigrožėt, tas žiedų didumas......... tokie tikri bumbulai. Net nežinau kuriai duočiau pirmą vietą - ar april snow ar swanland pink, man jos pačios pačios........ pačiausios biggrin.gif
Para o taviškė april snow auga lauke? nes pas mane balkone jinai kurkas baltesnė, ružavumo mažai. O pas mamą lauke prisiglaudus prie pavėsinės, tai ta rausva stipriai išreikšta. Bet atrodo tai super........
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 06 25, 00:21)
Nežinau kas, bet gaila  verysad.gif  Mano vienč buvo amarai įsisukę, Greit aš juos  gun_bandana.gif
4u.gif
Na man tai labai panaši. Aš ir galvoju, kad Pink Sybil. Tik pirkus paprastoj gėlių parduotuvėj, bijojau priskirt prie kilmingų  biggrin.gif

tada ta pati,nes maniškė irgi iš vietinių augintojų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 06 25, 00:21)
Nežinau kas, bet gaila  verysad.gif  Mano vienč buvo amarai įsisukę, Greit aš juos  gun_bandana.gif
4u.gif

o su kuo amarus naikinot? su aktara? pries tai apiplaut reikia ar uztenka vien tik vaistu? g.gif
Atsakyti
Amarus lyg tais aktara ggerai naikina. O pati šyryt ant pelargonijos radau 5 žalias pailgas lervas. Jas nurinkau ir nežinau ar reikia augalą dar nupurkšti ar ne(jos apgraužė jaunus lapelius, lapeliai paliko skylėti). Lauksiu patarimo..
Atsakyti
o as senukuose siandien nusipirkau vaistuku... tikiuosi pades doh.gif pirma karta susiduriu su tais parazitais, anksciau nebudavo, , bet jos tada stiklintam balkone ir 5 aukste buvo,o dabar 1 ir nestiklintam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 25, 10:18)
Para o taviškė april snow auga lauke? nes pas mane balkone jinai kurkas baltesnė, ružavumo mažai. O pas mamą lauke prisiglaudus prie pavėsinės, tai ta rausva stipriai išreikšta. Bet atrodo tai super........

Auga lauke. Pirmas žiedas toks ryškus, dabar jau antras skleidžiasi, tai jis beveik baltas, tik užuomina rausvos spalvos. Gal pertręšus kokiomis trąšomis buvau, kad ant vieno ir to pačio augalo du skirtingi žiedynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 birželio 2013 - 12:29
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 25, 08:07)
tada ta pati,nes maniškė irgi iš vietinių augintojų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(lialkaa @ 2013 06 25, 08:18)
o su kuo amarus naikinot? su aktara? pries tai apiplaut reikia ar uztenka vien tik vaistu?  g.gif

Purškikliu nuo amarų ir kitokių pabaisų. Va tokiu http://www.woodiesdi...tre/15952/4.4.8
Atsakyti
Pas manęs baltasparniai įsisuko, pasirodo... o ant kito mano grožio amarai doh.gif pirmi metai man taip su visais šitais kenkėjais...
Atsakyti
as sita nusipirkau vaistukai dusu gerai nuploviau visas, tada ispurskiau. Tikiuosi gelytes nesupyks... o ypac roziaziedes doh.gif jau pumpurai raudonuoja wub.gif
Atsakyti
Atrodo vabalai mus puola. Aš visada po ranka turiu "užtaisyto" NeemAzalio (ale ekologiškas). Dar mėtosi actara, bet tos tai dar neprireikė. Baltasparniams užteko NeemAzalio 2 purškimų. Dar esu maxsimoj pirkusi, pavadinimo neatmenu, lyg tai zelionyj dom serijos, tokios kartu ir trąšos ir nuo kenkėjų, purškiamos, kaina priklauso nuo pakuotės (buteliukas su purkštuku), mažesnė lygtai apie 4 lt, didesnis virš 6 litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 birželio 2013 - 15:30
QUOTE(Para @ 2013 06 25, 16:02)
Atrodo vabalai mus puola. Aš visada po ranka  turiu "užtaisyto" NeemAzalio (ale ekologiškas). Dar mėtosi actara, bet tos tai dar neprireikė. Baltasparniams užteko NeemAzalio 2 purškimų. Dar esu maxsimoj pirkusi, pavadinimo neatmenu, lyg tai zelionyj dom serijos, tokios  kartu ir trąšos ir nuo kenkėjų, purškiamos, kaina priklauso nuo pakuotės, mažesnė lygtai apie 4 lt, didesnis virš 6 litų.

šaisis metais ir augalai auga, bet ir amarai veisias kaip velniai. Daug kas skundžias.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 06 24, 22:43)
kambliukas, jau swanland pink žiedų didumas  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

user posted image

Bet tai grozis koks swoon.gif is kur tokiu gauti?
Atsakyti