Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos V tema

jediara, bežiūrint seilė nutįso. Koks grožis... kokia čia ta balta ir paskutinė rožinė?
Atsakyti
Iš tiesų.. Labai labai labai gražios geles
Ikelčiau ir aš savo gražuoles, bet nemoku nuotraukų įdėti sad.gif

Tad tenka tik pasigrožėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etska @ 2013 08 09, 01:14)
Iš tiesų.. Labai labai labai gražios geles
Ikelčiau ir aš savo gražuoles, bet nemoku nuotraukų įdėti sad.gif

Tad tenka tik pasigrožėti smile.gif

Išmoksit, paprašykit, mergaitės čia pamokys. Visos praeinam tuos mokslus: vienos greičiau, kitos lėčiau, ale vistiek išmokstam mirksiukas.gif
Atsakyti
Jediara... Grazi fotosesija... 4u.gif Baltoji karaliene blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras aciuks.gif Tai Vit Rosen, April Snow, Appleblossom Rosebud ir Swanland Pink užauginusi didžiulius žiedus bigsmile.gif
Atsakyti
Įkeliu ir aš kelias nuotraukytes, aišku ne tokias gražias katalogines, o buitines, tiesiai iš darželio smile.gif
Rožiažiedė užaugo didelė ir kai šiemet turi daug žiedų, tai kad ir nedidelės kepurėlės esu ja visai patenkinta

user posted image

Bet labiausiai džiaugiuosi "taške" (mes ją taip vadinam), iš tolo žiūrint atrodo, kaip hortenzija. Iš visų mano turimų didžiausi žiedynai, jai jau trys metai, gal todėl

user posted image

user posted image

ir palyginimui žiedynai rožiažiedės ir "taškės"

user posted image

Norėčiau rožiažiedės šviesiai ružavos, kurios auginat ir realiai matot žiedus, gal galit parašyt pavadinimą ,kurios žiedynai nėra labai smulkūs (bent jau už maniškės ne smulkesni) ,nes iš nuotraukų negali suprasti.

O gal tos vardinės netinka auginti lauke ? nes aš noriu darželyje sodinti.

Atsakyti
Vidam taškė superinė,tiek spalva tiek žiedų dydis thumbup.gif

jediara kokie grožiai bigsmile.gif ,ir nuotraukos labai kokybiškos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 09 rugpjūčio 2013 - 17:05
QUOTE(jediara @ 2013 08 08, 20:50)
Seniai laukiami baltieji žiedai  wub.gif

ir šiaip keletas biggrin.gif

Nieko sau "siaip keletas" bigsmile.gif labai grazus ziedai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2013 08 09, 17:55)

Taske nereali thumbup.gif ispudingai atrodo wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif gėlytės

QUOTE(Vidam @ 2013 08 09, 17:55)
Bet labiausiai džiaugiuosi "taške" (mes ją taip vadinam),

jei įdomu tikrasis pavadinimas tai Pepermint Twist mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano taškei smile.gif ir ačiū MONAMI už vardą 4u.gif užsirašysiu, nors pravardė ko gero ir liks, per ilgai jau taip vadinama lotuliukas.gif bet jei kur oficialiai pasirodysim, tai jau reiks tikru vardu vadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 09, 23:15)
Ačiū už pagyras mano taškei  smile.gif ir ačiū MONAMI už vardą  4u.gif  užsirašysiu, nors pravardė ko gero ir liks, per ilgai jau taip vadinama lotuliukas.gif bet jei kur oficialiai pasirodysim, tai jau reiks tikru vardu vadint smile.gif

mirksiukas.gif

o aš tai jau be žodžių doh.gif nežinau ką žiemą reiks daryt,kai visos gėlės pareis namo g.gif

ir jau pradedu galvoti,ką daryti su senais kompaktinių pelargonijų krūmais g.gif mesti gaila g.gif blush2.gif laikyti ir kitais metais į kokius gėlynus sukaišioti,nes vazonams pasidauginsiu atžalomis naujų g.gif
kaip jūs darote g.gif

tik žinau,kad svyrančias tai tokias kokios bus,tokias ir laikysiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 rugpjūčio 2013 - 07:51
Man irgi is galvos niekaip mintis neiseina, kur reikes deti visus vazonus. Gal reikes laiptineje kokius stalazus isirengti, ar ka g.gif
Atsakyti