QUOTE(gllop @ 2016 06 11, 11:37)
SM dabar sėdžiu,nes žmona šukuosena darosi prieš balių,yra laisvo laiko, žodžiu poilsiauju.
O šiaip sėdžiu ieškodamas, kaupdamas info, nes popierizmai į pabaigą ir kibsiu į naujas statybas. Seną pilnai suremontavau, laikas pradėti statyti naują
Man negerai yra tas, jog kai ateinu į SM, pvz.: rubrika "kiek kainuoja namo statybos" arba "
A, A+, A++, Pasyvus namas" ,o vietoj to, jog skaityčiau apie statybas, randu tai:
Cibulis: Kas vėl šiandien išdrįso mane įžeisti ir kodėl visi iš manes tyčiojasi? Kodėl tu taip pasakei?! Sakai jog lauke šviečia saulė? Tai tu sakai kad mano makaulė perkaitusi???!!! Aš tikrai nebesisioju į lovą! Dar taip pasakysi,iškviesiu policiją!
Tu nori, kad SM būtų kaip enciklopedija, bet pats terši erdvę. Todėl reikėtų kai ką pradėti ir nuo savęs. BE to SM nėra mokamas tinklapis, todėl negali reikalauti idealaus turinio. Tą turinį kuriame mes visi kartu, todėl jis gyvas ir niekada nebus tobulas, išgrynintas kaip enciklopedija. Pats gyveni idealiame pasaulyje, jei nori tokių dalykų iš SM.
Aš esu pakankamai viešas asmuo, apie kurio namą rodė per TV, rašė žurnale, aš čia daug informacijos, video, nuotraukų paskelbiau. Nesakau, kad esu tobulas - tikrai ne. Bet didžiosios dalies užgauliojimų tikrai nenusipelniau, o iš kai kurių asmenų užgauliojimai liejasi upeliais (ne tik apie biesą kalbu).
Pabandyk tu ar bet kuris kitas tapti tiek viešas, kiek tapau aš ir tada pradėk/pradėkite skelbti informaciją apie savo namą, pažiūrėsiu kaip jūs reaguosite į kitų pasisakymus. Nėra lengva klausytis patyčių, ypač kai tai daro anoniminiai asmenys. Garantuoju, kad jei visi būtų su tikrai vardais ir pavardėmis ir su savo nuotraukomis, tai didžiosios dalies patyčių tikrai nebūtų.