Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 06 07, 15:53)

kokie mieli ir grazus vaikuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 07, 15:55)
laugh.gif Nu jo, aktyvumas buvo silpnokas biggrin.gif

Gal tegul skelbia ta, kurios tau nuotrauka labiausiai patiko? g.gif

Visos man patiko, kažko labai komentuoti dar neužaugau, todėl paskatinsiu dalyvauti kitą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 07, 14:53)
]http://farm6.staticflickr.com/5331/8967309503_d5681bd383_z.jpg

Helios siaip, nors jokio skirtumo turbut:)

Alabama, sulaukiau smile.gif Vaikinas nuginklavo akimirksniu. Nuostabus portretas - stipru, skvarbu, įtaigu, skulptūriška, tyra, švelnu, kalba..., akys - visiškas kosmosas... O štai mergaitei iš pradžių pasirodė lyg trūktų tam tikro šarmo, jai būdingo charakteringumo, lyg neturėtų/nenorėtų čia būti... Bet foto žiūrėjau tiek kartų, kad, matyt, prisijaukinau ją galutinai. Ir mergaitė ima vis labiau patikti, randu naujų niuansų, kurie man itin žavūs. Turbūt foto tokia gera, jei toliau gyvena savo gyvenima, skleidžiasi, užkabina ir nepaleidžia žiūrovo. P.S. Kokie gandrai jums vaikus nešė, kad jie tokie rinktiniai? smile.gif Alabamiukai fantastiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 07, 21:33)
P.S. Kokie gandrai jums vaikus nešė, kad jie tokie rinktiniai? smile.gif Alabamiukai fantastiški smile.gif

O man klausimas kyla kaip ji juos priprašo taip pažiūrėt ar pabūt ramiai? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 06 07, 15:50)
kažkaip kilo mintis, kodėl pavadinimas anglų kalba? g.gif Mergaitė užsienietė? Ar taip foto mintis geriau atskleidžiama...?  Tai foto priduoda šarmo?
Bet tai gali būti ir retorinis klausimas smile.gif

Jo, nes Lietuvoje iš durnumo dažnai pasijaučiu lyg iš kosmoso būtumėm. bigsmile.gif
Tai tik retorinis atsakymas.
Atsakyti
Mamagute: Karuna - turiu nepaprasta drauge, kuri skaito mano mintis... smile.gif

Iks: tikrai kad romantike, tik pasiroso iki galo nepavyksta to perteikti!

Papildyta:

Kristalines mergaite iamzinta labai dailiai, taciau man labai noretusi truputi daugiau erdves priekyje
Alabama vaiku portretai wub.gif taip svelniai... norisi vaikuose ieskoti skirtumu ir panasumu vienas i kita. Rankytes blasko, tai sukioju galva gal ju is vis nereikejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 07 birželio 2013 - 22:26
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 07, 09:14)
Nepaprastai dailu, isuka ir nenori paleisti......  wub.gif

Ačiū, Dinceli 4u.gif
QUOTE(Suprem @ 2013 06 07, 13:58)
Tam dam taram  rolleyes.gif

Ačiū visoms keturioms, už dalyvavimą mano konkurse, rašykit adresus į AŽ, pasiųsiu dovanėlę kiekvienai smile.gif Dėl naujo konkurso palieku tartis pačioms ir patariu jį skelbti rudenį  smile.gif

Oi, labai smagu dalyvaut ir dar smagiau dovanėlę gaut thumbup.gif Tikiuosi kitą kartą daugiau dalyvaujančių bus. O kodėl tik rudenį? Vasarą per daug visi užsiėmę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 07, 13:18)
aaaaa. duokite plz vaizdu, m? kazkaip norisi atgaivinti smegenis.

Kas čia taip trokšta akis paganyti??? lotuliukas.gif

Įgyvendinau ilgai "augintą" projektėlį. Visa istorija flickr P.S. istorijas reikia žiurėti nuo pradžių smile.gif

user posted image

user posted image

laukiamos bet kokios pastabos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 07 birželio 2013 - 23:16
QUOTE(kristalines @ 2013 06 07, 22:46)
Jo, nes Lietuvoje iš durnumo dažnai pasijaučiu lyg iš kosmoso būtumėm. bigsmile.gif 
Tai tik retorinis atsakymas.

viskas aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 07, 23:51)
Kas čia taip trokšta akis paganyti???  lotuliukas.gif

Įgyvendinau ilgai "augintą" projektėlį. Visa istorija [P.S. istorijas reikia žiurėti nuo pradžių  smile.gif

laukiamos bet kokios pastabos

peržiūrėjau atidžiai istoriją nuo pradžių iki pabaigos. Dviejų žmonių susitikimo istorija. Bet man, blondinei, kylo nemažai klausimų (atsakyt nereikia biggrin.gif )
kodėl mergina su puošnia suknute? Gali būti, kad su vaikinu iš stoties- tiesiai į bažnyčią tuoktis? Tiesiai šiaip į balių?
Jei taip- kam tas didelis krepšys su gėlėmis? Ir dar kibirėlis rankoj?
Gal ji prekiautoja gėlėmis, bet tada tokia suknia nė prie ko...
Ir kam dar ta knyga? Nežinau, ar sąmoningai išeitum laukti žmogaus gerokai prieš laiką ir knygą imtum, kad paskaityt...Nors ir toks variantas galimas
Manau, per daug rekvizitų , blaško dėmesį ir nebesimato paties žmogaus emocijos...
Bet šiaip džiaugiuos, Diana, kad bandai ir kuri istorijas smile.gif Nuoširdžiai
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 06 08, 16:28)
peržiūrėjau atidžiai istoriją nuo pradžių iki pabaigos. Dviejų žmonių susitikimo istorija. Bet man, blondinei, kylo nemažai klausimų (atsakyt nereikia biggrin.gif )
kodėl mergina su  puošnia suknute? Gali būti, kad su vaikinu iš stoties- tiesiai į bažnyčią tuoktis? Tiesiai šiaip į balių?
Jei taip- kam tas didelis krepšys su gėlėmis? Ir dar kibirėlis rankoj?
Gal ji prekiautoja gėlėmis, bet tada tokia suknia nė prie ko...
Ir kam dar ta knyga? Nežinau, ar sąmoningai išeitum laukti žmogaus gerokai prieš laiką ir knygą imtum, kad paskaityt...Nors ir toks variantas galimas
Manau, per daug rekvizitų , blaško dėmesį ir nebesimato paties žmogaus emocijos...
Bet šiaip džiaugiuos, Diana, kad bandai ir kuri istorijas smile.gif Nuoširdžiai

pilnai pritariu dėl pernelyg didelės daiktų gausos - tikrai tiek nebuvo būtina, o ir manau jog elementarus sodas/parkas su suoliuku kokiu būtų pasitarnavęs geriau, negu traukinių stotis - bet vėlgi, čia grynai mano asmeninė nuomonė, kuri gali ir nepatikti kitiems smile.gif beje, čia toks užmanymas, ar kaip, kad iš visos serijos tik vienoje nuotraukoje pavyko atrasti juodą spalvą? smile.gif nes visur kitur tai tik nebent tamsiai pilka, asmeniškai man tai trūksta tos juodos spalvos, nors tu ką biggrin.gif bendroje visumoje skaitau visai neprastai, bet yra ir paminėti minusai - daiktų gausa (šuo - ar tikrai jis ten būtinas buvo?), pilnai nesuvestas kontrastas, drabužių neatitikimas - jeigu mergina su vestuvine suknele, kodėl vaikinas be kostiumo? smile.gif o jeigu čia ne vestuvinė suknelė, tai kas tuomet? smile.gif beje, galbūt aš ir klystu dėl viso šito, tai manau jog būtų labai super, jeigu būtų kažkokia tais priešistorė papasakota šitos fotosesijos, gal mes ją ne taip suprantam? smile.gif gal čia ne "love story", o kažkas kito? smile.gif

bet kuriuo atveju yra iš šios serijos porą kadrų kurie man patiko, šaunuolė (šaunuolis? smile.gif ), sėkmės tolimesniuose darbuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 08 birželio 2013 - 16:48
QUOTE(Iks @ 2013 06 07, 20:33)
Alabama, sulaukiau smile.gif Vaikinas nuginklavo akimirksniu. Nuostabus portretas - stipru, skvarbu, įtaigu, skulptūriška, tyra, švelnu, kalba..., akys - visiškas kosmosas... O štai mergaitei iš pradžių pasirodė lyg trūktų tam tikro šarmo, jai būdingo charakteringumo, lyg neturėtų/nenorėtų čia būti... Bet foto žiūrėjau tiek kartų, kad, matyt, prisijaukinau ją galutinai. Ir mergaitė ima vis labiau patikti, randu naujų niuansų, kurie man itin žavūs. Turbūt foto tokia gera, jei toliau gyvena savo gyvenima, skleidžiasi, užkabina ir nepaleidžia žiūrovo. P.S. Kokie gandrai jums vaikus nešė, kad jie tokie rinktiniai? smile.gif Alabamiukai fantastiški smile.gif

Susilydziau:)

Mergaite labai stipri asmenybe, ir tai matosi, kai foto ji viena.Bet salia brolio, kuris Annai didelis autoritetas ji pirmenybe uzleidzia jam, nueina po jo sparnu:)

O ziuret ir nejudet jie tesiog prate, as irgi stengiuosi kuo greiciau suktis.

QUOTE(Dincelis @ 2013 06 07, 22:25)

Alabama vaiku portretai  wub.gif taip svelniai... norisi vaikuose ieskoti skirtumu ir panasumu vienas i kita. Rankytes blasko, tai sukioju galva gal ju is vis nereikejo...

Gal ir nereikejo, jo, juolab kad nukirstos
Atsakyti