Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 7 tema

QUOTE(auksine zuvis @ 2016 06 11, 11:38)
Cibuli, o tu jauti skirtumą tarp to kaip kiti ir kaip tu tą savo nuomonę išreiškia? Biesas tą ir pasakė, kad tavęs paklausius kiti š*dą stato. Nes skaitant tavo nuomonę panašiai ir atrodo, jaučiasi kažkoks užslėptas sarkazmas.  Tu nerašai, kad š*dą, tu švelniau kiauru rėčiu pavadini, bet vistiek mauni visus ant vieno kurpaliaus ir jei nestato ar nestatys taip kaip tu, tai namas nebus nei kokybiškas (nors kitas gal tą kokybę visai ne namo sandarume ir šiltume, o tame pačiame čerpių stoge, klinkerio sienose ir namo grožyje mato) , nei geras.

bukim realistai, uz 500€/m2 nieko gero nepastatysi, arba pastatysi lygiai du kartus prasciau nei uz 1000€/m2, jei statysi lygiai tokiomis paciomis salygomis. O du kartus prasciau statant nama rezultatas gali buti nuviliantis. Butent taip Cibulis ir parase.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 11, 11:14)

Kodėl sau leidi mane dabar užgaulioti? Pradėjai nuo žmonos, vyrų, mezgimų, o pabaigei diagnoze. Šaunuolis. Tikras lietuvis. Išsityčioti sugebi. Ar dabar lengviau?
Papildyta:

Aš neužgaulioju... Bandau atsargiai pasakyti, jog tamstai laikas kažką keisti, bet kaip matau, nelabai per pasyvų kaukolės bloką iki smegens dasimuša.

Tyčiotis yra taip: Ė Cibuli, tau žmona neduoda, kaimynė neduoda, o langininkai dar ir išprivartavo. Gal tu nyk iš viešos ervės, savo depresijos ir nusivylimo ašarų viešai netaškęs...
Ir nesuprasime mes tavo skausmo, ir neužjausime mes tavęs, ir namas tas tavo visai negražus, langai kiauri ir durys kreivos. Ė Cibuli, taip gyventi neverta...
Atsakyti
QUOTE(auksine zuvis @ 2016 06 11, 10:38)
vistiek mauni visus ant vieno kurpaliaus ir jei nestato ar nestatys taip kaip tu, tai namas nebus nei kokybiškas (nors kitas gal tą kokybę visai ne namo sandarume ir šiltume, o tame pačiame čerpių stoge, klinkerio sienose ir namo grožyje mato) , nei geras.

Kur aš liepiau ar siūliau statyti kaip aš? Prašau parodyti. Niekam nesiūlau statyti kaip aš. Kiekvienas laisvas rinktis.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 11, 12:14)
Kur aš parašiau, kad kiti šūdus stato?

QUOTE(auksine zuvis @ 2016 06 11, 11:38)
Tu nerašai, kad š*dą

O kur aš rašiau, kad šūdu pavadinai? Tu sušvelninai, o biesas parašė tiesiai šviesiai kaip atrodo iš tavo išvedžiojimų.
Atsakyti
QUOTE(gllop @ 2016 06 11, 11:22)
Aš neužgaulioju...  Bandau atsargiai pasakyti, jog tamstai laikas kažką keisti, bet kaip matau, nelabai per pasyvų kaukolės bloką iki smegens dasimuša.

O kas su manimi negerai? Kodėl taip manai? Kodėl pats čia rašinėji? Su tavimi viskas gerai, jei SM forume sėdi? Gal pačiam reikėtų diagnozės.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 06 11, 12:16)
bukim realistai, uz 500€/m2 nieko gero nepastatysi, arba pastatysi lygiai du kartus prasciau nei uz 1000€/m2, jei statysi lygiai tokiomis paciomis salygomis. O du kartus prasciau statant nama rezultatas gali buti nuviliantis. Butent taip Cibulis ir parase.

Nebesivelsiu į tas diskusijas apie kainas, nes žinau jūsų nuomonę. Jau ankstesnėse žinutėse pridiskutavot, išsakėt, išvedžiojot. Kam kartotis? Juolab, kad ir jokios kalbos dabar apie jokius 500€ nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(auksine zuvis @ 2016 06 11, 11:25)
O kur aš rašiau, kad šūdu pavadinai? Tu sušvelninai, o biesas parašė tiesiai šviesiai kaip atrodo iš tavo išvedžiojimų.

Tai matai: aš parašiau švelniai, o biesas tiesiai šviesiai, bet vis tiek aš viską pradedu. Tada jau nežinau kaip dar švelniau parašyti, kad kažkas kažko tarp eilučių neskaitytų.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 11, 11:28)
O kas su manimi negerai? Kodėl taip manai? Kodėl pats čia rašinėji? Su tavimi viskas gerai, jei SM forume sėdi? Gal pačiam reikėtų diagnozės.

SM dabar sėdžiu,nes žmona šukuosena darosi prieš balių,yra laisvo laiko, žodžiu poilsiauju.
O šiaip sėdžiu ieškodamas, kaupdamas info, nes popierizmai į pabaigą ir kibsiu į naujas statybas. Seną pilnai suremontavau, laikas pradėti statyti naują smile.gif

Man negerai yra tas, jog kai ateinu į SM, pvz.: rubrika "kiek kainuoja namo statybos" arba "
A, A+, A++, Pasyvus namas" ,o vietoj to, jog skaityčiau apie statybas, randu tai:

Cibulis:
Kas vėl šiandien išdrįso mane įžeisti ir kodėl visi iš manes tyčiojasi? Kodėl tu taip pasakei?! Sakai jog lauke šviečia saulė? Tai tu sakai kad mano makaulė perkaitusi???!!! Aš tikrai nebesisioju į lovą! Dar taip pasakysi,iškviesiu policiją!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gllop: 11 birželio 2016 - 11:39
QUOTE(gllop @ 2016 06 11, 11:37)
SM dabar sėdžiu,nes žmona šukuosena darosi prieš balių,yra laisvo laiko, žodžiu poilsiauju.
O šiaip sėdžiu ieškodamas, kaupdamas info, nes popierizmai į pabaigą ir kibsiu į naujas statybas. Seną pilnai suremontavau, laikas pradėti statyti naują smile.gif

Man negerai yra tas, jog kai ateinu į SM, pvz.: rubrika "kiek kainuoja namo statybos" arba " 
A, A+, A++, Pasyvus namas" ,o vietoj to, jog skaityčiau apie statybas, randu tai: 

Cibulis:
Kas vėl šiandien išdrįso mane įžeisti ir kodėl visi iš manes tyčiojasi? Kodėl tu taip pasakei?! Sakai jog lauke šviečia saulė?  Tai tu sakai kad mano makaulė perkaitusi???!!!  Aš tikrai nebesisioju į lovą!  Dar taip pasakysi,iškviesiu policiją!

Tu nori, kad SM būtų kaip enciklopedija, bet pats terši erdvę. Todėl reikėtų kai ką pradėti ir nuo savęs. BE to SM nėra mokamas tinklapis, todėl negali reikalauti idealaus turinio. Tą turinį kuriame mes visi kartu, todėl jis gyvas ir niekada nebus tobulas, išgrynintas kaip enciklopedija. Pats gyveni idealiame pasaulyje, jei nori tokių dalykų iš SM.

Aš esu pakankamai viešas asmuo, apie kurio namą rodė per TV, rašė žurnale, aš čia daug informacijos, video, nuotraukų paskelbiau. Nesakau, kad esu tobulas - tikrai ne. Bet didžiosios dalies užgauliojimų tikrai nenusipelniau, o iš kai kurių asmenų užgauliojimai liejasi upeliais (ne tik apie biesą kalbu).

Pabandyk tu ar bet kuris kitas tapti tiek viešas, kiek tapau aš ir tada pradėk/pradėkite skelbti informaciją apie savo namą, pažiūrėsiu kaip jūs reaguosite į kitų pasisakymus. Nėra lengva klausytis patyčių, ypač kai tai daro anoniminiai asmenys. Garantuoju, kad jei visi būtų su tikrai vardais ir pavardėmis ir su savo nuotraukomis, tai didžiosios dalies patyčių tikrai nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 birželio 2016 - 12:05
o kiek cia pas mus zvaigzdziu atsirado doh.gif Lietuvos garsenybes galima ant pirstu suskaiciuoti, o kad kazkam demesio stoka, tai cia kitas reikalas. Kazkam atrodo, kad pas visus turi buti, kaip pas ji, tokia temperatura, dregme, o pats realiai name negyvena, jokio vedinimo normalaus,. O kai cia visiems pradeda kisti savo klases, sandarumus, tai daugeliui zmoniu yra pofik jos, kam cia agresyviai visiems priekaistauti ir malti su sudais jeigu tau ir B ar C klase tinka. Sukisi papildomus 5 -10 t. eu, kad per sildymo sezona susitaupytai 200 eu? Tai per kiek meteliu atsipirks investicija? Parama putos ir vatos gamintojams? Visi skaiciuoja liamdas, varzas, lygina trecia skaiciu po kablelio, o kas nors tikrinot, kokia yra realiai U verte langu, vatos, putos, rekupo deklaruojami skaiciukai? Nusivezkit i labaratorijas, pasidarykit bandymus, tai is duru rankenos nusisausit, tikit kas parasyta, tai vargas jums ir jusu vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 06 11, 12:25)
o kiek cia pas mus zvaigzdziu atsirado doh.gif Lietuvos garsenybes galima ant pirstu suskaiciuoti, o kad kazkam demesio stoka, tai cia kitas reikalas. Kazkam atrodo, kad pas visus turi buti, kaip pas ji, tokia temperatura, dregme, o pats realiai name negyvena, jokio vedinimo normalaus,. O kai cia visiems pradeda kisti savo klases, sandarumus, tai daugeliui zmoniu yra pofik jos, kam cia agresyviai visiems priekaistauti ir malti su sudais jeigu tau ir B ar C klase tinka.

Neįkandęs, negali savo nuomones pasakyti. Ką jau su tavim darysi. Niekas neturi būti pagal mane, bet jei esi toks nepastabus, kad nesugebi perskaityti šios diskusijos nuo pradžios, tai trumpai priminsiu.

Žmogus paklausė ar verta statyti namą, kiek tai gali kainuoti, nes pastatyti namai netinka. Aš pasakiau, kad jei dar neturi sklypo ir projekto, tai geriausiu atveju namą pradės statyti tik kitų metų pavasarį. O nuo šių metų rudens bus privaloma A klasė. Todėl apie B ir C klases jau stipriai per vėlu kalbėti. O A klasės namas gali kainuoti brangiau nei daugeliui atrodo.

Nepriekaištauju nei dėl B, nei dėl C klasės, bet traukinys vėluojančių nelaukia.
Atsakyti
A, B, D, ir t.t. tai yra tik s.. popierius daugiau nieko, tas pats kaip ir namo pridavimas, nori priduoti sumoki priduoti, nori A klases sumoki, gauni A klase, niekas realiai neuzssiims vertint tu klasiu, nes tai eilinis EU briedas (tam tikru instituciju) pasipelnyt savo kisenes. tas pats kaip ir del masinu kur turi turet EURO 6, 7 standartus, o realus skaiciai ka parodo...
tai va tokia ir realybe smile.gif
ir bus n namu ir siais ir kitais, ir 2020 metais b, c, d klases o deklaruos kaip A, ir visiems bus nusispjaut, nes statai sau, ir kazkam geriau turet nama c klases ir pavesine su pirtele, o kazkam A++ ir neturet nieko, bet moket 20 eur uz sildyma 6 menesius, o kitam su b klase 60 eur, bet investiciju atzvilgiu susiligins viskas po 10-15 metu, bet po tiek metu gal jau bus noras pakeist ne tik sildyma, bet gal ir nama, ar miesta smile.gif
Atsakyti