QUOTE(mylimuke @ 2013 06 04, 16:55)
Nu jo, supratau, intymusis seksas tik santuokoj, šeimoj, o visais kitais atvejais plikas pasidulkinimas, fiziologijos patenkinimas.

Nors aš tą intymųjį suprantu ne tik kaip seksą iš meilės, net nebūtinai seksą, o kur kas platesne prasme, nu bet tiek to. Nes vis tik patenkinus 3 pakopos poreikius, pirmosios poreikiai niekur nedingsta.
O kad vyras tingi užsiimti su jumis ilgiau nei vos paliesti pirštu, tai keiskit vyrą.
Su pasija viskas normalu. Ji ne anoreksikė, jos tokia figūra, juodaodėms būdingas lieknas liemuo ir platūs klubai, riestos sėdynės.
Nereik įsižeidinėt tik. Seksas vienaip ar kitaip pirmoj pakopioj apibūdinamas kaip žmonijos instinktas bendrai, jei žmonės nesidaugins- žmonija išnyks, lygiai taip pat išmirs, jei nevalgys, nekvėpuos ir t.t.
Seksas kaip sakiau "iš meilės" nebūtinai šeima- susituokus, kaip interpretavote mano pasakymą. Bet tai intymūs jausmai- meilė, simpatija, priklausymas vienas kitam irgi.
Dėl tingėjimo vyro nesupratau, kam čia patarimas ar priekaištas? Aš kaip ir savo vyru niekur nesiskundžiau.
Komentaruose skaičiau, kad išimta pora šonkaulių. Dėl lieknumo. Arnba perspausta su fotošopu, kažkaip neatrodo natūraliai. Ne subinės- talijos proporcijos o pačio liemens, lyg siauri šonkauliai būtų baisiai. Anyway labaiu sudomino poros jaunuolių komentarai. Kuomet kelios moterys pasakė, kad nekažin kaip atrodo. Štai kuo jos iškart buvo apkaltintos:
1. Matos lietuviams iki tolerancijos kitokiam groziui toli.. valgykit macdonalde ir cepelinus su spirgais ir veliau sakykit kokios storos esat...
2. Eikit jus, marsietes. pasiziurekit i save ir bent karteli ar bent jau galva iskiskit is Lietuvos. Nieko daugiau ir nemaciusios jus kaip per tv visokias bunkes ir kitas atsilupusias Lt "dainininkes". bet viskas suprantama: narvuose gyvenat - pavydas ir baigia suesti jus. nesuslikaysiu, bet pasakysiu: apsisikit jus tokiais komentarais. Istraukit laida is rozetes ir eikit geriau lasinius pramankstint i lauka.
3. Puse cia susirinkusiu yra -ienės. Tendencija tokia: susituokia, nutunka ir pasibaigia gyvenimas. tada pamato internete egzotiska grazuole ir ima ant jos lietis blgais zodziais, noredamos pasijust geriau kiek ir atrast kita tokia pacia nutukele, kad galetu kartu saipytis - pasijust geriau. tai kur cia NEpavydas? Cia yra pats didziausias durniu laivas...
Kažkaip skaitau ir galvoju, kaip kažką primena....