bet šiaip, pagalvojus, jei Ezra tikrai A, jis turėjo kažkokių santykių su Alyson (nepilnametė), Aria (mokinė), dar neaišku , ar ta istorija su ta kita dingusia paaugle nebus susijusi su A, tai čia jau man pakvimpa violetine spalva viskas
Man irgi kažkaip Calebas buvęs-nebuvęs
bet šiaip, pagalvojus, jei Ezra tikrai A, jis turėjo kažkokių santykių su Alyson (nepilnametė), Aria (mokinė), dar neaišku , ar ta istorija su ta kita dingusia paaugle nebus susijusi su A, tai čia jau man pakvimpa violetine spalva viskas
Net juokas vienu momentu suėmė žiūrint. Jau taip tipiška - važiuoja kažkur, tamsu, žaibai, sugenda mašina, blūdina miške...
Kažkuri teisi buvo, kad dienoraštį pavogs
QUOTE(Twista @ 2014 01 15, 15:34)
Net juokas vienu momentu suėmė žiūrint. Jau taip tipiška - važiuoja kažkur, tamsu, žaibai, sugenda mašina, blūdina miške...
dar nemačiau naujos serijos, bet kad labai jau nuspėjamas darosi tas serialas
QUOTE(Twista @ 2014 01 15, 14:34)
Lygiai taip pat pagalvojau
Beje, gal galit man primint, kas tas vaikinukas, Hanos draugas? Žinau, kad matytas, bet kuo jis čia prisidėjęs - niekaip neatgaminu
Traviso neprisimenu, per daug tu personazu
Panasu, bus pakaitalas Calebui.
Su dienorasciu pavogimu - galejo gi atsikopijuot
O prisimenant Ezra is 1 sezono, niekaip negaliu jo isivaizduot snipinejancio Hanos kambaryje tuomet. Rizikingas elgesys mokytojui. Ta mintis padaryti is jo blogieti kurejams turbut kilo daug veliau. O Aria dar ir meluoja apie uncle
Su dienorasciu pavogimu - galejo gi atsikopijuot
O prisimenant Ezra is 1 sezono, niekaip negaliu jo isivaizduot snipinejancio Hanos kambaryje tuomet. Rizikingas elgesys mokytojui. Ta mintis padaryti is jo blogieti kurejams turbut kilo daug veliau. O Aria dar ir meluoja apie uncle
Tas jų šios serijos išgelbėtojas, Hanos naujas gerbėjas yra susijęs su jos mamos kaltinimu nužudžius tą policininką. Jis liudijo kažkaip kad matė ją nuvažiuojančią, kai tas dar buvo gyvas, ar kažką kitą matė. bet kokiu atveju, jo liudijimas buvo visiškai naudingas Hanos mamai ir ją išteisino.
O serija boooooring. Tikrai - mašina miške, suklaidinta, žaibai, ieškom priedangos.. bla bla.. Galėjo bent jau išsiaiškinti, kas tas Arios DĖDĖ
Kažkaip susidarė įspūdis, kad situacija pritempinėjama ir jau praktiškai vaikšto ant blakstienų bandant ištraukt kokią a le sensaciją (pvz., Hana su Arios broliu, atkeliavusi į namuką apyrankė ir etc.)
O serija boooooring. Tikrai - mašina miške, suklaidinta, žaibai, ieškom priedangos.. bla bla.. Galėjo bent jau išsiaiškinti, kas tas Arios DĖDĖ
Kažkaip susidarė įspūdis, kad situacija pritempinėjama ir jau praktiškai vaikšto ant blakstienų bandant ištraukt kokią a le sensaciją (pvz., Hana su Arios broliu, atkeliavusi į namuką apyrankė ir etc.)
Kažin ar Ezra gatvėj tikrai ant advokatės rėkė
ar ten kokia iš a-team.
Man toks fainas tas Džeikas, tinka jis Arijai
Prasidės ir jam kerštas nuo A. Net neabejoju, kad ten Ezro darbas.
QUOTE(cindy @ 2014 01 23, 15:23)
Prasidės ir jam kerštas nuo A. Net neabejoju, kad ten Ezro darbas.
Man irgi Džeikas labai patinka
Serija kažkokia... jokia? Nelabai veiksmas vystėsi, viskas tarsi sustojo. Gaila Hanos, taip išgyvena vargšė
iš kitos savaitės serijos:

ką čia mergiotės apžiūrinėja? 
man irgi prailgo serija. nors Ezra sužibėjo - skleidžiasi
norėčiau, kad Arią išgelbėtų tas Džeikas
bet, panašu, kad jis jau atkreipė dėmesį į Ezrą. Tik gaila jo kojos - negalės varžybose dalyvaut..
Hanos drama gerai parodyta.. Emily iš ties kažkaip karštakošiškai paskui tą Alison laksto.. Nu vienžo, reikia daugiau judesio, gana važinėtis naktimis ieškant vaiduoklių...
man irgi prailgo serija. nors Ezra sužibėjo - skleidžiasi
Hanos drama gerai parodyta.. Emily iš ties kažkaip karštakošiškai paskui tą Alison laksto.. Nu vienžo, reikia daugiau judesio, gana važinėtis naktimis ieškant vaiduoklių...
itariu kad tikrai bus ali dvyne. Pastebejau kad ali dvynes plaukai gerokai sviesesni nei tikrosios ali
ali-svelnesne,dvyne-grubesne,kuri stengiasi sukirsinti pll ir gal cia ji zaidzia tuos zaidimus.