O-RE-AR labai nuotraukos grazios, tokios ryskios
aisku ir tortas
*Linele* labai grazu
*saules_zuikutis* na ir paradas, vieni uz kitus grazesni, labai patiko paskutinis su daaaug gelyciu
Maniskiai

*Linele* labai grazu

*saules_zuikutis* na ir paradas, vieni uz kitus grazesni, labai patiko paskutinis su daaaug gelyciu

Maniskiai

Nevute
pasakiski tortai.

sveiki turiu toki klausimele. jei nori torta puosti slapia beze tai reikia pirma torta aptepti sviestiniu kremu, tada beze ir tik tada puosti ta beze???
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 09, 11:50)
grazus tortukai
Ačiukas
QUOTE(Nevute @ 2013 06 09, 19:44)
O-RE-AR labai nuotraukos grazios, tokios ryskios
aisku ir tortas
Maniskiai

Maniskiai
Aciu,kol nufotkinu,tai ojojoj

Paradas nuostabus

QUOTE(dorme @ 2013 06 09, 20:19)
sveiki turiu toki klausimele. jei nori torta puosti slapia beze tai reikia pirma torta aptepti sviestiniu kremu, tada beze ir tik tada puosti ta beze???
Jei skaitot idemiai visa tema,tai tikrai susidarytumet vaizda,kad butent taip ir darom

mergickos
puikus sedevrai
Zuiki,zaviuosi Jusu mases "pliuonumu"
fantastika

Zuiki,zaviuosi Jusu mases "pliuonumu"

QUOTE(Nevute @ 2013 06 09, 21:44)
vienas uz kita grazesni

QUOTE(keno @ 2013 06 09, 22:47)
koks keistai netiketas komplimentas

ACIU visoms
S_Z, Nevute, kokie groooziai
Nevutes sena zalia su nauja zalia lb graziai dera ant traukinuko
Lineles labai siltas, ai visu grazus, spalvingi

Lineles labai siltas, ai visu grazus, spalvingi

QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 09, 23:00)
prasau, patarkite, koks sviestinis kremas standziausias, geriausiai tinkamas zolytei?

as tai sviestini krema(sarlot) naudoju tik torto aptepimui(apspakliavimui).puosimam(zolytei,rozytem ir pan)visada naudoju slapia beze.sviestinis man nepatinka,nes perriebu gaunasi su juo-viena karta pabandziau,daugiau nenoriu tokios riebybes

Aš pati neseniai klausiau patarimo, tai gerai formą laiko sviestinis morenginis kremas, bet sako jo skonis gryn sviesto.. Aš irgi pamaniau, kad su sviestiniu kremu apdzibuoti visą tortą bus laabai riebu.. nebent reikia tik gražios išvaizdos
O beziukas tai manau visai nusidažys, juk žolytė gražiai pas mergaites nusidažo ir ryškiai
Dar kitos su ganašu daro apdzibavimą, bet čia jau brangesnis variantas.