QUOTE(lauryna @ 2013 06 17, 12:46)
Oi Marla, labai jau mazai valgote.

Su tokia mityba po poros dienu komos busenoje buciau.
Ne visuomet taip, tiesiog alkana nesijaučiau, turbūt, kad karšta diena pasitaikė ir darbų daug sodo

Kai užsikabliuoji tai visas maistas iš galvos išdulka. Žiemą kitaip, norisi sočiau, šilčiau, riebiau ką ir valgau
Valgykloje tai maistas aišku valgyklinis, ne koks ten Merridien villon pasirinkimas.
Kugelis, cepelinai ar žemaičblyniai kartą savaitėje.
Toliau kas kelios dienos- maltiniai, kotletai, kepsniai- kepsneliai, balandėliai, mieliniai blynai, vištienos ar kiaulienos troškiniai, žuvis folijoje, plovas, daržovių troškiniai, kukulaičiai- pakankamas manau.
O dėl skonio nesiginčijama - kas ką mėgsta. Aš paukštienos, ypač grilintos, nemėgstu, žuvies taipogi ne. Vasarą salotos ok, žiemą tikrai man būtų "per kūda".
Kitas dalykas- man valgyklos pietų kaina žymiai priimtinesnė, nei kokioje "normalioje" kavinėje. Jei nebūtų gaila pinigų, tai gal ir keliaučiau valgyti krevečių salotų ir grilinto tuno už 50 lt kumščio dydžio pietų porcijos