QUOTE(Glamour @ 2013 06 27, 18:23)
Tylūs bet nuoširdūs sveikinimai Pepei tapus

. Laukiam gražaus skaičiukų didėjimo.
Aš tai dar vis šitam skyrely pasėdėsiu.
Šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, bet giliai širdy tikėjau, kad viskas bus gerai. Skaičiukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5 (17 DPI). Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį.
Nors mano daktaras nuo pradžių nusiteikęs pesimistiškai, bet manau mano embrioniukas yra stiprus ir labai nori išvysti pasauli sveikas .
Skaiciukai auga o tai svarbu juk.Labai gerai pazistu ta jausma kuris dabar su tavim ir diena ir nakti,kiekviena sekunde..ta baime nueiti iki WC.As tik pasakysiu ka man patare; daugint progesterono reikejo as vartojau leidziama tai dauginau iki 75 o paskui net iki 100.Gulimas rezimas,keltis labai atsargiai.Taip pat foline rugstis ir askorutino.Dabar jau nebepamenu kiek bet sake kad tai mazins kraujavima. Ir taip pat magni gerti kad nespazmuotu gimdos,tai geriau kai tik pajusdavau spazmus.
Glamour,nors nesam pazistamos,taciau labai linkiu kad tavo istorija taptu viltim ir sviesa ir kad tu ateitum aprasyti savo nestumo istorijos ir gimdymo.Meldziuosi kad tavo tikejimas ir mazylio stiprybe jums padetu.Laikykis,stiprybes tau ir nepamirsk kad ir siaip Tr.yra pesimistiskai nuteikiantis zmogutis

(as kalbu tik is savo dvieju kartu bendravimo periodu su juo)
Papildyta:
QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 27, 12:27)
:
Tai vat nuo 21 c.d. pradesim ilgaji protokola, bet nete nedaug info apie tai, skaiciau, kad kazkuriai ilgas nuo 2-4 c.d. buvo, nuo ko cia priklauso?
Man taike ilgaji protokola BAK'e tai pradejau leistis Diferelina nuo 21c.d.,o menesines pas mane sviruojancios nuo 25 iki 32c.d.max.(buvo taip tik karta)
Kitty,bet juk suzinosit rugpjuti tai juk nera taip blogai? ar as kazko nesuvokiu

juk vistiek papildus visus vartosit