Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Sveikos, siandien kaip vovere tam rate sukuosi, ryte kelemes K vezem pas anyta, kad paziuretu, poto MB i darbus, as i susirinkima doh.gif vel K pasiimti, tik gryzau ir daiktu dejimas, maisto ruosimas ir vel tuoj MB grys ir as leksiu i darba. O poto vakare dar lekiam i sodyba, sokiai pokiai bus ir musu svente svesim wub.gif Ehc kaip greitai metai bega cool.gif

Grazaus savaitgalio Jums 4u.gif

Mes gyvenam gerai, K miega dabar, as megaujuosi kava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 13, 22:27)
Tylu čia pas jus, neįdomu visai..Kažkokios piktos, be nuotaikos kai kurios kaip suprantu...Ech, tas bobinčius hihihi.gif

hormonai siaucia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 13, 23:27)
Tylu čia pas jus, neįdomu visai..Kažkokios piktos, be nuotaikos kai kurios kaip suprantu...Ech, tas bobinčius hihihi.gif
Šaunuolė dėl torto 4u.gif Darbštuolė mamytė..
O kaip mažosios popos?

Popos mažosios gyja- šašai tuoj nukris, mėlynė irgi atlėgo...Žodžiu- partizanės taip grūdijasi, ir tėvus grūdina.. cool.gif

Kompas atiduotas taisymui tai prie senučiuko nešiojamo kompo reikia pratintis.. Košmaras.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 14, 17:48)
hormonai siaucia  lotuliukas.gif

Tai jau konkrečiai, kad siaučia lotuliukas.gif O iš kur tie hormonai pas tave tokie motin?! Gal nestuke.gif ?!

QUOTE(vilkra @ 2013 06 14, 18:03)
Popos mažosios gyja- šašai tuoj nukris, mėlynė irgi atlėgo...Žodžiu- partizanės taip grūdijasi, ir tėvus grūdina.. cool.gif

Kompas atiduotas taisymui tai prie senučiuko nešiojamo kompo reikia pratintis.. Košmaras.. doh.gif

Dar ne tiek mėlynių mūsų laukia doh.gif bet linkiu kad jų kuo mažiau būtų..
O kas kompui?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 14, 21:22)
Gal  nestuke.gif ?!
Dar ne tiek mėlynių mūsų laukia doh.gif bet linkiu kad jų kuo mažiau būtų..
O kas kompui?!

g.gif

mane mėlynės negazdina, bet tie mažosios mėlynių įsigijimo būdai... doh.gif Gi nuo kėdės vertėsi veidu į radiatorių... Gerai, kad nosiuką nusuko.. gal angelas sargas sulaikė. Galėjo tikrai blogai baigtis.

O kas kompui parodys jo skrodimas

Kokie kitos savaitės tavo planai? atvaryk prie marių.. O ir visos kitos atvarykit. aš vietą galėčiau rezervuoti nuo kokių 7 ryto.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man šiandien nesusipratimu diena rolleyes.gif vakar buvom susitarusios su drauge kad šiandien 11 susitikt akre su vaikais, ji man nakti parašė kad neišeis.... vyras perskaitė ir man nieko nepasakė doh.gif įsivaizduojat? Atsikėliau anksčiausiai, susiruošiau, mazge suruošiau, jai parašau- neatrašo. Likus 20 min. Iki auto aš jai pasuku ji atsiliepia sako miegu, gi rašiau žinute, kad atidedam.... doh.gif paskambinau vyrui tai jo pasiteisinimas buvo toks: PATI KALTA, KAD KAI AŠ TAU SAKIAU KAD JI NEGALI, TU MIEGOJAI!!! Galvojau nurausiu aš jam kiauš.... už tokius fintus... doh.gif nesišnekam dabar biggrin.gif
Džiaugiuosi, kad draugė po poros minučių perskambino atidėjo planus nes nepatogiai pasijuto kad mane pavedė. Manė, kad netyčia neišsiuntė žinutės lotuliukas.gif Smagiai pasėdėjom, papliurpėm smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(vilkra @ 2013 06 14, 22:02)

Kokie kitos savaitės tavo planai? atvaryk prie marių.. O ir visos kitos atvarykit.  aš vietą galėčiau rezervuoti nuo kokių 7 ryto.

Mano planai nežinomi ir nenuspėjami..Dabar nepamenu, bet kažkurią dieną einam į gimtadienį, kažkurią vedu Flikių kirptis, o šiaip rimtų planų neturiu, pasikeitė planai dėl atostogų, tai kol kas mirksim Kaune schmoll.gif
Aš gi be mašinos, Vilkra, man tokie atstumai su mano špoku viešuoju transportu neįveikiami ax.gif nuo 7 ryto????Ar pablūdai, mes dar sapnelius sapnuojam tokiu metu..Jūs su panom atlėkit pas mane, jau yra smėlio dėžė su smėliuku..
Atsakyti
Laba 4u.gif
rytas prasidėjo nekaip... neišlaikiau Regitroj važiavimo doh.gif aikštelėje viskas puikiai, gatvėje susimoviau unsure.gif teks bandyti antrą kartą, nors visi labai palaiko, bet taip negera ant širdies...

vilkra, kada tu laikysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laili: 15 birželio 2013 - 10:44
QUOTE(Laili @ 2013 06 15, 11:43)
Laba 4u.gif
rytas prasidėjo nekaip... neišlaikiau Regitroj važiavimo doh.gif aikštelėje viskas puikiai, gatvėje susimoviau unsure.gif  teks bandyti antrą kartą, nors visi labai palaiko, bet taip negera ant širdies...

console.gif niekas negimė mokėdamas, išlaikysi iš antro karto, tikiu kad negera ant heart.gif bet viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 06 15, 11:43)
Laba 4u.gif
rytas prasidėjo nekaip... neišlaikiau Regitroj važiavimo doh.gif aikštelėje viskas puikiai, gatvėje susimoviau unsure.gif  teks bandyti antrą kartą, nors visi labai palaiko, bet taip negera ant širdies...

vilkra, kada tu laikysi?

oj, kaip suprantu tave. aš pati tik iš trečio karto išlaikiau, labai psichologiškai buvo sunku, nes iš tėčio palaikymo nebuvo jokio. aš su juo išvažiuodavau vis pavažinėt vakarais, tai matė, kad po kursų tas mano vairavimo lygis toks kaip čia pasakius, labai nervuodavosi, jei kokią nesąmonę padarydavau, streso man buvo daugiau nei reikia doh.gif galbūt dėl to tik dabar pradėjau drąsiai sėst prie vairo, MB labai skatino. iki tol 6 metus viena nebuvau nė karto kur nors išvažiavusi, tik su juo kartu. dabar jau ir viena nulekiu kur reikia.
viskas bus gerai, tikrai išlaikysi, tik svarbiausia nervus suvaldyt, kad viršaus neimtų egzamino metu, nes tai labai veikia. sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas mamukai 4u.gif
Praėjo jau hormonų audros? hihihi.gif
Laili-svarbu bent pusė gavosi,kitą kartą ir gatvėj viskas bus gerai mirksiukas.gif
Vilkra-o partizanė krisdama radiatoriuj skylės nepramušė? hihihi.gif o šiaip už popą 4u.gif
Mes gyvenam gerai,mažė bardakus visur daro,o aš neturiu kada tvarkytis-sesija palaidojus mane kažkur kompe ax.gif Dabar va dviejų egzaminu nerašiau-negalėjau atsiskaityt darbų prieš juos rašant nes kalbėjimo daug buvo,o aš tik nuo šiandien neužkimus,antra diena kaip kosčiu neužsičiaupdama ir jau antibiotikus geriu,kad savo raganaitės neužkrėst ax.gif Tadir sesijos nuotaikom dar iki mėnesio pabaigos teks gyvent...Na nieko,pasibaigs sesija ir lėksim mudvi kur ant gastro ax.gif
Saulyteaa-tai jau vieną iš paskutinių keturių krūminukų prasidaiginot? bigsmile.gif L vis atsisėdus "lilili du du du ir pempiukai abudu" daro smile.gif
Atsakyti