beje pries isodinima patyriau dideli soka

mano suniukas buvo ziauriaI apkandziotas kito suns, nezinau kaip lietuviskai juos vadina ( cia UK Staffordshire vadina), tai pati savo plikom rankom bandziau isplesti savo maziuka is ano nasru, mano vyras ir ant manes pyko, kad logiskai nemasciau ka darau, bet kur cia mastysi juk kai adrenalinas verda

ir matai kai tavo sunelis bejegis kito suns nasruose

zodziu visa kruvina parsitempiau ji namo, tokia moteris isgirdusi mano klyksmus atleke i pagalba, parveze mus namo.

ir svarbiausiai kad zmogus kuris laiko tuos sunis nebus baudziamas, nes policija (cia UK) aiskina jis nepazeide taisykliu - suo buvo ant pavadelio, taciau neturejo antsnukio juk

o sukandziojo jau nebe pirma karta (vietiniai pasakojo, nes visi suniuku myletojai vedzioja savo suniukus tame paciame parke kur ir as savaji vedzioju visada, visi vieni kitus kazkiek tai pazysta) tai vat nuvezem i veterinarija, susiuvinejo vargsiuka

paklojom nemaza sumele ir paleido namo toliau gydytis, taciau....tikiuosi nepaveiks mano IVF

mano snaigiuku, stengiuosi buti ramiai, negalvoti, bet juk paziuri i savo sunelio zaizdas ir visas ivykis stovi pries akis

tai vat tik norejau pasipasakoti....