Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

labas mergaites,noreciau isgirsti jusu nuomone.dekoju kas atsakys smile.gif situacija tokia.pajamos 1800lt esu vienas asmuo ir vaikas iki 18m.kiek ejau i banka tai daugiausia duodavo DNB apie 108000lt 33metam (sebas lyg 56000lt,Nordea 80tukst)dabar susiradau objekta nezingsniuoju i banka patenkinta ir buvau sokiruota doh.gif dabar man DNB duoda daugiausiai 53000lt.sako kad nuo 06.01d pasikeite taikomas pajamu dydis suaugusiam turi likti 1000lt vaikui 400lt pragyvenimui.ar kas susidurete su tuo ,ka galite patarti?vis bandau neprarasti vilties,eisiu i dar viena susitikima tame DNB tik pas aukstesni vadova,ka ten papasakos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfė @ 2013 08 23, 09:21)
labas mergaites,noreciau isgirsti jusu nuomone.dekoju kas atsakys  smile.gif  situacija tokia.pajamos 1800lt esu vienas asmuo ir vaikas iki 18m.kiek ejau i banka tai daugiausia duodavo DNB apie 108000lt 33metam (sebas lyg 56000lt,Nordea 80tukst)dabar susiradau objekta nezingsniuoju i banka patenkinta ir buvau sokiruota  doh.gif dabar man DNB duoda daugiausiai 53000lt.sako kad nuo 06.01d pasikeite taikomas pajamu dydis suaugusiam turi likti 1000lt vaikui 400lt pragyvenimui.ar kas susidurete su tuo ,ka galite patarti?vis bandau neprarasti vilties,eisiu i dar viena susitikima tame DNB tik pas aukstesni vadova,ka ten papasakos  verysad.gif

Galit negaist laiko su DnB, tikrai neduos, pas mane panasi situacija, tai duoda tik swed ir nordea. seb guma tempia labai.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 08 20, 19:34)
Atsakymas iš SEB: marža 2,3 + pasirinktinai LIBOR eurais (EURIBOR'o rinktis neleidžia, jei paskola eurais)  blink.gif 
Įsirengimą finansuotų tik 75%  blink.gif
Iš karto pasakau, kad nesam rizikingi klientai, vienintelis minusas, kad negalim pervesti atlyginimų į banką tiesiogiai.

Po pasiderėjimo galėtų pasiūlyti 1,8%.
Atsakyti
QUOTE(Briga28 @ 2013 08 23, 10:34)
Galit negaist laiko su DnB, tikrai neduos, pas mane panasi situacija, tai duoda tik swed ir nordea. seb guma tempia labai.

dekoju uz ats. vaje vaje vilties ratas mazeja doh.gif
gal kas zinot gera vadybininke Swedbanke Kaune busto paskolos klausimu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smurfė: 23 rugpjūčio 2013 - 10:58
turiu klausima

yra zemes sklypas,o kiek jis vertas neisivaizduojam. Kiek skambinau vertintojams ,tai paprasta pazyma ,neturinti juridines galios kainuos 200lt -cia tik kad zinot rinkos kaina.. o detali ataskaita -500lt. Bet ar mums reikia tos detalios ataskaitos parduodant? ar ja pasidarytu pats pirkejas...?
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2013 08 23, 13:01)
turiu klausima

yra zemes sklypas,o kiek jis vertas neisivaizduojam. Kiek skambinau vertintojams ,tai paprasta pazyma ,neturinti juridines galios kainuos 200lt -cia tik kad zinot rinkos kaina.. o detali ataskaita -500lt. Bet ar mums reikia tos detalios ataskaitos parduodant? ar ja pasidarytu pats pirkejas...?

O tai aplinkui sklypu pardavinejamu nera? Galetumet tiesiog palyginti pagal kitus.

Siaip nekilnojamo turto registre berods vidutine rinkos verte nemokamai galima paziureti zinant unikalu numeri.
Atsakyti
tokiam stovi kaip jis yra dabar nemaciau ,jis nera atskirtas nuo kitu 2 bendrasavininku sklypu(buvo paveldejimas didelio sklypo,padalinto 3asmenims. Tiesiog nezinom ar verta investuoti kad atsiskirti,ar labai nuo to pasikeis jo verte,ar tiesiog pardavineti toks kaip jis yra, del to pas vertintojus ir norime kreiptis..Gal jie pakonsultuos tokiais klausimais?
Atsakyti
Sveiki, smile.gif

noriu paklausti pas tuos kas nesenai ėmė paskolą SEB būstui.

Imu paskolą kintančiomis palūkanomis ir sutartyje parašyta kad jeigu nori anksčiau įnešti dalį kredito tai reikia papildomai mokėti mokestį.

Buvau girdėjusi kad anksčiau buvo jeigu įneši palūkanų keitimo dieną tai nereikia mokėti mokesčio už įnešimą.

Kaip pas jus? kada pasirašinėjot sutartį ir ar yra mokestis
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BountyLedy @ 2013 08 23, 15:47)
Sveiki, smile.gif

noriu paklausti pas tuos kas nesenai ėmė paskolą SEB būstui.

Imu paskolą kintančiomis palūkanomis ir sutartyje parašyta kad jeigu nori anksčiau įnešti dalį kredito tai reikia papildomai mokėti mokestį.

Buvau girdėjusi kad anksčiau buvo jeigu įneši palūkanų keitimo dieną tai nereikia mokėti mokesčio už įnešimą.

Kaip pas jus? kada pasirašinėjot sutartį ir ar yra mokestis
ačiū 4u.gif

SEB vienintelis bankas, kuriam norint padengti dali paskolos, reikia moketi mokesti smile.gif Swed galima viena karta metuose inesti nemokamai, DnB leidzia kada nori inesti, tik ne mazesne ir ne didesne nei yra nustatytos sumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2013 08 23, 13:55)
tokiam stovi kaip jis yra dabar nemaciau ,jis nera atskirtas nuo kitu 2 bendrasavininku sklypu(buvo paveldejimas didelio sklypo,padalinto 3asmenims. Tiesiog nezinom ar verta investuoti kad atsiskirti,ar labai nuo to pasikeis jo verte,ar tiesiog pardavineti toks kaip jis yra, del to pas vertintojus ir norime kreiptis..Gal jie pakonsultuos tokiais klausimais?

Tokiu atveju verte turetu buti kazkiek mazesne nei kad pardavinetumet jau atskirta. Detalios ataskaitos jums tikrai nereikia, jos gali reiketi nebent pirkejui, jei sklypa pirke su paskola, kad parodytu bankams. Bet tada jis ja ir pasidarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfė @ 2013 08 23, 09:21)
labas mergaites,noreciau isgirsti jusu nuomone.dekoju kas atsakys  smile.gif  situacija tokia.pajamos 1800lt esu vienas asmuo ir vaikas iki 18m.kiek ejau i banka tai daugiausia duodavo DNB apie 108000lt 33metam (sebas lyg 56000lt,Nordea 80tukst)dabar susiradau objekta nezingsniuoju i banka patenkinta ir buvau sokiruota  doh.gif dabar man DNB duoda daugiausiai 53000lt.sako kad nuo 06.01d pasikeite taikomas pajamu dydis suaugusiam turi likti 1000lt vaikui 400lt pragyvenimui.ar kas susidurete su tuo ,ka galite patarti?vis bandau neprarasti vilties,eisiu i dar viena susitikima tame DNB tik pas aukstesni vadova,ka ten papasakos  verysad.gif

Taip, pasikeitė. Nieko kito ten nepapasakos.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 08 23, 22:37)
SEB vienintelis bankas, kuriam norint padengti dali paskolos, reikia moketi mokesti  smile.gif  Swed galima viena karta metuose inesti nemokamai, DnB leidzia kada nori inesti, tik ne mazesne ir ne didesne nei yra nustatytos sumos  smile.gif

man kaip aiskino , kad 1 karta per metus SEBe galiu nemokamai palukanu diena inesti bet koki inasa. ir nieko moket nereikia.... bet reikia moket jei antra karta inesiu per metus. emiau liepos menesi paskola.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 24 rugpjūčio 2013 - 22:02