Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 27, 14:24)
verysad.gif

Nu va, apie ką ir kalbam...

Kaip minėjau, kai su T kalbėjom apie spermos DNR tyrimus, jis mums rekomendavo kliniką Rygoje ir gydytoją, kuris tuo užsiima. Aišku, patys kalti, kad nepaskubėjom, atrodė, dar yra to laiko. Birželio pradžioje mus užrašė liepos 9 dienai. Tiesa, rašiau el. laišką su klausimais, bet atsakymo nesulaukiau, tada paskambinau į registratūrą, o dabar atėjo to daktaro atsakymas, kad atostogavo, todėl neatsakė. Jis rašo, kad rezultato reikės laukti iki 4 savaičių unsure.gif  tai jeigu liepos 9 padarom, tai atsakymus turėsim tik pirmoje rugpjūčio pusėje, o būtent pagal tą tyrimą ir planavome spręsti, ką ir kur toliau daryti. Tai kaip tada viskas keliasi... Man iš karto pradeda skaudėti galvą...Galiu tik įsivaizduoti, kaip skauda Gingerbellai.. doh.gif

Kitty Kitty, jei norit pasidaryti DNR fragmentacijos testa anksciau rekomenduoju klinika Invicta Varsuvoje, kaina 500 zlotu( gavos apie 420 litu) atsakymas jie raso, kad per 7 dienas, bet mum atejo jau po 5 smile.gif Zinoma toliau nei Latvija, bet atsakymas tai daug greiciau 4u.gif
Atsakyti
Tylūs bet nuoširdūs sveikinimai Pepei tapus nestuke.gif. Laukiam gražaus skaičiukų didėjimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Aš tai dar vis šitam skyrely pasėdėsiu.
Šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, bet giliai širdy tikėjau, kad viskas bus gerai. Skaičiukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5 (17 DPI). Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį.

Nors mano daktaras nuo pradžių nusiteikęs pesimistiškai, bet manau mano embrioniukas yra stiprus ir labai nori išvysti pasauli sveikas .
Atsakyti
turiu gonal vaistu likuciu... nezinau kiek laiko jie galioja atidaryti... kaskada kai domejausi berods kad 3 menesius, laikomi saldytuve.... bendroj sumoj bus dar kokiu 300 vienetu..dovanoju jeigu kuriai reikia ar trukumas yra... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2013 06 27, 17:06)
Kitty Kitty, jei norit pasidaryti DNR fragmentacijos testa anksciau rekomenduoju klinika Invicta Varsuvoje, kaina 500 zlotu( gavos apie 420 litu) atsakymas jie raso, kad per 7 dienas, bet mum atejo jau po 5 smile.gif  Zinoma toliau nei Latvija, bet atsakymas tai daug greiciau 4u.gif

VAU blink.gif Nu geras.. O ten konsultuoja? LV kainuoja 30 latų (apie 150 Lt) ir dar tuo pačiu užsirašėm į konsultaciją pas tą daktarą. Parašysiu tau až 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 06 27, 18:23)
Šiandien pradėjo teplioti, tai pasidariau tyrimus anksčiau. T labai nugąsdino iš ryto,net apsiverkiau, bet giliai širdy tikėjau, kad viskas bus gerai. Skaičiukai paaugo per 2 dienas nuo 65 iki 167,5 (17 DPI). Dabar išsirašiau sau daugiau folio rūgšties ir gulima režimą, plius daktaro paskirtą magnį.

Nors mano daktaras nuo pradžių nusiteikęs pesimistiškai, bet manau mano embrioniukas yra stiprus ir labai nori išvysti pasauli sveikas .

Įsivaizduoju, kaip išsigandai, bet svarbiausia, kad skaičiukai auga thumbup.gif Tai yra vienintelis objektyvus požymis, o visa kita tėra spekuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 27 birželio 2013 - 17:45
QUOTE(Glamour @ 2013 06 27, 18:23)
Tylūs bet nuoširdūs sveikinimai Pepei tapus nestuke.gif. Laukiam gražaus skaičiukų didėjimo. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Skaiciukai auga o tai svarbu juk.Labai gerai pazistu ta jausma kuris dabar su tavim ir diena ir nakti,kiekviena sekunde..ta baime nueiti iki WC.As tik pasakysiu ka man patare; daugint progesterono reikejo as vartojau leidziama tai dauginau iki 75 o paskui net iki 100.Gulimas rezimas,keltis labai atsargiai.Taip pat foline rugstis ir askorutino.Dabar jau nebepamenu kiek bet sake kad tai mazins kraujavima. Ir taip pat magni gerti kad nespazmuotu gimdos,tai geriau kai tik pajusdavau spazmus.
Glamour,nors nesam pazistamos,taciau labai linkiu kad tavo istorija taptu viltim ir sviesa ir kad tu ateitum aprasyti savo nestumo istorijos ir gimdymo.Meldziuosi kad tavo tikejimas ir mazylio stiprybe jums padetu.Laikykis,stiprybes tau ir nepamirsk kad ir siaip Tr.yra pesimistiskai nuteikiantis zmogutis mirksiukas.gif (as kalbu tik is savo dvieju kartu bendravimo periodu su juo) 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 27, 12:27)

Tai vat nuo 21 c.d. pradesim ilgaji protokola, bet nete nedaug info apie tai, skaiciau, kad kazkuriai ilgas nuo 2-4 c.d. buvo, nuo ko cia priklauso?

Man taike ilgaji protokola BAK'e tai pradejau leistis Diferelina nuo 21c.d.,o menesines pas mane sviruojancios nuo 25 iki 32c.d.max.(buvo taip tik karta)
Kitty,bet juk suzinosit rugpjuti tai juk nera taip blogai? ar as kazko nesuvokiu blush2.gif juk vistiek papildus visus vartosit g.gif
Atsakyti
Glamour,

labai tyliai apie tave galvojau. Pacios geriausios naujienos augantys skaiciukai. Jie buvo mazoki pradzioje, bet svarbiausia, kad mazylis atsilaike ir dabar jau tvirtai tvirtinasi pas mamyte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 27, 18:55)
Kitty,bet juk suzinosit rugpjuti tai juk nera taip blogai? ar as kazko nesuvokiu blush2.gif juk vistiek papildus visus vartosit g.gif

Na jei norėjom daryt rugpjūtį, tai prieš tai juk daug reikalų. Visi tyrimai, neatmetu, kad dar ir histero gali prireikti, man reikia ilgos schemos, taigi jau liepą arba rugpjūčio pačioje pradžioje reikėtų pradėti leistis difą, vadinasi, jau DABAR reikėtų važiuoti į VK ir viską pradėti, ypač jei dar norės daryti visokius hormonų tyrimus tam tikrom ciklo dienom, man dabar jau tuoj ovuliacija, mmm bus maždaug liepos 13, ir tai jau būtų tas ciklas, kada reikia leisti difą, vadinasi, tyrimų jau nepasidaryčiau, nekalbant apie kitus dalykus. Iš viso nežinau, kiek VK viskas užtruks, ką jie sugalvos,kokius tyrimus darys. Pvz pas T pirmą kartą nuvažiavau pernai balandžio 2, tai jis skyrė mėnesiui kontraceptikus ir pradėjom stimuliuoti tik gegužės gale.
Jei kartais būtų nuspręsta, kad reikia histero, tada iš viso nusikeltų, nes man po histero bent jau aną kartą visiškai sutriko ciklas, nebūtų aišku, kada Difą leisti. Nu ir t. t.
Atsakyti
Merginos, o jums po IVF duoda biuleteni ? Nes cia duoda 4 dienas, iskaitant sodinimo diena. Galvojau bandyti siame cikle su snaigiukais, bet dabar paskaiciavau, kad isodinimas ispuola per pati karstymeti darbe, kur tikrai negalesiu atostogauti...Max tik 1 d. darbe galesiu nebuti...Tai nezinau, kiek svarbu tos 4 dienos. Ar viska atideti velesniam laikui, ar rizikuoti..
Atsakyti
QUOTE(Rora @ 2013 06 27, 21:03)
Merginos, o jums po IVF duoda biuleteni ? Nes cia duoda 4 dienas, iskaitant sodinimo diena. Galvojau bandyti siame cikle su snaigiukais, bet dabar paskaiciavau, kad isodinimas ispuola per pati karstymeti darbe, kur tikrai negalesiu atostogauti...Max tik 1 d. darbe galesiu nebuti...Tai nezinau, kiek svarbu tos 4 dienos. Ar viska atideti velesniam laikui, ar rizikuoti..

Labukas 4u.gif

Zinok as irgi atsidejau savo IVF del darbo. Atsidejau porai menesiu, nes kaip tik liepa rugpjutis pas mane pats ikarstis. Nezinau, del saves pacios tai padariau, noretusi but kuo mazesneje stresineje busenoje kai darysiuos sia procedura. Is vienos puses gal gerai- darbas padetu atitrukti ir tas laukimo laikas greiciau praeitu, bet ziurint koks darbas ir koks streso lygis. Na zodziu, ziurek ka sirdute sako, mano pasake 'no no nono.gif' mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 27, 22:16)
Labukas 4u.gif

Zinok as irgi atsidejau savo IVF del darbo. Atsidejau porai menesiu, nes kaip tik liepa rugpjutis pas mane pats ikarstis. Nezinau, del saves pacios tai padariau, noretusi but kuo mazesneje stresineje busenoje kai darysiuos sia procedura. Is vienos puses gal gerai- darbas padetu atitrukti ir tas laukimo laikas greiciau praeitu, bet ziurint koks darbas ir koks streso lygis. Na zodziu, ziurek ka sirdute sako, mano pasake 'no no nono.gifmirksiukas.gif  4u.gif

Aciu uz patarima 4u.gif 4u.gif Nezinau tikrai ka daryti.. doh.gif Lyg ir reiktu atideti, bet paskui atostogos, viskas nusitesia labai... Bijau ir kad snaigiukai per ilgai uzsaldyti gali neisgyventi...Jeigu atidesiu rudeniui, ten irgi viskas neprognozuojama, gali vel kas nors pamaisyti..Zodziu, pasimetimas. Streso bus, bet gal rizikuoti ? reikes dar su daktarais pasitarti verysad.gif
Atsakyti
kas cia mane perspėjo, kad nereikia dėkoti, kad prietaras , o aš dabar vien padėkos mintimis ir judu į priekį ir labai vertinu. Tikiu, kad visų jūsų geros mintys ir maldos mano mažiukui siunčia geros energijos ir man stiprybės bei tikėjimo.

Gerai, kad parašei Afrodite. Panašiai ir elgiuosi, nes buvo porą kartų suskaudę , kai nepatogiai pasisukau keldamasi. Kaip namie turiu askorutino ir magni jau MB nupirko. o progesteronas PRG - 60 mkg/I, tai 60 * 3.18=190.8 nmol Iš pradžių galvojau, kad jis mažas, bet meškute apšvietė mane ir nurimau. Gal visgi nebeverta dėl jo sukti galvą.

Kitty kittty, gerai pasakei apie spekuliacijas wink.gif Gal visgi pabandyk mažiau galvoti ir atsiduoti natūraliai įvykių tėkmei, o tai nervinsiesi kai nieko pakeist nedalėsi, tai į niekur neatves. Mes planuojam, o planai patys susidėlioja taip , kaip jiems reikia.

GingerBella kabinasi į gyvenimą, mano mažylis, jau patikėjau.

Rora, o gal gali požiūrį pakeisti. Darbe niekad nebus tinkamas metas. Jei gauni biuleteni, tai imk ramiai ir nesuk galvos. Jei jausiesi geriau, nueisi i darba po dvieju dienu.
Atsakyti
Rora,

mano salyje biuleteni duoda 3 dienoms tik po punkcijos. Po isodinimo niekada net nesiule/neklause. Ir pasak mano gydytojo, reikia gyventi normalu gyvenima. Bet mano gydytojas nera geras pavyzdys, nes as dar nesu nescia unsure.gif

Ir, kaip kazkuri mergaite parase, streso, itampos tai reiketu vengti 4u.gif

Glamour,

kelinta tau dpi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 27 birželio 2013 - 23:17