Įkraunama...
Įkraunama...

Suzuki mokykla

QUOTE(snickers @ 2007 09 05, 07:55)
O demo pamokų nebūna Suzuki? Pastebėjau , kad vaikinukas neabejingas muzikai, žaizdamas sau pasidainuoja biggrin.gif . Ar yra amžiaus grupės? Ieškom Kaune , 2,5m berniukui.

Gali ateiti i pirma pamoka ir pabandyti, niekas tikrai ta pacia sekunde pinigu nereikalauja. Vaikai daugmaz suskirstyti pagal amziu. mes siandien buvom, tai nors mum nera dar 2 metu, bet mes papuole i grupe, kur vaikai apie 2 - 2,5 metu, mes ten jauniausi, bet nei mes kam trukdom, nei mum kas trukdo.
Atsakyti
o yra siu mokykleliu Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 09 06, 08:37)
o yra siu mokykleliu  Vilniuje  g.gif

mane šis klausimas irgi domina. skambinau, nekelia. jų sajte parašyta, kad ruošiasi ir vilniuje būti, tik neparašyta kada tas info paskelbtas
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 09 06, 13:55)
mane šis klausimas irgi domina. skambinau, nekelia...

Praeitais metais Vilniuje pamokeles vyko kiekviena treciadieni darzelyje (pavadinimo tiksliai negaliu pasakyti). Uzsiemimus vesdavo Dėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 06 rugsėjo 2007 - 15:02
Dar kartą prašau (jau nežinau kelintą kartą doh.gif ) laikytis forumo taisyklių.
Štai:

Kviečiame susipažinti su šio skyrelio taisyklėmis:

1. Prieš paskelbdami temą, peržvelkite ankstesnes temas, ar jau nebuvo rašyta jus dominančiu klausimu. Perverskite ne vien pirmuosius puslapius.

2. Reklaminiai skelbimai iš šio skyrelio bus trinami be perspėjimo! Temose nepageidaujami: užsiėmimų kainų aptarinėjimai, reklaminiai tekstai ir m-kėlių/būrelių skelbimai, kviečiantys ateiti į užsiėmimus, kontaktinių telefonų nuorodos.
Išimtis - legali reklama, dėl kurios kreipkitės el.paštu: reklama@supermama.lt

3. Šio skyrelio temose pasakojame apie mūsų vaikučių lankomas mokyklėles ir būrelius: mūsų įspūdžiai iš pamokėlių/treniruočių, patarimai iš patirties, pliusai-minusai, vaikučių reakcija, pažanga, pasiekimai ir pan.

Žinutės, prieštaraujančios taisyklėms, trinamos be perspėjimo. Visą inform. galima rasti jus dominančios mokyklėlės intern. puslapyje arba per AŽ.
ARTURUILIETUVIUI netekus kantrybės skirsiu įspėjimą protest.gif

Pikta Moderatorė gun_smilie.gif

Atsakyti
Mamytes, atsiuskit Suzuki mokyklos kontaktus ir koordinates Kaune. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
http://www.talentas.lt/
čia daugiau apie suzuki mokymo metodiką. gan įdomu
kažkaip konkrečios info ten maža apie pamokelės. tel turėtu buti.

nežinau ar saito nurodymas skaitosi taisyklių pažeidinėjimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniuta: 07 rugsėjo 2007 - 17:24
Nesiskaito 4u.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 09 06, 07:37)
o yra siu mokykleliu  Vilniuje  g.gif

QUOTE(Maniuta @ 2007 09 06, 12:55)
mane šis klausimas irgi domina. skambinau, nekelia. jų sajte parašyta, kad ruošiasi ir vilniuje būti, tik neparašyta kada tas info paskelbtas

Ką tik paskambinau tinklalapy nurodytu telefonu į Kauną ir gavau nekokių žinių verysad.gif Man pasakė, kad šiemet Suzuki m-lėlės Vilniuje nebus, nes per daug norinčių grupių susirinikę Kaune, mokytoja tiesiog fiziškai nespėja.
Teks vilniečiams tenkintis kitomis alternatyvomis...
Atsakyti
Gaila kad Vilniuje nebus, na teks rinktis kitas mokykleles smile.gif
Atsakyti
mes irgi jau pora kartų buvom suzuki užsiėmimuose kaune tongue.gif manau, kad vaikui tai bet kokiu atveju naudinga: pamato į save panašių, pratinasi su svetimais žmonėm daugiau pabūti, nes šiaip tai visą laiką tik su mama kol kas.. biggrin.gif
Atsakyti
nors ir gerai ta Suzuki mokyklėlė- bet manau tuoj ieškosim kitos... nepatinka man kad ten patiems mažiausiems užsiėmimai labai vėlai vakare vyksta- vaikas tik zirzia ir miegučio nori... ne žaidimai galvoj verysad.gif ieškosim kokių pamokėlių rytais smile.gif
Atsakyti