Įkraunama...
Įkraunama...

Pretty little liars 4 sezonas

Man irgi kažkaip Calebas buvęs-nebuvęs blush2.gif

bet šiaip, pagalvojus, jei Ezra tikrai A, jis turėjo kažkokių santykių su Alyson (nepilnametė), Aria (mokinė), dar neaišku , ar ta istorija su ta kita dingusia paaugle nebus susijusi su A, tai čia jau man pakvimpa violetine spalva viskas cool.gif
Atsakyti
Panasu, Ezra bus nepilnameciu viliotojas - psichopatas. Jo personazas tampa idomesnis, bet gaila Arios.

O jei tikrai atspejot ir pavogs dienorasti, tai truksta zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Net juokas vienu momentu suėmė žiūrint. Jau taip tipiška - važiuoja kažkur, tamsu, žaibai, sugenda mašina, blūdina miške... laugh.gif
Kažkuri teisi buvo, kad dienoraštį pavogs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 sausio 2014 - 14:34
QUOTE(Twista @ 2014 01 15, 15:34)
Net juokas vienu momentu suėmė žiūrint. Jau taip tipiška - važiuoja kažkur, tamsu, žaibai, sugenda mašina, blūdina miške... laugh.gif

lotuliukas.gif doh.gif
dar nemačiau naujos serijos, bet kad labai jau nuspėjamas darosi tas serialas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2014 01 15, 14:34)

Lygiai taip pat pagalvojau biggrin.gif Vos ne kiekvienoj serijoj ta pati situacija doh.gif
Atsakyti
Beje, gal galit man primint, kas tas vaikinukas, Hanos draugas? Žinau, kad matytas, bet kuo jis čia prisidėjęs - niekaip neatgaminu g.gif doh.gif
Atsakyti
Traviso neprisimenu, per daug tu personazu biggrin.gif Panasu, bus pakaitalas Calebui.

Su dienorasciu pavogimu - galejo gi atsikopijuot lotuliukas.gif

O prisimenant Ezra is 1 sezono, niekaip negaliu jo isivaizduot snipinejancio Hanos kambaryje tuomet. Rizikingas elgesys mokytojui. Ta mintis padaryti is jo blogieti kurejams turbut kilo daug veliau. O Aria dar ir meluoja apie uncle smile.gif
Atsakyti
Tas jų šios serijos išgelbėtojas, Hanos naujas gerbėjas yra susijęs su jos mamos kaltinimu nužudžius tą policininką. Jis liudijo kažkaip kad matė ją nuvažiuojančią, kai tas dar buvo gyvas, ar kažką kitą matė. bet kokiu atveju, jo liudijimas buvo visiškai naudingas Hanos mamai ir ją išteisino.

O serija boooooring. Tikrai - mašina miške, suklaidinta, žaibai, ieškom priedangos.. bla bla.. Galėjo bent jau išsiaiškinti, kas tas Arios DĖDĖ biggrin.gif
Kažkaip susidarė įspūdis, kad situacija pritempinėjama ir jau praktiškai vaikšto ant blakstienų bandant ištraukt kokią a le sensaciją (pvz., Hana su Arios broliu, atkeliavusi į namuką apyrankė ir etc.)
Atsakyti
Kažin ar Ezra gatvėj tikrai ant advokatės rėkė g.gif ar ten kokia iš a-team.

Man toks fainas tas Džeikas, tinka jis Arijai wub.gif Prasidės ir jam kerštas nuo A. Net neabejoju, kad ten Ezro darbas.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 01 23, 15:23)
Man toks fainas tas Džeikas, tinka jis Arijai wub.gif  Prasidės ir jam kerštas nuo A. Net neabejoju, kad ten Ezro darbas.

Man irgi Džeikas labai patinka wub.gif O Ezra nepatiko jau nuo pat pirmos serijos doh.gif
Serija kažkokia... jokia? Nelabai veiksmas vystėsi, viskas tarsi sustojo. Gaila Hanos, taip išgyvena vargšė sad.gif Ir ta situacija tarp Ali, Emilės ir Spencer - labiau palaikyčiau Spencer pusę, ji tokia pragmatiškesnė, realistiškiau mąsto, o Emilė vienoj serijoj lyg nenori, kad Ali grįžtų, kitoj jau vėl apakinta Alison nori jai padėti.
iš kitos savaitės serijos:
user posted image
Atsakyti
ką čia mergiotės apžiūrinėja? smile.gif

man irgi prailgo serija. nors Ezra sužibėjo - skleidžiasi rolleyes.gif norėčiau, kad Arią išgelbėtų tas Džeikas smile.gif bet, panašu, kad jis jau atkreipė dėmesį į Ezrą. Tik gaila jo kojos - negalės varžybose dalyvaut..
Hanos drama gerai parodyta.. Emily iš ties kažkaip karštakošiškai paskui tą Alison laksto.. Nu vienžo, reikia daugiau judesio, gana važinėtis naktimis ieškant vaiduoklių...
Atsakyti
itariu kad tikrai bus ali dvyne. Pastebejau kad ali dvynes plaukai gerokai sviesesni nei tikrosios ali 4u.gif ali-svelnesne,dvyne-grubesne,kuri stengiasi sukirsinti pll ir gal cia ji zaidzia tuos zaidimus.
Atsakyti