QUOTE(mamagute @ 2013 06 08, 16:28)
peržiūrėjau atidžiai istoriją nuo pradžių iki pabaigos. Dviejų žmonių susitikimo istorija. Bet man, blondinei, kylo nemažai klausimų (atsakyt nereikia

)
kodėl mergina su puošnia suknute? Gali būti, kad su vaikinu iš stoties- tiesiai į bažnyčią tuoktis? Tiesiai šiaip į balių?
Jei taip- kam tas didelis krepšys su gėlėmis? Ir dar kibirėlis rankoj?
Gal ji prekiautoja gėlėmis, bet tada tokia suknia nė prie ko...
Ir kam dar ta knyga? Nežinau, ar sąmoningai išeitum laukti žmogaus gerokai prieš laiką ir knygą imtum, kad paskaityt...Nors ir toks variantas galimas
Manau, per daug rekvizitų , blaško dėmesį ir nebesimato paties žmogaus emocijos...
Bet šiaip džiaugiuos, Diana, kad bandai ir kuri istorijas

Nuoširdžiai
pilnai pritariu dėl pernelyg didelės daiktų gausos - tikrai tiek nebuvo būtina, o ir manau jog elementarus sodas/parkas su suoliuku kokiu būtų pasitarnavęs geriau, negu traukinių stotis - bet vėlgi, čia grynai mano asmeninė nuomonė, kuri gali ir nepatikti kitiems

beje, čia toks užmanymas, ar kaip, kad iš visos serijos tik vienoje nuotraukoje pavyko atrasti juodą spalvą?

nes visur kitur tai tik nebent tamsiai pilka, asmeniškai man tai trūksta tos juodos spalvos, nors tu ką

bendroje visumoje skaitau visai neprastai, bet yra ir paminėti minusai - daiktų gausa (šuo - ar tikrai jis ten būtinas buvo?), pilnai nesuvestas kontrastas, drabužių neatitikimas - jeigu mergina su vestuvine suknele, kodėl vaikinas be kostiumo?

o jeigu čia ne vestuvinė suknelė, tai kas tuomet?

beje, galbūt aš ir klystu dėl viso šito, tai manau jog būtų labai super, jeigu būtų kažkokia tais priešistorė papasakota šitos fotosesijos, gal mes ją ne taip suprantam?

gal čia ne "love story", o kažkas kito?
bet kuriuo atveju yra iš šios serijos porą kadrų kurie man patiko, šaunuolė (šaunuolis?

), sėkmės tolimesniuose darbuose