QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 00:12)
TKartais pagalvoju, ar tikrai labai blogai, jeigu tikrai daug antsvorio turintis žmogus gauna gerą spyrį, [...]. Ar pykti ant to, nekultūringojo?
Aš tai spiriančiam pasiūlyčiau pirmiausia į save pasižiūrėt, bo baisiai lengva kitą "spardyt", lyg netyčia nepastebint savų minusų

Ir šiaip, niekas netrukdo būti "spyriu", reik tik saugotis, kad atgal kas nespirtų...
QUOTE(liomi @ 2013 06 05, 00:44)
moteris neturejo problemu santuokoje
[...] normaliai ,ka ? suede diedui gyvenima,ji apvalge ,na bundeliai nepigus ir pasake - vsio,pabaiga .nu i ka jai sakyt ? santuoka ja nutukino

o boze moj ,JAU ir taip buna
Man ,bendrai,atrodo - atejo metas,kai buti vyru ziauriai sunku - moterim negana meiles,pinigu,demesio - jei bedarbis - negerai,jei dirba - truksta demesio,jei pasako ,kad sustorejai - nukirsdinti,saulei pakilus!joms vis negana ir negana .dabar, bijok pasakyti kazka .o kodel ne ?
Arba man su teksto suvokimu problemos, arba Jums su anglų kalba. Straipsnyje tikrai ne kartą minima tai, kad visų pirma moteris buvo nelaiminga santuokoje, apie tai, kad abu sutuoktiniai negalėjo/nenorėjo pripažinti, kad jų santuoka žlunga, apie tai, kad ji santuokoje jautėsi vieniša, kad nežinojo kada vyras grįš, kad vienintelė jų, kaip šeimos, pramoga - soti vakarienė, kuria jie maskavo santykių problemas. Galų gale straipsnis yra apie svorį, tačiau tai nereiškia,kad jų šeimoje tik moters svoris buvo "blogis", a jau vyras - šventas angelėlis, iš visų jėgų bandantis išsaugoti santuoką

Susituokė skubėdami, nepagalvoję, nepažinę vienas kito, vat tai ir skyrybos.
Oj tik nereikia

Bent jau ant Lietuvos tai vyrams tikras rojus - vienintelis reikalavimas, kad negertų, nemuštų ir pinigų nors kiek parneštų

Ir jau pašventinimui gatavas, tu tik apie jį tupinėk, jam vakarienes ruošk, tik svorio šiukštu nepriauk, vaikais namais sodais daržais pasirūpink, visada gražiai atrodyk, niekad nesiskųsk, bo šitas angelas susinervins ir pas kitą pabėgs... pas tą, katra juo "tinkamai" mokės pasirūpint
P.S.: Vienintelė vieta, kurioje neretai antsvorio problemų turintys žmonės daro "nusikaltimą" (mano nuomone), yra jų vaikai, kurie neturi pasirinkimo ir yra tiesiog nutukinami kartu su netinkamus mitybos įpročius pasirinkusiais tėvais... Ir dėl to jiems turėtų būti kaip minimum gėda.