Įkraunama...
Įkraunama...

Suzuki mokykla

Su amerikiečių muzikos psichologo Edwino E. Gordono muzikos mokymosi teorija man teko susipažinti. Tačiau mūsų mokyklėlėje kaip pagrindas yra naudojamas "Motinos kalbos metodas" ir žinoma Sh.Suzuki muzikinio ugdymo filosofija.

Nematau reikalo ginčytis ir daryti "meškos paslaugą" tėveliams, atseit jie tokie bejėgiai susirasti informacijos ir pasirinkti jiems priimtiną metodiką.

Tikriausiai nieko nenustebinsiu, jei pasakysiu, kad pagrindinis kriterijus renkantis mokyklą yra draugų ir pažįstamų atsiliepimai ir rekomendacijos drinks_cheers.gif O taip pat ir įvairūs archyvai.

Kas liečia klausimą: "GORDONAS ar SUZUKI", geriausiai atsakytu pačios mokytojos g.gif Jei tikrai ką domina, galėsiu duoti tel. nr. ir e`mail-us. blush2.gif

Abu jie yra vienodai plačiai žinomi: "...Žinomiausios pasaulio muzikinio ugdymo sistemos (Z.Kodajo, K.Orfo, E.Gordono, Sh.Suzuki ir kt.)..." Abiejų metodai plačiai naudojami visame pasaulyje.

Tiesiog kiekvieno teisė rinktis: kas orentuojasi į amerikietišką, o kas į japonišką filosofiją.

Atsakyti
Sutinku su sale,kad mokytojos ne tik turi,bet ir privalo pasakyti pagal ka dirba...Ne visi teveliai turi tam laiko,skirti pedagogiku,metodiku isigilinimui.Svarbu,kad butu sistemiskumas.Ypatingai vaikui.Asmeniskai man patinka ne tik kai mokytojaui aisku ka jis daro su vaiku,bet ir man kaip motinai.Todel svarbu bendradarbiavimas su mokytoju.
Kiekviena mokykla turbut turi kazka savo,tik viena stipriau sisteminta,kitos maziau.
Mano lialka eina i Yamaha muzikos mokykla,nes zinau,jog ja pabaiges gaus ne tik nuostabia nuotaika ir muzikavima su malonumu,taciau gaus ir diploma kaip iprastos septynmetes muzikos mokyklos.Taciau nieko neturiu pries Gordona ar Suzuki metoda,kiekvienas ugdo zmogu.Tai svarbiausia.Kiekvieno pasirinkimo reikalas.
Man svarbu,kad vaikas eitu i mokyklele su malonumu,muzikuotu ir dziaugtusi,nes nieko nuostabesnio pasauly nera,kaip ziureti i besidziaugianti ir laiminga vaika.... 4u.gif
Atsakyti
Tai ar yra tarp supermamu lankanciu Suzuki mokyklele?!
Kaip patinka? Kokie ispudziai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2005 07 05, 22:38)
Mano vaikui metai ir du men. senai turejau minti nuvest ja i kokia mokyklele. Tik dabar, perskaicius komentarus visai pasimeciau... Suzuki, gordono mokykleles, o dar ir Yamaha... Visiskai pasimeciau...  doh.gif
Gal zinot kur galima apie Yamahos mokyklele paskaityt?
Reikes kaip nors apsisprest ir nulek su maziuke pasiziuret.

Apie Yamaha mokyklele gali surasti pilna informacija internete:

www.muzikosmokykla.lt
Atsakyti
QUOTE(sviecia @ 2005 07 05, 20:38)
Mano vaikui metai ir du men. senai turejau minti nuvest ja i kokia mokyklele. Tik dabar, perskaicius komentarus visai pasimeciau... Suzuki, gordono mokykleles, o dar ir Yamaha... Visiskai pasimeciau...  doh.gif
Gal zinot kur galima apie Yamahos mokyklele paskaityt?
Reikes kaip nors apsisprest ir nulek su maziuke pasiziuret.

Mano vyriasnioji eina i trecia, vidurinioji i pirma, jauniausias kartais i paruosiamaja. Kartais, nes jam lapkriti dar tik bus 5 metukai ir dar neprieme i "0" klase, o su priesmokyklinuku mokytoja gerai sutariam wink.gif
Pasirinkom pagal draugu rekomendacijas, o galutini zodi tarė patys vaikai biggrin.gif Jiems ten gera, o tuo viskas ir pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
mes siandien pirma karta sudalyvavome pamokeleje. Ir man ir mano mazyliui labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Norėtųsi šviežių įspūdžių apie Suzuki mokyklėkę smile.gif ar yra supermamyčių su supervaikučiais, lankančių pamokėles? Mano mažei 1m.2mėn. ir galvoju pabandyti nueiti...
Atsakyti
Ups! Tik dabar pamačiau paskutinę žinutę. Kaip tik šiuo metu Suzuki mokyklėlėje vyksta susirinkimas dėl mažiukų pamokėlių. Tariasi dėl tvarkaraščių. Aš tai irgi nenuėjau, bet susitarsiu telefonu. Maniškiui du mirksiukas.gif

Sesė kadaise lankė. Visai "pražydo" nuo tų pamokėlių, tai dabar į pirmą klasę ten pat leisiu.

Jei norėsi apsilankyt, tai pasiskambink mokytojai Aušrai Simanavičienei tel.:869969003, susitarsi dėl laiko, nes grupių yra daug, vienos būna "prikimštos", kitose leliukų mažiau.

Ale šaunuolė, anksti apie tai galvoji 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas zinot tikslu SUZUKI mokykleles Kaune adresa? Zinau, kad kazkur Siaures pr. prie Legendos, bet kur tiksliau? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Adreso niekur nerandate todėl, kad Suzuki mokyklėlė kol kas po "Vėtrungės" pradinės mokyklos stogu (Šiaurės pr. 23). Mat, paprastai žmonės, radę adresą, eina tiesiai į mokyklą ir kreipiasi į direktorę. Kadangi direktorė nesuinteresuota, kad tose patalpose būtų Suzuki mokykla, tai ji ima atkalbinėti atėjusius žmones, sugadina jiems nuotaiką. Geriau eiti tiesiai į Suzuki klases. mirksiukas.gif
"Vėtrungė" išaugimo būdu uždarinėjama, tai ilgainiui tos bėdos nebeliks. O kol kas vyksta "natūrali atranka" – kas eis iki galo, tas laimės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš kažkada savo dukrytę visai mažulytę vedžiojau į tą mokyklėlę.Labai patiko ir man ir dukrai.Ir vieta buvo labai tinkama-Kauno meninikų namuose, paskui prie Kauno rotušės, gaila, kad dabar Šiaurės pr., o gal jų filialai liko ir kituose Kauno vietose.Ar žinote kas?Beje gal yra jų koks internetinis puslapis, man nepavyko rasti.
Mes irgi su sūnuku ruošiamės ten apsilankyti, tik labai jau nepatogi mums ta vieta.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2006 09 06, 12:21)
Ačiū už info, bet jų puslapis jau senokai ko gero neatnaujintas. Gaila, kad ten nesimato grafikų, kada ir kokio amžiaus vaikučiams....arba aš ir vėl neprimatau.
Ar jūs šiuo metu lankote šią mokyklėlę, kokio amžiaus esate ir ar patinka?

Mum daba 10men su trupuciu 4u.gif Sia savaicike jau buvome pirmame uzsiemime-visai liux pasirode thumbup.gif Juolab, kad maniskei pastoviai reik kazko naujo-aktyviste jin pas mane ax.gif Bandysim lankyt 4u.gif
Atsakyti