Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Snekaliukas - patiko kad daro mano ir vis dunda biggrin.gif siaip jau du isdaiginom ir ik du liko ir busim mandri tadaq
Papildyta:
Laili viskas bus gerai islaikysi is sekancio karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 06 15, 18:05)
Snekaliukas - patiko kad daro mano ir vis dunda  biggrin.gif siaip jau du isdaiginom ir ik du  liko ir busim mandri tadaq

L tai visus kaime išmokino,ir jei kas nedaro tol zyzia ir aiškina kažką piktai kol pradeda daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snekaliukas @ 2013 06 15, 18:56)
L tai visus kaime išmokino,ir jei kas nedaro tol zyzia ir aiškina kažką piktai kol pradeda daryt biggrin.gif

saunuole lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet koki čia intensyvūs pokalbiai vyksta! Visos turbūt taip vasara džiaugiatės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snekaliukas @ 2013 06 16, 20:03)
Bet koki čia intensyvūs pokalbiai vyksta! Visos turbūt taip vasara džiaugiatės smile.gif

karsta.gif net SM įkaitusi nuo pokalbių hihihi.gif

Aš vat pasigirsiu didis.gif laiptinės sienas išdažiau yess.gif Tiesa viena siena liko nedažyta, nes ten reik vyriškos rankos pirmiau ją sulopyti, bet visos kitos kaip ledas biggrin.gif Flikius "padėjo", žalias kaip Šrekas nuo dažų buvo bigsmile.gif

O dabar klausimas vertas milijono: kaip lauke išnaikint skruzdėles???

Mazutee24, kaip einas?! Pagaunu skaitančią, bet nieko nebrūkšteli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 16 birželio 2013 - 21:40
QUOTE(Flika @ 2013 06 16, 22:38)
:

O dabar klausimas vertas milijono: kaip lauke išnaikint skruzdėles???

Nusipirkti skruzdėdą... bigsmile.gif arba surasti jų peryklą ir ten priberti cukraus sumaišyto su kokiais nuodais..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 16, 22:49)
Nusipirkti skruzdėdą... bigsmile.gif  arba surasti jų peryklą ir ten priberti cukraus sumaišyto su kokiais nuodais..

Gal parduodi skruzdėdą?! lotuliukas.gif Beieškant peryklos visą kiemą reiktų išrausti, šiemet be proto jų daug, ryt skambinsiu į dezinfekcinę, gal jie ką patars g.gif
Kaip mažosios popos?!
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 16, 22:59)
Gal parduodi skruzdėdą?!  lotuliukas.gif Beieškant peryklos visą kiemą reiktų išrausti, šiemet be proto jų daug, ryt skambinsiu į dezinfekcinę, gal jie ką patars g.gif
Kaip mažosios popos?!

Protingas sprendimas...

ainu raminti savo mažosios -pabudo MB negalės miegoti

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 16, 23:03)
Protingas sprendimas...

ainu raminti savo mažosios -pabudo MB negalės miegoti

Ten žmonės tuo specializuojasi, tad ir geriausia į tokius kreiptis, nei ieškoti interneto platybėse wink.gif

Mano Flikius šiandien anksti lūžo, jaučiu ryt anksti bus pabudome ir kelkimės, o aš miego dar nenoriu..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 06 16, 21:38)
Aš vat pasigirsiu didis.gif laiptinės sienas išdažiau yess.gif Tiesa viena siena liko nedažyta, nes ten reik vyriškos rankos pirmiau ją sulopyti, bet visos kitos kaip ledas  biggrin.gif Flikius "padėjo", žalias kaip Šrekas nuo dažų buvo  bigsmile.gif

Aš savaitgalį vietoj to,kad mokintis dažiau tvorą ir suolus su stalu biggrin.gif Man taip patinka tokie darbai....
Šiandien laukia ilgas naktinėjimas,o ryt ryte kol mažoji dar miegos keliausiu į traukinį ir Kaunan darbų atsiskaitinėt...Bet spėju ji per visą dienaą manęs nei nepasiges...
Atsakyti
QUOTE(snekaliukas @ 2013 06 16, 23:14)
Aš savaitgalį vietoj to,kad mokintis dažiau tvorą ir suolus su stalu biggrin.gif Man taip patinka tokie darbai....
Šiandien laukia ilgas naktinėjimas,o ryt ryte kol mažoji dar miegos keliausiu į traukinį ir Kaunan darbų atsiskaitinėt...Bet spėju ji per visą dienaą manęs nei nepasiges...

Man irgi tokie darbai prie širdies ax.gif Ypač jei ką užsikepu padaryt, tai spirgu kol nepadarau..

Žinok, baltai pavydžiu, kad nepasiges L tavęs..Maniškis po 2-3 val jau ieško manęs, nesvarbu, kad būna su mylimiausia močiute..Baisu ir pagalvot, kas bus kai eisiu į darbą..Pradžia bus sunki abiems..

Tau ryt atsiskaitymas?! Užsuk išgert kavos pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas
kazkokia ydomi sianakt naktis buvo tiek as tiek R nuo 2 nakties iki 3 nemiegojom biggrin.gif ir ne karsta buvo g.gif
Atsakyti