Speedy, gal rekomenduotum ką nors 2 in 1 ? Džiovyklė+skalbyklė. Biudžetas ribotas. Beje kokia tavo nuomonė ?
Sveikos, atėjau ir aš patarimo, kadangi nusibaigė mano 10m. tarnavusi Siemens skalbimo mašina, tai pradėjau ieškoti naujos. Katik sužinojau, kad būna kaip jau anksčiau rašyta 2 in 1 (kartu su džiovykle). Kadangi dviem mašinom vietos neturim, tai labai susidomėjau šiuo variantu. Ar gerai išdžiovina ta džiovyklė? Ar reikia lyginti pasinaudojus ta džiovykle? Gal kas turit? Ir kokį modelį rekomenduotumėt? Biudžetas iki 2500lt. Išmatavimai nėra labai svarbūs. Pirksim jau ateinančią sav., tai labai ačiū, jei kas atsakysit

Subyrejo mano skalbimo masina,
pradejau ieskoti naujos ir supratau koks tai galvos skausmas,
siulo pagrinde masinu daug visokiu BOSCH ,SIEMENS,ELEKTROLIUKS ,HOOVER,nezinau tiesiog ties kokia firma apsistot,nes man reikia nedideles pl.60,auks.85,gyl.40,ir kad butu A+klases naudotu mazai elektros,vandens.LABAI LAUKSIU PATARIMU,seip linkstu link hoover DYNS71265PG
,gal kas ja turit ir naudojates

QUOTE(speedy @ 2013 06 21, 09:35)
Gal aš ko nesupratau, Jūs galvojote "apie Skalbyklė AEG L87695WD (su džiovinimu)"?
Bet ji 63 cm gylio
Bet ji 63 cm gylio

Ok ignoruokim išmatavimus.
Ką siūlot skalbimo/džiovyklė. ~iki 3000.
nes mum siūlė AEG L87695WD, bet kiek matau visi čia tik boch giria, kaip yra su skalbenkėm/džiovyklėm?
QUOTE(vanse @ 2013 06 28, 14:04)
Ok ignoruokim išmatavimus.
nes mum siūlė AEG L87695WD, bet kiek matau visi čia tik boch giria, kaip yra su skalbenkėm/džiovyklėm?
Aš nusipirkau AEG L87695WD (su džiovinimu). Kolkas sunku ką komentuoti, nes dar tik vieną kartą skalbiau, išbandinėju šią mašiną. Kolkas nesigailiu

Na nusipirkau hoover dyns71265pg
,pasinaudosiu pora menesiu parasysiu kaip skalbs
,pakol kas tai labia tyliai dirba

QUOTE(Darling @ 2013 06 23, 20:24)
Sveikos, atėjau ir aš patarimo, kadangi nusibaigė mano 10m. tarnavusi Siemens skalbimo mašina, tai pradėjau ieškoti naujos. Katik sužinojau, kad būna kaip jau anksčiau rašyta 2 in 1 (kartu su džiovykle). Kadangi dviem mašinom vietos neturim, tai labai susidomėjau šiuo variantu. Ar gerai išdžiovina ta džiovyklė? Ar reikia lyginti pasinaudojus ta džiovykle? Gal kas turit? Ir kokį modelį rekomenduotumėt? Biudžetas iki 2500lt. Išmatavimai nėra labai svarbūs. Pirksim jau ateinančią sav., tai labai ačiū, jei kas atsakysit 

Lygiai tokia pat situacija, norai ir biudžetas

Mes toliau renkamės buitinę techniką ir dabar ieškom skalbyklės.
Gal galit kas ką parekomenduot, biudžetas apie 1200-1600 lt., iš priekio įkraunama, kad būtų programa švelniam skalbimui, būtų gerai A+ klasės, gylio gal kokių 55 cm., nors tai didelės reikšmės šiuo metu neturi
Ačiū už pasidalinimus, jei kas tokią turit ir galit parekomenduot

Apžiūrėjom šitą, ar verta kainos? Gal kas turit ir galit atsiliepimais pasidalint?
http://www.elektroma...WAQ24470SN.html
Gal galit kas ką parekomenduot, biudžetas apie 1200-1600 lt., iš priekio įkraunama, kad būtų programa švelniam skalbimui, būtų gerai A+ klasės, gylio gal kokių 55 cm., nors tai didelės reikšmės šiuo metu neturi

Ačiū už pasidalinimus, jei kas tokią turit ir galit parekomenduot

Apžiūrėjom šitą, ar verta kainos? Gal kas turit ir galit atsiliepimais pasidalint?

http://www.elektroma...WAQ24470SN.html
WF60F4E2W2X/LE
Kaip ši? Pageidajama, kad būtų siaura.
Kaip ši? Pageidajama, kad būtų siaura.
QUOTE(.neringute. @ 2013 07 03, 09:40)
Graži ... ir siaura.
QUOTE(speedy @ 2013 07 03, 11:18)
Graži ... ir siaura.
O is technines puses komentaro neverta?