Įkraunama...
Įkraunama...

Kanalizacija 4

Labai labai aciu 4u.gif Kaip suprantu, arciau to 50 mm vamzdzio reiketu statyti. Sis varijantas man atrodo paprastesnis(neaišku ar pigesni), negu visai naujai vesti kanalizacijos vamzdį iki šulinio ir prašyti kaimynu leidimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2014 01 06, 14:14)
Labai labai aciu  4u.gif  Kaip suprantu, arciau to 50 mm vamzdzio reiketu statyti. Sis varijantas man atrodo paprastesnis(neaišku ar pigesni), negu visai naujai vesti kanalizacijos vamzdį iki šulinio ir prašyti kaimynu leidimo  g.gif

ne, arciau unitazo geriau, netgi to daikto forma pritaikita.. is esmes tai galima visur, bet patogiau 50 vamzdi vesti per kambari, negi 110 nuo unitazo, beto su nuolydziais paprasciau..

jo, su kaiminai kuo maziau kalbu tuo geriau smile.gif

bet siaip, patarciau pasamdyti profus siam darbui, kas juos nuolat stato, ten gali buti niuansu, kuriu siaip neivertinsi be patyrties..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaban: 06 sausio 2014 - 23:08
Aš tik nesuprantu, kaip iš šikinyko tą smulkintuvą pajungsi, jo debitas ( smulkintuvo ) nėra toks, kad bakelio turinį surinktų be patvankos , plaukios š.. kol suris ta mėsmalė. Beje, smulkintuvų nepatariama statyti namuose su nuosavais valymo įrenginiais, nes labai padidėja biologinė apkrova, gali nepajėgti atlikt savo darbo šūdvala, vadinamiem vienanamiams skaičiuojama apie 800 BDS7 , čia jei jau kriauklę pradėsi naudot plius prie visko kaip maisto atliekų konteinerį, gali nepatempt. geriausia kaimynams nunešt gerą butelį, pamiršt senas nuoskaudas ir bandyt susitart. Genialu tai kas paprasta.
Atsakyti
QUOTE(dingle @ 2014 01 07, 22:07)
Aš tik nesuprantu, kaip iš šikinyko tą smulkintuvą pajungsi, jo debitas ( smulkintuvo ) nėra toks, kad bakelio turinį surinktų be patvankos , plaukios š.. kol suris  ta mėsmalė. Beje, smulkintuvų nepatariama statyti namuose su nuosavais valymo įrenginiais, nes labai padidėja biologinė apkrova, gali nepajėgti atlikt savo darbo šūdvala, vadinamiem vienanamiams skaičiuojama apie 800  BDS7 , čia jei jau kriauklę pradėsi naudot plius prie visko kaip maisto atliekų konteinerį, gali nepatempt. geriausia kaimynams nunešt gerą butelį, pamiršt senas nuoskaudas ir bandyt susitart. Genialu tai kas paprasta.

cia ne maisto atlieku smulkintuvas, cia kakuciu smulkintuvas, jokios papildomos spkrovos nebus, netgi geriau bus, kakutis i NBVI keliaus jau issklaidytas, greiciau sutvarkys ji ten tos bakterijos.. o del debeto - tai reikia tinkama modeli pasirinkti, pagal numatoma debeta ir tiek
Atsakyti
QUOTE(dingle @ 2014 01 07, 21:07)
Aš tik nesuprantu, kaip iš šikinyko tą smulkintuvą pajungsi, jo debitas ( smulkintuvo ) nėra toks, kad bakelio turinį surinktų be patvankos , plaukios š.. kol suris  ta mėsmalė. Beje, smulkintuvų nepatariama statyti namuose su nuosavais valymo įrenginiais, nes labai padidėja biologinė apkrova, gali nepajėgti atlikt savo darbo šūdvala, vadinamiem vienanamiams skaičiuojama apie 800  BDS7 , čia jei jau kriauklę pradėsi naudot plius prie visko kaip maisto atliekų konteinerį, gali nepatempt. geriausia kaimynams nunešt gerą butelį, pamiršt senas nuoskaudas ir bandyt susitart. Genialu tai kas paprasta.

Su mielu noru geriau keisciau kanalizacijos vamzdi i storesni ar net nauja jungciau, bet yra kitu niuansu... Buta norime parduoti, kaimynai patys noretu ji pirkti, bet suinteresuoti kuo daugiau numusti kaina. Be tualeto niekas jo nepirks, o be ju leidimo kaip ir nelabai isirengti galetume, net atejusiams klientams pripasakoja nesmoniu, visai kaip bando atkalbeti....Skubeti niekur neskubame, gali ir 10 metu tas butas stoveti jeigu taip.
Atsakyti
intriiigos..
Atsakyti
reik žiūrėt, kad už to nuolydis būtų tik neigiamas, be jokių užkliuvimų aukštyn, kitaip užsikiš ir slėginė sistema, š.. ne tik kvapas, kai kas skęsta kai kas kyla, tai viena, antra bet koks toks įrenginys gali sugesti labai greit, nepriklausomai nuo valgymo ir tuštinimosi ypatybių, kaip bebūtų technika, a trečia - š.. ištirpsta labai sėkmingai per pora dienų ir be jokio atrajojimo. tiesiog reikia vertint kas geriau pagal situacija. Aš rinkčiausi elementarų gravitacinį, amžių išbandytą būdą. Jei kaimynai leistų
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2014 01 07, 22:16)
intriiigos..

ne tas žodis doh.gif dar bandysiu i miesto vandenis skambintis teirautis kaip ten is tikruju su tais laidimais ir neleidimais, reikes issimti technines salygas ir tada galutinai nuspresti ka daryti. Dekui dar karta visiems 4u.gif
Atsakyti
šiaip turėtų suteikt sąlygas, kaimynai ant ledo liktų, kanalyzas yra prioritetas , kaip bebūtų. Arba siūlau , aišku juokais, čigonams parduok, tada tegu džiaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dingle @ 2014 01 07, 22:35)
šiaip turėtų suteikt sąlygas, kaimynai ant ledo liktų, kanalyzas yra prioritetas , kaip bebūtų. Arba siūlau , aišku juokais, čigonams parduok, tada tegu džiaugiasi biggrin.gif

Svarstomas ir sis varijantas tik ne pardavimo, o nuomos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai iš taboro atsivežčiau, kokio stolniko nepagailėčiau, kad pavaikščiotų aplink, a'le susidomėję , kaimynas pamatęs kai paklaustų, kas čia bus, pasakyčiau, šikt neleisi į tūliką bute, apšiktas liksi . Manau pasikeistų nuomonė greit.
Atsakyti
Kaip patikrinti kokiame lygyje gruntiniai vandenys ,pats gruntas labai molingas ,panašu kad bet kuriuo atveju(septiko ar BVI) , reikės infiltracijos .
Atsakyti