Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

QUOTE(Krialda @ 2013 07 18, 19:23)
Ačiū visoms už palaikymą wub.gif

Krialda sveikatos, sveikatos, sveikatos
tu geliu tikrai dar bus ir priauginsim smile.gif
o dabar prasom dziaugtis musu ziedais smile.gif
Atsakyti
Turiu rožiažiedžių pelargonijų Milfield Gem, Scarlet Rambler, April Snow, Swanland Pink, Appleblossom Rosebud, Ruby, Rod Rosenknopp, Ungarisk Appleblossom, Bornholm daigelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 19, 09:33)
Turiu rožiažiedžių pelargonijų Milfield Gem,  Scarlet Rambler,  April Snow, Swanland Pink, Appleblossom Rosebud, Ruby, Rod Rosenknopp, Ungarisk Appleblossom, Bornholm daigelių  4u.gif

Norėčiau April snow, bet siųsti jaučiu nelabai g.gif

Krialda, daug daug sveikatos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 07 19, 13:13)
Norėčiau April snow, bet siųsti jaučiu nelabai g.gif

Dažniausiai siunčiu, bet ši jau rezervuota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 19 liepos 2013 - 11:15
QUOTE(jediara @ 2013 07 19, 11:33)
Turiu rožiažiedžių pelargonijų Milfield Gem,  Scarlet Rambler,  April Snow, Swanland Pink, Appleblossom Rosebud, Ruby, Rod Rosenknopp, Ungarisk Appleblossom, Bornholm daigelių  4u.gif

O gal dar Bornholm ir Swanland Pink laisvos?

Aš turiu laisvus daigelius rožiažiedžių Diemierii Schäfferi, Uleåborgs Universitetsägs ir kompaktinės Quenn Ingrid (Dronning Ingrid).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 19 liepos 2013 - 12:12
Sveikos merginos 4u.gif Jediaros padrąsinta pas jus beldžiasi dar viena "ligonė" smile.gif Ilgai tyliai sekiau jūsų temą, pavasarį pati parsisiunčiau keletą rožiažiedžių iš Švedijos. Kol kas žydėjo ir tebežydi tik Denise wub.gif Jau pats pirmasis žiedas tikrai nemažas thumbup.gif
user posted image

Be šio žiedelio jau sukrauti dar 4 žiedukai. Taip pat skleidžiasi Swanland pink, tik pirmas žiedelis daug mažesnis ir vienas žiedas Fishers appleblosom, kuris tik iš dviejų pumpurėlių, tačiau džiugina tų pumpurėlių dydis - tikrai nemaži bigsmile.gif Žodžiu, įsimylėjau rožiažiedes, nors turiu ir daug nekilmingų - žiemą vos sutelpa ant kelių stalų (kaip ir begalę kitų gėlių) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 19, 11:58)
ir kompaktinės Quenn Ingrid (Dronning Ingrid).

norėjau pažiūrėtio, kaip atrodo ax.gif davė tik šą moterį wub.gif user posted image
Atsakyti
oi smina kokia graži........ ax.gif dar neturiu Denisės, bet jau ne už kalnų laikas kai turėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 19, 10:33)

Swanland Pink, Appleblossom Rosebud,
galima kurią nors vieną?
bet reiktų siusti sad.gif

ir neberandu net pavadinimo, kas turėjo - Ontario? Kanada? tokiais rudeniškais gelstelėjusiais lapais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 19 liepos 2013 - 18:39
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 19, 12:58)
O gal dar Bornholm ir Swanland Pink laisvos?
Aš turiu laisvus daigelius rožiažiedžių Diemierii Schäfferi, Uleåborgs Universitetsägs ir kompaktinės Quenn Ingrid (Dronning Ingrid).

matau kaunietė, gal turėtumei kokių paprastų pelargonijų, pasimainytume šakelėm. Turiu ir swanland pink. ir ungarisk appleblossom. ir april snow, ir dar bilekokių biggrin.gif bet man reiktų kuo įvairesnių svyrančių na gali būti ir kompaktinės kokios įdomesnės....... Man daigelių nebūtina, gi pasidaiginsiu pati, nes aš tai irgi tik šakeles galėčiau duot. Tingiu daugint jau aš jas ax.gif
Atsakyti
Krialda, laikykitės 4u.gif

Mano didžioji Patricia Andea

user posted image

ir Fluffy

user posted image

O Denise iš irgi labai patenkinta, kompaktiškas krūmas, o žiedą po žiedo didžiulius leidžia. Tikiuosi, kitais metais visas pavyks gražiau suformuoti, nes dabar pavasarį jau buvo gaila karpyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 19 liepos 2013 - 19:34
Esu be žado nuo tokio grožio žiedų. Net nežinau kurios labiau norėčiau, visos fantastinės. Seilę varvinu....

Krialda, nepažįstu jūsų (neseniai tik prisijungiau), bet linkiu stiprybės, sveikatos ir super optimistinių minčių galvoje
Atsakyti