QUOTE(gudrune @ 2013 06 25, 10:57)
aciu, registravausi rytojui, bet ciklas prasidejo anksciau..reiks gal skambintis
Sveikutes
GUDRUNE,o jus visus jau tyrimus turit ir tiksliai zinai kad jau viska prades?

Nes siaip kiek kur ejom darytis IVF,tai reikejo aibe tyrimu ir net nepradedavo mums IVF jei trukdavo nors vieno tyrimo.
Kas del skatinimo,man visada pradedavo 2c.d., pamenu vienai forumietei buvo trumpa schema tai jai pradejo 3c.d. o va mano draugei policistines kiausides tai jai stimuliavo nuo 5c.d. ir ispunktavo kiausialasciu daug

beje,siandien jai ir atliko punkcija tai dabar sedziu sukryziavus kojytes ir kumstukus laikau uz musu
PEPIUKA ir mano draugyte,kad tik viskas eitusi gerai
GLAMOUR kokie siandien skaiciai?
Lollypopiuk,sveikinu su PUPO statusu ir linkiu isakrt is jo pereit i kita tooooki malonu statusa

Del suniuko labai uzjauciu ir sveikatytes jam,tavo mazyliui

Bet baisu kad tokius sunis nei migdo,pagaliau juk grieztintu tvarka-mano tevukai turejo dideli suni,tai antkaklis buvo ne vienas,vienas is ju su kazkokias spygliais kad jei nepaklustu patraukia ten kazkaip uz jo ir suo nurimsta nelekia nes jam ten duria,be to tetis niekad nevedziodavo suns be antsnukio,o cia baisu

Nors yra kas ir pas mus vedzioja be antsnukio,o man kvailiukas lekia ypac prie didesniu sunu,nes draugauti nori-o kai jis nepiktas,tai matyt nesupranta kaip gali ir kiti pikti.Kaip savijauta,kada HCG?
Gelyte.lt ar atsigavai?kur ilsejotes ar pavyko paiilseti ne tik fiziskai bet ir dvasiskai?tikiuosi kad pavyko ir dabar dazniau sirdele sypsos
Kittty bus viskas ok,svarbiausia kad jus nesusizalojot ir mazajai viskas gerai