QUOTE(Aimeja @ 2013 06 04, 14:50)
Nu bet ir sulyginai malonumus.

Aš bent jau gyvenime maisto malonumu nelaikau. Miegas iš vis tiesiog fiziologinis poreikis.
Tai kodėl ta 40 -metė pervargus, tu čia apie save? Nes man 40-metė tai žydinti moteris. O tu apie ją kaip apie pensininkę, miegot ir viskas.
Matai, kaip skirtingai

Man seksas-tai fiziologinio poreikio patenkinimas.

As keliu auksciau kitas vertybes, tokias kaip meile, draugyste, pagarba, o sekas...
Apie save, apie save.

Nesvarbu, kad zydziu, nesvarbu, kad dirbu per du darbus, vienas is ju fizinis, neislaiko manes diedas, o ir siaip esu nepriklausoma moteris, bet dabar pasiekusi ta faze, kai norisi rekti-nusaukite mane
QUOTE(Marla @ 2013 06 04, 14:54)
O dėl sekso, yra skirtingų temperamentų žmonės, vieniems reikia dažniau, kitiems rečiau. Tai yra visiškai normalu. Kitą kartą išvis nesinori jokio sekso, tik šalia pabūti tiesiog apsikabinus mylimą žmogų ir tai yra labai gera ir visiškai nereiškia, kad tas žmogus man nepatrauklus ar negeidžiamas.

Vieni zmones gali seksuoti po 20 kartu per savaite, kitiems pakaks kokybisko ir karto per savaite, tai nera kazkoks maratonas, kas daugiau, kas geriau.

Ir jei santykiu pradzioje nustatytas ritmas tenkino abu sutuoktinius, kodel staiga turetu imti nebetenkinti veliau?
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 04, 14:56)
Ar jaunystėj vyrui reiškusi meilę seksu vėliau pradedat reikšti pervargimo lydimu stovėjimu prie puodų ar lyginimo lentos?
Kai moteris puolasi prie alinančių ir kitiems nebūtinai pirmos svarbos dalykų, tai ji sau neleidžia atsiskleisti.
Brangioji mano, cia toki nuobodi beletristika, kad net tingiu kazka aiskinti.

Kodel stora moteris butinai isivaizduojama namu seimininke su chalatu ir bigudukais salia puodu ir lygintuvu?

O negali buti veikli, energinga karjeriste, bet apkuni moteris, kuriai namu rupesciai tolimi tolimi, kuri gali pasisamdyti tvarkytojas, valytojas, aukles, virejas?
O kai skaitau visokius briedus apie romantiskas zvakeles, putas vonioje, striptizus vyrui/moteriai-jau imu balsu juoktis, nes tai tinka paaugliams, o vyresniems zmonems romantika butu kur nors kalnuose ar po vandeniu