Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 02 01, 11:59)
taip pat rase kad tobis yra is a komandos ir blogas ir nepadeda merginoms........ paciam gale paaiskejo kad autoriai melavo, gal tas pats bus ir su dvyniu istorija g.gif

Gal but g.gif
Baisiai knieti suzinoti biggrin.gif
Tada is tikruju daug kas makes sense ...
Atsakyti
Na, kaip jums nauja serija? smile.gif
Man tokia ganėtinai pusė velnio... Noriu, kad Spencer įrodytų, kad Ezra yra A biggrin.gif

Beje, fcebooke įdėtas kitos savaitės prieview, mane nuliūdino sad.gif
Nežinau, pažiūrėkit pačios. vietoj to, kad duotų daugiau atsakymų, nesąmones daro.
SKaičiau labai daug pasipiktinusių komentarų ir apie būsimą seriją ir apskritai...
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2014 02 05, 13:52)
Na, kaip jums nauja serija? smile.gif
Man tokia ganėtinai pusė velnio... Noriu, kad Spencer įrodytų, kad Ezra yra A biggrin.gif

Beje, fcebooke įdėtas kitos savaitės prieview, mane nuliūdino sad.gif
Nežinau, pažiūrėkit pačios. vietoj to, kad duotų daugiau atsakymų, nesąmones daro.
SKaičiau labai daug pasipiktinusių komentarų ir apie būsimą seriją ir apskritai...

jo si serija tikrai idomi. kitos savaites tai nesamone kazkokia bus... zodziu Ezra kazkox i psichini ligoni panasus darosi. idomu kas nutiks spencer nes jau lb arti tiesos... ai dar pabaigoje Ezra taip greita grizo pas Aria, kad pagalvojau gal yra du dvyniai Ezros lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo instaliacijaaa: 05 vasario 2014 - 16:00
Kitos serijos promo kažkoks keistas g.gif nemanau,kad visa serija bus tokia retro style biggrin.gif
Atrodo, kad A Wren'ą bandys pakišti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 06, 17:14)
Kitos serijos promo kažkoks keistas  g.gif  nemanau,kad visa serija bus tokia retro style  biggrin.gif
Atrodo, kad A Wren'ą bandys pakišti  g.gif

O aš manau, kad visa serija tokia bus. Jau yra buvę ankstesniuose sezonuose, kai įterpdavo ne į temą serijas, nors dažniausiai tai būdavo Helovyno serijos...
Atsakyti
Manęs ir nežavi būsima serija retro stiliuje unsure.gif Greičiau Ezrą demaskuotų. Aišku čia serialas ir prasilenkia su realybe, bet visgi.. nenormalu, kad visame miestelyje pristatinėta tiek kamerų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 02 06, 17:59)
Manęs ir nežavi būsima serija retro stiliuje unsure.gif  Greičiau Ezrą demaskuotų. Aišku čia serialas ir prasilenkia su realybe, bet visgi..  nenormalu, kad visame miestelyje pristatinėta tiek kamerų biggrin.gif

Ne tik kamerų pristatęs, bet ir seklių prisamdęs, gi rodė,kaip iš mašinos kažkas fotkino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 06, 19:34)
Ne tik kamerų pristatęs, bet ir seklių prisamdęs, gi rodė,kaip iš mašinos kažkas fotkino smile.gif

Jo, nerealu. Vardan ko? Kad kažkokiai Alison atkeršyt? Ką jau tokio baisaus ji padarė... Ir jos draugėms atkeršyt vien dėl to, kad jos buvo Alison draugės?
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2014 02 07, 00:31)
Jo, nerealu. Vardan ko? Kad kažkokiai Alison atkeršyt? Ką jau tokio baisaus ji padarė... Ir jos draugėms atkeršyt vien dėl to, kad jos buvo Alison draugės?

todel ir a yra beprotis mirksiukas.gif
Atsakyti
A yra beprotis, bet kiek jis pasekėjų ir bendrų daug turi g.gif Čia jau visa psichopatų gauja biggrin.gif
Atsakyti
Sitoj serijoj baisoka buvo del Arios. Naivu, Spencer perspejimu nenorejo klausyti. Nors nemanau, kad jis jai ka padarytu, kol jam naudinga. Nezinau, kiek realu apstatyti visa miesta kameromis. Ir vis tiek, serialo kurejai sugriove tokia pora schmoll.gif Spencer priklausomybe nuo vaistu gali buti idomi tema, jei vel ko nesugadins.
Atsakyti
Na, merginos, kaip jums nauja serija?
Aš, kaip ir tikėjausi, nusivyliau...
Kažkaip visą Spencer sapną reikėjo pralaukti, akd sužinoti, jog reikia žiūrėti į knygos puslapius... biggrin.gif
Šti kokį radau pastebėja PLL FB:
"Don't look at the book, look at the PAIGE(s)".... The word PAVILION was changed by A in Allie's book to cover up something... Both of these clues hint that Paige is bad!"
Kaip jums teorija tokia?

Beje, pagal trailer'į kitos savaitės Aria sužinos, kad Ezra yra A pagal dabartines teorija... Kaži r bus toks pat epizodas įdomus kaip ir trailer'is biggrin.gif Nes kažkaip trailer'iai žada žada daug, bet dažniausiai atvirkščiai išeina...biggrin.gif
Atsakyti