Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti (dėl kitų)

Na gal ir ne viską galima pritempti ir priversti, tiesiog sureagavau į Subjektyvios postą aukščiau, juolab tema ne apie rūkymą. Ir aišku žiūrint kokia ten situacija. Jeigu vyras mėgsta perkarusias, o moteris tiesiog sultinga (kaip kokia Beyonce biggrin.gif ), tai tokiam tik vidurinį pirštą atkišt ph34r.gif į visas pretenzijas, pvz. aš irgi siųsčiau nx visus, kurie man dabar lieptų lieknėt dar, nors prieš porą metų tokio kultūringo vyro man labai būtų reikėję smile.gif Bet va jeigu antsvoris dešimtimis kg skaičiuojamas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 04, 23:58)
Bet va jeigu antsvoris dešimtimis kg skaičiuojamas.... g.gif

Ne, nu tai ir aš manau, kad antsvoris, kenkiantis sveikatai, yra blogis. Bet tai ir atsikratyti jo verta būtent tik dėl tos priežasties, kad jis sveikatai kenkia (ar gali pakenkti), tik dėl to, kad pats antsvorio turėtojas blogai su tuo antsvoriu jaučiasi, bet tikrai ne dėl to, kad "zviazdos ženijasi tik su kūdom" ir net ne dėl to, kad vyras paliks. Jei norės, tai paliks kūdą ar storą, pražilusią, susiraukšlėjusią, su krūtine ir be jos, sergančią ar sveiką, akiniuotą ar randuotą... Jei norės, tiesiog paliks. Ir jokios dietos ar mankštos jo nesustabdys.
Atsakyti
toji ikelta juodaode ...ne milionieriaus bigsmile.gif kaip viska jus zinot,o is kur ?

svoris turi reiksme ..kokybiskam gyvenimui - seksui,fiziniam aktyvumui ,mintyms ir sveikatai.tik,gal,kiekvienam yra skirtinga riba ,bet,deja,kelio atgal nera - moterys, 2013, uznuodytos minciu apie isvaizda .didzioji dalis.mazoji dalis, vertina kitas materijas,nei kunas,bet ,dazniausiai, tokie zmones buna, betkuriuo atveju, be virssvorio.tos ,didziosios dalies ,neisgelbes nei joga,nei religija,nei aklas vyras...ar du laugh.gif

...blame society....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 04 birželio 2013 - 23:30
Taip. Paliks ir nesustabdys. Beeeet. Kartais pagalvoju, ar tikrai labai blogai, jeigu tikrai daug antsvorio turintis žmogus gauna gerą spyrį, nuo kurio ima ir sulieknėja, nuo ko sumažėja pavojus sveikatai? Priemonės nekokios, bet rezultatas geras. Ar pykti ant to, nekultūringojo? smile.gif
Atsakyti
Yra toks amžinas posakis apie viską ir viskam: "nesikišk ne į savo reikalus!" Iš serijos dar "kaip noriu - taip gyvenu". Noriu tą aną, viskas susiveda į savavališkus ir savanoriškai savarankiškus sprendimus. Bet jei kitas reguliuoja, vyniodamas į blizgantį popierėlį, nevyniodamas, jis vis tiek kišasi. O toliau jau atitinkama reakcija, patinka nepatinka. Betkoks dirbtinumas, falšas, teatras - tai žaidimas ir jokio nuoširdumo, suvaidintas reikalas. Ne vien Hmmm atgrasu tokie santykiai. Nes tai laikina, amžinai vaidyba nesitęs. Ir nežinau ar reikia gailėti tų, kurie bijo būti savimi, nuo pat santykių pradžios.
Atsakyti
Nu ir išvis, o ko susidėt su žmogum, kurį paskui norisi keisti? g.gif

Arba ką turi bendro buvimas savimi su nutukimu bėgant laikui? Čia kažkokia savirealizacija ar kaip?
Atsakyti
Manau dėl kitų lieknieti reikia tada, kai jau keliamas pavojus dėl viršsvorio savo sveikatai (pagalvokime ir apie tuos, kurie mus myli). O toms, kas sveria vos daugiau, nei turėtumėt tai manau nereikia perdaug dėl to jaudintis.. smile.gif
Atsakyti
Jei žmogus pasirenka gyvenimo būdą, kodėl jis nori primesti tai kitam, jei jam nepriimtina? Pvz nevalgo mėsos, laikosi kažkokių dietų, valgo specifinį maistą, negeria alkoholio ar kt., tai jo pasirinkimas, bet neprivaloma versti pagal save, kad kitas darytų tą patį ar kažko atsisakytu. Tik dėl kito kaprizo ar pageidavimo. Pvz jei aš kažko nenoriu, tai manęs nepriversi, ir visi kas su manimi gyvena, tai puikiausiai žino. Jei pamiršta, tai rami katė išleidžia nagus.
Atsakyti
http://www.dailymail...ng-husband.html

stai straipsnis,atsiprasau,kad ne lietuviskai .

moteris neturejo problemu santuokoje ,na akivaizdziu.neturejo vaiku ,irgi.bet..nutuko .gyvenimas buvo geras- valge pusfabrikacius,gere vyna,megavosi vedybiniu guoliu,kol..suprato,kad SANTUOKA ja nutukino.neblaiminga tapo.issikrauste,mete vyra,sulieknejo .normaliai ,ka ? suede diedui gyvenima,ji apvalge ,na bundeliai nepigus ir pasake - vsio,pabaiga .nu i ka jai sakyt ? santuoka ja nutukino doh.gif o boze moj ,JAU ir taip buna doh.gif

Man ,bendrai,atrodo - atejo metas,kai buti vyru ziauriai sunku - moterim negana meiles,pinigu,demesio - jei bedarbis - negerai,jei dirba - truksta demesio,jei pasako ,kad sustorejai - nukirsdinti,saulei pakilus!joms vis negana ir negana .dabar, bijok pasakyti kazka .o kodel ne ? juk tai kita tavo puse,tavo artimiausias zmogus,tavo draugas ,tai kokio velnio bijot storos ,susireiksminusios bobos ?

turi buti bendradarbiavimas .kaip susideti su zmogum ,kuris nepatinka.galbut,kai susidejo neteliuskavo pilvas ir plaukai istrinkti buvo .labai zmogiska - mes turime spintoj sijona ,kuris pries 10 metu buvo svajoniu drabuzis,o dabar - unsure.gif na,as cia sulyginau negerai,bo gi individas turi siela,vidini soda ,bet zmogaus logika,instinktai ir prigimtis mus isduoda .jei ne siandien,tai rytoj .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 05 birželio 2013 - 00:00
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 06 05, 00:39)
Jei žmogus pasirenka gyvenimo būdą, kodėl jis nori primesti tai kitam, jei jam nepriimtina? Pvz nevalgo mėsos, laikosi kažkokių dietų, valgo specifinį maistą, negeria alkoholio ar kt., tai jo pasirinkimas, bet neprivaloma versti pagal save, kad kitas darytų tą patį ar kažko atsisakytu. Tik dėl kito kaprizo ar pageidavimo. Pvz jei aš kažko nenoriu, tai manęs nepriversi, ir visi kas su manimi gyvena, tai puikiausiai žino. Jei pamiršta, tai rami katė išleidžia nagus.

Pasirenka gyvenimo būdą tukt? O paskui verkt, kad paliko vyras, sijonai jokie netinka, sunku užlipt į 3čią aukštą ir nėra valios laiku uždaryt šaldytuvą?
Nesuprantu, kame čia gyvenimo būdas?
Aišku, kad niekas nieko neprivalo, bet jau anoj temoj užteko tokių ''labai'' patenkintų savo gyvenimo būdu, nors niekas jų nieko nevertė.

O gal geriau paaiškinkit kai kuriems mano giminaičiams, kad aš nenoriu penkto cepelino ir kad sverdama 64 kg tikrai nesu anoreksikė, ir kad sportuoju dėl malonumo ir geros savijautos, o ne todėl, kad matau veidrodyje dramblį. biggrin.gif Kažką apsėdęs kūno kultas, visi nori kūūūūdintis, o kažkam maisto kultas, nori dar ir kitus nušert, kad galėtų solidariai skųstis antsvorio problemom.

liomi, ačiū už juoko dozę lotuliukas.gif beje, teisingą dozę wink.gif

Nu o dėl straipsnio, tai 2/3 Lietuvos vyrų santuoka tukina, ale nei straipsnių rašo, nei piktinasi jie dėl to, vis tiek tik žmonas po sporto salę varinėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 05 birželio 2013 - 00:19
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 00:12)
TKartais pagalvoju, ar tikrai labai blogai, jeigu tikrai daug antsvorio turintis žmogus gauna gerą spyrį, [...]. Ar pykti ant to, nekultūringojo? smile.gif

Aš tai spiriančiam pasiūlyčiau pirmiausia į save pasižiūrėt, bo baisiai lengva kitą "spardyt", lyg netyčia nepastebint savų minusų smile.gif Ir šiaip, niekas netrukdo būti "spyriu", reik tik saugotis, kad atgal kas nespirtų...

QUOTE(liomi @ 2013 06 05, 00:44)
moteris neturejo problemu santuokoje

[...] normaliai ,ka ? suede diedui gyvenima,ji apvalge ,na bundeliai nepigus  ir pasake - vsio,pabaiga .nu i ka jai sakyt ? santuoka ja nutukino  doh.gif  o boze moj ,JAU ir taip buna  doh.gif

Man ,bendrai,atrodo - atejo metas,kai buti vyru ziauriai sunku - moterim negana meiles,pinigu,demesio - jei bedarbis - negerai,jei dirba - truksta demesio,jei pasako ,kad sustorejai - nukirsdinti,saulei pakilus!joms vis negana ir negana .dabar, bijok pasakyti kazka .o kodel ne ?

Arba man su teksto suvokimu problemos, arba Jums su anglų kalba. Straipsnyje tikrai ne kartą minima tai, kad visų pirma moteris buvo nelaiminga santuokoje, apie tai, kad abu sutuoktiniai negalėjo/nenorėjo pripažinti, kad jų santuoka žlunga, apie tai, kad ji santuokoje jautėsi vieniša, kad nežinojo kada vyras grįš, kad vienintelė jų, kaip šeimos, pramoga - soti vakarienė, kuria jie maskavo santykių problemas. Galų gale straipsnis yra apie svorį, tačiau tai nereiškia,kad jų šeimoje tik moters svoris buvo "blogis", a jau vyras - šventas angelėlis, iš visų jėgų bandantis išsaugoti santuoką rolleyes.gif Susituokė skubėdami, nepagalvoję, nepažinę vienas kito, vat tai ir skyrybos.

Oj tik nereikia biggrin.gif Bent jau ant Lietuvos tai vyrams tikras rojus - vienintelis reikalavimas, kad negertų, nemuštų ir pinigų nors kiek parneštų irnesakyk.gif Ir jau pašventinimui gatavas, tu tik apie jį tupinėk, jam vakarienes ruošk, tik svorio šiukštu nepriauk, vaikais namais sodais daržais pasirūpink, visada gražiai atrodyk, niekad nesiskųsk, bo šitas angelas susinervins ir pas kitą pabėgs... pas tą, katra juo "tinkamai" mokės pasirūpint rolleyes.gif

P.S.: Vienintelė vieta, kurioje neretai antsvorio problemų turintys žmonės daro "nusikaltimą" (mano nuomone), yra jų vaikai, kurie neturi pasirinkimo ir yra tiesiog nutukinami kartu su netinkamus mitybos įpročius pasirinkusiais tėvais... Ir dėl to jiems turėtų būti kaip minimum gėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 birželio 2013 - 06:06
QUOTE(Hmmm... @ 2013 06 05, 06:46)

-Oj tik nereikia biggrin.gif Bent jau ant Lietuvos tai vyrams tikras rojus - vienintelis reikalavimas, kad negertų, nemuštų ir pinigų nors kiek parneštų irnesakyk.gif Ir jau pašventinimui gatavas, tu tik apie jį tupinėk, jam vakarienes ruošk, tik svorio šiukštu nepriauk, vaikais namais sodais daržais pasirūpink, visada gražiai atrodyk, niekad nesiskųsk, bo šitas angelas susinervins ir pas kitą pabėgs... pas tą, katra juo "tinkamai" mokės pasirūpint rolleyes.gif

--P.S.: Vienintelė vieta, kurioje neretai antsvorio problemų turintys žmonės daro "nusikaltimą" (mano nuomone), yra jų vaikai, kurie neturi pasirinkimo ir yra tiesiog nutukinami kartu su netinkamus mitybos įpročius pasirinkusiais tėvais... Ir dėl to jiems turėtų būti kaip minimum gėda.

- thumbup.gif drinks_cheers.gif

-- drinks_cheers.gif Dar pirmoj temoj apie figuru ypatumus sakiau, kad jeigu zmones sveikai maitintusi, ziuretu ka ir kiek valgo ir butu bent siek tiek fiziskai aktyvesni, tai problemu del svorio jie apskritai neturetu. Nei jie, nei ju vaikai. Nes dabar kaip uzburtas ratas ... mama su virssvoriu, dukra su virssvoriu ir anuke tokia pat .. nu genai biggrin.gif Todel ir buvo gincu, kai kai kurios aiskino, kad jos valgo kaip nori, pusryciu nereikia, uztenka 2 valgymu, svoris kada nors nukris, jei ne gerai ir taip bus ... O kad jos to pacio moko savo vaikus ir tuo vos ne didziuojasi tai nemato.

O apskritai cia visos iki galo neissiaiskina apie ka kalba. Vienos sneka apie rimta, sveikatai kenkianti, papildoma ir zmogui tikrai nereikalinga svori, kitos pradeda replikuot, kad "moteris sultinga turi but". Niekas problemos nemato + - 5 kg. Apie tai net nediskutuojama.
Atsakyti