Gal kam teko skristi su augaliukais , neismanau i lektuvo salona ar pries skrydi ati duodant i lagamina ideti. Skrydis truks sakykime apie 5 val . Bijau kad neatimtu nesant i lektuvo salona.
QUOTE(Arijanda @ 2013 06 29, 11:34)
Gal kam teko skristi su augaliukais , neismanau i lektuvo salona ar pries skrydi ati duodant i lagamina ideti. Skrydis truks sakykime apie 5 val . Bijau kad neatimtu nesant i lektuvo salona.
Man teko

aprimo temutė
užmačiau,tai atnešu pasižiūrėti

*

*

*

*

užmačiau,tai atnešu pasižiūrėti

*

*

*

*
pradeda skleistis mano roziaziedes. kol kas kas nusivylusi as jomis.....ziedeliai smulkuciai ir nedidukai. tikejausi kazko ohoho..... na bet gal cia kaip pirmi tai vos isskrebinti, gal kitais metais pavyks labiau didesnius isskrebint
QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 20:57)
pradeda skleistis mano roziaziedes. kol kas kas nusivylusi as jomis.....ziedeliai smulkuciai ir nedidukai. tikejausi kazko ohoho..... na bet gal cia kaip pirmi tai vos isskrebinti, gal kitais metais pavyks labiau didesnius isskrebint
pas mane lygiai taip pat

bet vis tiek man jų reikia

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 02, 21:59)
Rožiažiedes nekeisčiau į kitas

na cia mano pirma pazintis su jomis. tai kitais metais gal pamilsiu
kol kas kazkaip tik stebiu, nes is foto atrodydavo ohoho kokie ziedynai kaip operhauso sietynai..... o realybej ta rozyte tokia mizerna tokia mazyte lupos reik

QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 21:11)
man gal vien dėlto,kad nešiukšlina,o gražiai suvysta,ko nepasakyčiau apie kitas

negaliu pakęsti pavytųsių žiedų,einu ir skabau iš viduriuko

QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 21:16)
na cia mano pirma pazintis su jomis. tai kitais metais gal pamilsiu
kol kas kazkaip tik stebiu, nes is foto atrodydavo ohoho kokie ziedynai kaip operhauso sietynai..... o realybej ta rozyte tokia mizerna tokia mazyte lupos reik 

ar skaitai minusus? nea
tik pliusus
ir grazias suterve foto
ai kazkaip kol mazos nekreipsiu demesio mylesiu kaip ir paprastuteso kitais metais auginsim ir toliau. vis puosmena ir akcentas kitoks

Swanland Pink

bet jos kokios lepios,po lietaus lašeliai išdegino lapus ,ta prasmė saulė paskui buvo
o čia kažkokia nesuprantu
ar tokia yra ar kažkas nutiko,žiedai žiede
galvojau,kad tai VICTOR IMPROVED,bet dabar suabejojau

*

bet jos kokios lepios,po lietaus lašeliai išdegino lapus ,ta prasmė saulė paskui buvo

o čia kažkokia nesuprantu

galvojau,kad tai VICTOR IMPROVED,bet dabar suabejojau

*

QUOTE(Freke @ 2013 07 02, 22:35)
ar skaitai minusus? nea
tik pliusus
ir grazias suterve foto
ai kazkaip kol mazos nekreipsiu demesio mylesiu kaip ir paprastuteso kitais metais auginsim ir toliau. vis puosmena ir akcentas kitoks