Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 7

QUOTE(speedy @ 2013 07 08, 10:13)
1. O ko Jūs tikitės perskaite aprašyme "garų funkcija"  g.gif  Kai aš skaičiau pirmą kartą, tai apskritai nesupratau apie ką ten rašo  lotuliukas.gif
2. Visos vertos dėmesio (paklauskite jų gamintojų, jei netikite)  biggrin.gif

Vat tame ir esmė, kad nelabai tie skambūs ir gražūs aprašymai įtikina biggrin.gif Man svarbiausios funkcijos, kad ilgai tarnautų (nesugestų po metų ar dviejų), gerai savo darbą atliktų, nebūtų triukšminga labai ir būtų ekonomiška vandens ir elektros naudojime.

Ką sako gamintojai/pardavėjai - viskas aišku biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jau ko ko bet beko skalbiankes nerekomenduociau niekam- pas mane ta pigi, kuri nauja kainuoja senukuos apie 700lt, skalbia baisiai ilgai,palyginus su kitom drabuzius baisiai sueda-nudevi,demiu neiskalbia, trumpas skalbimas tik ant 30laipsniu, turiu 5metus jau 3kart reik taisyt-barska baisiai skabdama.

Dabar perkant mano prioritetuos,NR.1 kad butu trumpas skalbimas 40laispniu ir daugiau,nes dauguma, kad ir greitas skalbimas-skalbs ant 30laipsniu-taigi nei demes,nei bakterijos neissiskalbs. Ir didelis skalbiniu kiekis 7kg,kad nereiktu taisyt guoliu ar ko ten kas 4menesius
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2013 07 08, 09:44)
Noriu pasiteirauti dėl garų funkcijos skalbynėse. Ar čia iš tiesų efektyvus dalykas, ar tiesiog triukas kainai užkelt?
Ir ar verta dėmesio ši skalbyklė? Samsung WF80F5E5U4W/LE

manau tikrai gera pagal aprasyma ir mano prioritetus-reiktu dar pasidomet ar greitas skalbimas imanomas 40laipsniu ir daugiau,patiko kad skalbia net 8kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 08 liepos 2013 - 13:25
QUOTE(speedy @ 2013 07 08, 10:13)
Jei neturite alergijos lenkiškiems užrašams ant valdymo panelės, galite paieškoti Siemens WM14Y740PL modelio. Įdomus aukščiausios klasės modelis. Lietuvai panašūs tiekiami tik 1600 aps/min. ir 1000 lt brangesni.

Bet ji irgi gan gyli, bei kaina tokia jau sakykim perlipa biudžetą.
BOSCH WAQ28462SN - vėl gaminta Ispanijoje?
WM14Q381DN -??

kolkas jei nerandu normalaus modelio su mažesniu gyliu tai linkstu link WAS28465SN.
Atsakyti
O kuo skiriasi WAS 28464SN ir naujoji Bosch WAS28465SN ?

Gal programų daugiau?
Ar ji tokia pat patikima, kaip senesnė?
Ačiū.
Atsakyti
Sveiki, kuri vertesnė dėl kokybės ?
EWS1264EDW
ar
WLO 24260BY
ačiū
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2013 07 14, 23:58)
O kuo skiriasi WAS 28464SN ir naujoji Bosch WAS28465SN ?

Gal programų daugiau?
Ar ji tokia pat patikima, kaip senesnė?
Ačiū.

Tą klausimą reikėtų užduoti po metų +
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 07 15, 08:36)
Tą klausimą reikėtų užduoti po metų +

Dėl patikimumo tai taip, po n metų gali įvertinti.
Bet aš net skaitydama aprašymus nu nerandu skirtumo, išskyrus dabar kaina 100 lt nauja brangesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2013 07 15, 11:04)
Dėl patikimumo tai taip, po n metų gali įvertinti.
Bet aš net skaitydama aprašymus nu nerandu skirtumo, išskyrus dabar kaina 100 lt nauja brangesnė  g.gif

Taip jau būna su tomis Bosch. Pernykštis ir užpernykštis modelis skyrėsi , berods, tuo kad šonai buvo skirtingai "sugarbiniuoti". Tas atradimas buvo pavadintas "antivibraciniu dizainu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

o kas geriau AEG L70270VFL ar BOSH WAQ24461SN?

Atsakyti
Geriau - kam?
Atsakyti
Man smile.gif, na gerai, iš principo šios mašinos panašios, kaina jų beveik identiška. Kurią pirktumėt Jūs, speedy ir kodėl? smile.gif
Atsakyti
Pirkčiau Bosch, nes turiu panašų, bet gaminamą Vokietijoje modelį. Ir jis man patinka.
Atsakyti