Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

Gal kam teko skristi su augaliukais , neismanau i lektuvo salona ar pries skrydi ati duodant i lagamina ideti. Skrydis truks sakykime apie 5 val . Bijau kad neatimtu nesant i lektuvo salona.
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 06 29, 11:34)
Gal kam teko skristi su augaliukais , neismanau i lektuvo salona ar pries skrydi ati duodant i lagamina ideti. Skrydis truks sakykime apie 5 val . Bijau kad neatimtu nesant i lektuvo salona.

Man teko biggrin.gif Vežiausi ir įvairių gėlių daigus ir vosikių mėtų, braškių, petruškų biggrin.gif Dėjausi į rankinį, niekur neužkliuvau rolleyes.gif
Atsakyti
aprimo temutė rolleyes.gif
užmačiau,tai atnešu pasižiūrėti ax.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
Atsakyti
pradeda skleistis mano roziaziedes. kol kas kas nusivylusi as jomis.....ziedeliai smulkuciai ir nedidukai. tikejausi kazko ohoho..... na bet gal cia kaip pirmi tai vos isskrebinti, gal kitais metais pavyks labiau didesnius isskrebint
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 20:57)
pradeda skleistis mano roziaziedes. kol kas kas nusivylusi as jomis.....ziedeliai smulkuciai ir nedidukai. tikejausi kazko ohoho..... na bet gal cia kaip pirmi tai vos isskrebinti, gal kitais metais pavyks labiau didesnius isskrebint

pas mane lygiai taip pat ax.gif
bet vis tiek man jų reikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 02, 21:59)
pas mane lygiai taip pat  ax.gif
bet vis tiek man jų reikia  doh.gif  blush2.gif

Rožiažiedes nekeisčiau į kitas schmoll.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
na cia mano pirma pazintis su jomis. tai kitais metais gal pamilsiu biggrin.gif kol kas kazkaip tik stebiu, nes is foto atrodydavo ohoho kokie ziedynai kaip operhauso sietynai..... o realybej ta rozyte tokia mizerna tokia mazyte lupos reik lens.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 21:11)
Rožiažiedes nekeisčiau į kitas schmoll.gif
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

man gal vien dėlto,kad nešiukšlina,o gražiai suvysta,ko nepasakyčiau apie kitas doh.gif
negaliu pakęsti pavytųsių žiedų,einu ir skabau iš viduriuko doh.gif

QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 21:16)
na cia mano pirma pazintis su jomis. tai kitais metais gal pamilsiu biggrin.gif kol kas kazkaip tik stebiu, nes is foto atrodydavo ohoho kokie ziedynai kaip operhauso sietynai..... o realybej ta rozyte tokia mizerna tokia mazyte lupos reik  lens.gif

biggrin.gif
Atsakyti
ne visų tokie maži žiedynai, na bet gi jau buvo apie tai rašyta ir tikrai auginančios minėjo apie delikantus žiedukus mirksiukas.gif
Atsakyti
ar skaitai minusus? nea biggrin.gif biggrin.gif tik pliusus biggrin.gif biggrin.gif ir grazias suterve foto lotuliukas.gif ai kazkaip kol mazos nekreipsiu demesio mylesiu kaip ir paprastuteso kitais metais auginsim ir toliau. vis puosmena ir akcentas kitoks smile.gif
Atsakyti
Swanland Pink
user posted image

bet jos kokios lepios,po lietaus lašeliai išdegino lapus ,ta prasmė saulė paskui buvo g.gif

o čia kažkokia nesuprantu g.gif ar tokia yra ar kažkas nutiko,žiedai žiede g.gif
galvojau,kad tai VICTOR IMPROVED,bet dabar suabejojau g.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 22:35)
ar skaitai minusus? nea biggrin.gif biggrin.gif tik pliusus biggrin.gif biggrin.gif ir grazias suterve foto lotuliukas.gif ai kazkaip kol mazos nekreipsiu demesio mylesiu kaip ir paprastuteso kitais metais auginsim ir toliau. vis puosmena ir akcentas kitoks smile.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Dar truputis žiedų ir pamilsite jas mirksiukas.gif
Atsakyti