Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

na va pagaliau visi pasisotino pirmais pomidorais tai niekam neidomu jau nenaujiena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

labai aciu vienai supermamytei kuri pasidalino JABLOKI NA SNIEGU seklomis berods ji is siauliu ji siunte seklas i rumsiskes niko neatrandu bet galbut ji cia skaitys didelis jai aciuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Adija , o tu borsaliną pernai ar turėjai...papasakok tada kaip ten kas užaugo ir koks skonis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 06 09, 18:34)
na va pagaliau visi pasisotino pirmais pomidorais tai niekam neidomu jau nenaujiena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oooo, jau raudonuoja thumbup.gif Tai dabar prasom papasakoti, kiek laiko laukti reikia, kol pradeda spalva keisti, jei pomidoras jau uzauges pilnumoj? smile.gif
Papildyta:
Ir labai laukiu saintlinos reportazo smile.gif , vis po savaitgalio graziais vaizdais palepina wub.gif Gal jau raustanciu taip pat yra?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 09, 18:21)
ax.gif o purškimus darai...su taip bio ekstraktais...aš su flama dar tik vieną kartą` nupurškiau... blush2.gif
Papildyta:
ax.gif  mirksiukas.gif bet jusiškiai ir auga greitai...maniškiai dar ne visi pirmas kekes užmezgę...pilnai pirmos kekės jau pilnos tik pas crystal, ...a dar biolzano irgi jau pilnai primegztos pirmos kekės...o antros ir trečios dar tik žydi ir tai ne pas visus cool.gif

jo darau su Funres kol kas...Flama pradesiu tik nuo liepos galo... kaip ir marui dar ankstoka g.gif ... jau 2 kart buvo purksti, sia savaite bus 3 kartas, sio metu kas 2 savaites mazdaug, ana karta truputuka daugiau gavosi nei 2 sav, nes vis neprisiruosiau.... tikiuosi sia savaite nieks nesutrukdis, tai islaikysiu 2 savaiciu tarpa, bet veliau dazniau purksiu kas 10d., kai jau ligos prades aplinkui vaiksciuoti...
o del pomidoru didumo, tai maniskem priklauso, gi vasario 22d. tai jau senukai smile.gif...
Vo tie kurie seti kovo 19d. tie tik neseniai uzmezge savo pirmus zirniukus biggrin.gif ...
o mano eksperimetninis dar net nezydi ax.gif tai mano salygom neapsimoka daiginti siltnamyje... Balandzio viduryje seti aplenke, ta eksperimentini blush2.gif jau zydi lauke...tiesa eksperimentinis ir perkeltas i lauka jau...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 09, 19:21)
ax.gif o purškimus darai...su taip bio ekstraktais...aš su flama dar tik vieną kartą` nupurškiau... blush2.gif
Papildyta:
ax.gif  mirksiukas.gif bet jusiškiai ir auga greitai...maniškiai dar ne visi pirmas kekes užmezgę...pilnai pirmos kekės jau pilnos tik pas crystal, ...a dar biolzano irgi jau pilnai primegztos pirmos kekės...o antros ir trečios dar tik žydi ir tai ne pas visus cool.gif

Sakykit o su kuo jus ten tuos pamidorus pursket. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 06 09, 22:07)
jo darau su Funres kol kas...Flama pradesiu tik nuo liepos galo... kaip ir marui dar ankstoka  g.gif ... jau  2 kart buvo purksti, sia savaite  bus  3 kartas, sio metu kas 2 savaites mazdaug, ana karta truputuka daugiau gavosi nei 2 sav, nes vis neprisiruosiau.... tikiuosi sia savaite nieks nesutrukdis, tai islaikysiu 2 savaiciu tarpa, bet veliau dazniau purksiu kas 10d., kai jau ligos prades aplinkui vaiksciuoti...
o del pomidoru didumo, tai maniskem priklauso, gi vasario 22d. tai jau senukai smile.gif...
Vo tie kurie seti kovo 19d. tie tik neseniai uzmezge savo pirmus zirniukus  biggrin.gif ...
o mano eksperimetninis dar net nezydi  ax.gif  tai mano salygom neapsimoka daiginti siltnamyje... Balandzio viduryje seti aplenke, ta eksperimentini  blush2.gif  jau zydi  lauke...tiesa eksperimentinis ir perkeltas i lauka jau...

4u.gif supratau...bet ta flama nėr tik nuo maro...dar ten daug prirašyta biggrin.gif nu bandysiu ir aš varyt kas dvi savaites...alia taip greit tas laikas lekia doh.gif o ryte taip sunku prisiderint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 09, 20:30)
ax.gif Adija , o tu borsaliną pernai ar turėjai...

Tai ir dabar turiu pilną nepraplėštą pokelį biggrin.gif Netilpo man ir šiemet,kaip ir beefmaster,coriane,tukanai ir dar apie 20 veislių...Kitąmet tikrai jau nieko nepirksiu,nu tik rozovyj miod ir snapus,ir topinambus ax.gif O tu šiemet augini tą Borsaliną?Papasakosi tada mirksiukas.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 09, 21:44)
Ir labai laukiu saintlinos reportazo  smile.gif , vis po savaitgalio graziais vaizdais palepina  wub.gif Gal jau raustanciu taip pat yra?

Tai jau ir prisiragavus bus:ten gi pas ją viskas dvigubai greičiau auga...
O pas mane dar net ne visi turi pilnas pirmas kekes.Atsilikėlės mes,Diuni...
Atsakyti
[quote=zikas1970,2013 06 09, 21:44]
oooo, jau raudonuoja thumbup.gif Tai dabar prasom papasakoti, kiek laiko laukti reikia, kol pradeda spalva keisti, jei pomidoras jau uzauges pilnumoj? smile.gif
Papildyta:
I

balandzio vidury iskeliavo i siltnamius susodinti apie 13 -15 balandzio o jau nuo geguzes apie 20 valgyti pradejom
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 09, 21:23)

biggrin.gif nenustebciau
Pas mane kovo gale sejos taip pat nevisi dar pirmas kekes turi, taip kad tikrai ne vienos jus cia tokios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2013 06 09, 21:33)

balandzio vidury iskeliavo i siltnamius susodinti apie 13 -15 balandzio o jau nuo geguzes apie 20 valgyti pradejom

Balandzio 25 i siltnami iskeliavo,tai dar toli iki tokiu prisirpeliu, o kada seti?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 09, 22:44)
biggrin.gif  nenustebciau
Pas mane kovo gale sejos taip pat nevisi dar pirmas kekes turi, taip kad tikrai ne vienos jus cia tokios  smile.gif
Papildyta:

Balandzio 25 i siltnami iskeliavo,tai dar toli iki tokiu prisirpeliu,  o kada seti?

maniskiai siti seti vasari lygtais g.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 06 09, 22:23)

as savu irgi dar neragavau ax.gif verysad.gif bbet pagaliau jau primezge burbuliuku wub.gif maniskai vieni vasario 27d.,o kiti kovo 19.iskeliavo siltnamin kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 birželio 2013 - 22:21
Mano pomid orus, sodintus lauke, uzpuole koloradas, baigia nugrauzti? Gal galit patarti kaip kovoti?
Atsakyti