Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Stiprybes jum Glamour 4u.gif Viskas bus gerai. Progesterono lygi jum tikrina ir jo santyki su HCG? Gal progesterono lygis krenta, ir del to gali pradeti kraujuoti g.gif Issirasyk po papildoma tableta ar zele, blogiau gal nebus? Paneles leidziama leisdavos...gal kas atsilieps ta temute..
Atsakyti
Po kiek magnio rekomenduojama gerti per diena? Man koju blauzdos pavargusios jaucias..po tablete (magnio su B12) isgeriu dienoje...bet gal reikia daugiau? Ir dar vitamino C su cinku isgeriu viena dienoje, D-vit.-5 ar 6 laselius.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 29, 12:09)
Po kiek magnio rekomenduojama gerti per diena? Man koju blauzdos pavargusios jaucias..po tablete  (magnio su B12) isgeriu dienoje...bet gal reikia daugiau? Ir dar vitamino C su cinku isgeriu viena dienoje, D-vit.-5 ar 6 laselius.

Nezinau normu nestuke.gif as tai po tabletyte isgeriu visko ir rami biggrin.gif

Ginger graziu atostogu ir tikiuosi planai pavyks su LIT. Zinok jo g klinika is anksto nezino kada ir kiek normu tures, bet kazkaip paderint vis tiek imanoma 4u.gif

Kaciuk, skaitau tavo nuotykius kasdien. Saugok save ir nepasiduok bmw intrigoms biggrin.gif aciu dievui kad isvenget blogu pasekmiu, aisku islaidos uzknisa bet vis tiek net baisu pagalvot kaip galejo buti blogiau unsure.gif

Afrodite, saulyt galvoju ir skaitau apie tave kasdien wub.gif

Beiliuk, as neturiu zodziu wub.gif suzaveta galutinai thumbup.gif

Visoms naujoms mergaiciukems linkiu kad po pirmo ar sekancio bandymo begtumet is sito skyrelio, na o mums senbuvems tai reikia stipresnio spyrio i sedimaja, betgi kovosim kas belieka smile.gif

As va irgi atrodo jau tiek visko vartoju tiek visko darau o va pyst rezultatai imuniniai vel pareina bilekokie ir aisku kad niekas neaisku, net G jau imasi drastisku budu. Prasinesiu kai jau busiu kazkokiam realiam gydymo tarpsnyje 4u.gif
Atsakyti
Citai,

aciu labai uz palaikyma ir patikslinima 4u.gif
As jau pagaliau suprantu, kad G klinika nezino is anksto, bet taip kaip tada planuoti, kaip zinoti, kuria savaite reikia planuotis buti UK menesyje. Dabar, mes uzsitikrinome, kad 1 savaite is liepos 4 savaiciu busime UK, taciau kas, jeigu tie LIT'ai bus kitomis savaitemis. Ir dar, kraujo testai galioja tik 30 dienu, tai reikia kita LIT'a darytis ne veliau 30 dienu, kad is naujo nemoketi uz kraujo tyrimus. Tai iseina, kad, kadangi 2-o LIT'o datos irgi planuoti neiseina, tai gaunasi, kad is viso nieko neiseina suplanuoti, praktiskai reikia plaukti pasroviui, laukti skambucio, o tada ziureti ar sugebesi ''isokti'' i ''pravaziuojanti traukini'' ir koki nors lektuva ... g.gif biggrin.gif

Bandysiu prasytis pagalbos pas Akvile. Ji praeita savaite susirgo, tad nebuvo kaip daugiau issiaiskinti. Iki siol bendravau tik su jos kolege, tai is jos nieko neispesi unsure.gif

O kas pas tave su imunais per pablogejimas? Kaip cia taip? unsure.gif verysad.gif
Ar G mato rimtu metodu tai sutvarkyti? 4u.gif

Taip, Pepes pavyzdys labai gerai ikvepia bigsmile.gif Labai sunku momentais buna tiketi ir rasti jegu be sekmingu pavyzdziu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 29 birželio 2013 - 13:05
Citai 4u.gif supratau, visko po viena biggrin.gif Aciu.

Lollypopai 4u.gif Kaip einasi? jau savaite kaip PUPO. Kada testukas?

Ziuriu cia merginos palaikymo bangas buvot sukele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Fainulkos jus wub.gif wub.gif wub.gif Tik jusu deka - neimanomo nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 28, 00:16)
Glamour,

kelinta tau dpi?  4u.gif

20 DPI. Jau papykina ir šiek tiek temperatūros atsiranda vakarais.

Pepe Ilgakojine, gydytojas nieko nepakomentavo apie PRG ir HCG santykį. Kol kas tik vieną kartą tikrinom PRG, sakė, kad geras ir nieko papildomai nereikia. Kitus kartus tik HCG tyrėm. Aš progesteroną kremo pavidale(crinone) naudoju.

Man magnio diasporal po pakiuką dienoj paskyrė, jei viduriuočiau, ar vemčiau, tada dukart dienoj.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 06 30, 13:28)
Lollypopai 4u.gif  Kaip einasi? jau savaite kaip PUPO. Kada testukas?

Ziuriu cia merginos palaikymo bangas buvot sukele biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Fainulkos jus wub.gif  wub.gif  wub.gif Tik jusu deka - neimanomo nera biggrin.gif

jo jau daugiau nei savaite kaip PUPO ir kazkaip i pabaiga to laukimo viltis buti mama po truputi blesta verysad.gif nu kazkaip sunkiai einasi, nors laukimas si karta ir neprailgo, taciau kai nieko nejauciu (beveik) tai ir toks jausmas kad ir vel nepavyko unsure.gif siandien 8 d po isodinimo, zinau dar anksti, testavausi kelis kartus save pakankinti, bet su tais paciais pigiausiai, kur zinojau kad nieko ten vistiek neparodys smile.gif ai, zodziu verysad.gif labai liudna siandien.....atsakymai tik ketvirtadieni...
o tu ar jautei ka nors? ar buvo kokie tai pozymiai? ar dareisi paprasta NT pries HCG?
sveikinu su nestuke.gif 4u.gif linkiu paciu graziausiu nesiojimo dieno wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 30 birželio 2013 - 14:22
lollypopas, nors ir ne man nukreiptas klausimas, bet noriu nuraminti, kad nebuvo ir pas mane jokiu požymių, lyg bandė kažkiek pamausti pilvuką labai trumpai maždaug 8dpi, NT dariausi kai buvo mmm diena vos vos vaiduoklis matėsi( 13 DPI), kitą dieną vaiduoklis šviesesnis buvo. Matyt todėl, kad mano skaičiukai nedideli buvo. O va augam kažkokiu būdu. Ir tų požymių irgi neperdaugiausiai net dabar.
Laikau kumščius už tave ir tikiu, kad nusišypsos sėkmė tau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 30 birželio 2013 - 14:39
QUOTE(lollypopas @ 2013 06 30, 14:08)
jo jau daugiau nei savaite kaip PUPO ir kazkaip i pabaiga to laukimo viltis buti mama po truputi blesta verysad.gif nu kazkaip sunkiai einasi, nors laukimas si karta ir neprailgo, taciau kai nieko nejauciu (beveik) tai ir toks jausmas kad ir vel nepavyko unsure.gif siandien 8 d po isodinimo, zinau dar anksti, testavausi kelis kartus save pakankinti, bet su tais paciais pigiausiai, kur zinojau kad nieko ten vistiek neparodys smile.gif ai, zodziu  verysad.gif labai liudna siandien.....atsakymai tik ketvirtadieni...
o tu ar jautei ka nors? ar buvo kokie tai pozymiai? ar dareisi paprasta NT pries HCG?
sveikinu su  nestuke.gif  4u.gif linkiu paciu graziausiu nesiojimo dieno wub.gif

Lollypopas ,nenuteik saves paciam blogiausiam,juk tu uzprogramuoji save......Tad mes tas mintis i sali ir tikekis geriausio....8 d dar anksti,man dar ir 10 nieko nerode.....Nu aisku, nuzliumbiau posma ir po keliu val kazka ciut ciut pamaciau.....Tad netraumuok saves is anksto.....Juk viltis,durniu motina....

O pozymiu ir man jokiu nebuvo.....,net implantacijos kraujuko neradau....,nei krutine jautri buvo.....

Tad stiprybes tau ir dar nenuleisk nosies....Mes su tavim.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 30, 16:38)
lollypopas, nors ir ne man nukreiptas klausimas, bet noriu nuraminti, kad nebuvo ir pas mane jokiu požymių, lyg bandė kažkiek pamausti pilvuką labai trumpai maždaug 8dpi, NT dariausi kai buvo mmm diena vos vos vaiduoklis matėsi( 13 DPI), kitą dieną vaiduoklis šviesesnis buvo. Matyt todėl, kad mano skaičiukai nedideli buvo. O va augam kažkokiu būdu. Ir tų požymių irgi neperdaugiausiai net dabar.
Laikau kumščius už tave ir tikiu, kad nusišypsos sėkmė tau. 4u.gif

Aciu tau saulyt uz siokia tokia vilti 4u.gif as nuosirdziai dziaugiuosi uz tavos sekme, taip pat pasimelsiu kad tavo skaiciukai ir toliau augtu 4u.gif kazkaip sunkiai man einasi tos paskutines laukimo dienos ir viltis po truputi blesta verysad.gif taip norisi nulekti iki parduotuves nusipirkti testa...vyras pyksta kad pesimistiskai pradejau galvoti....bando pralinksminti, bando iskrapstyti I apacia,sako davai pasidarom skaniai pavalgyti, paklausysim geros muzikos ...ir ka as be jo daryciau wub.gif aisku niekas kol kas neguodzia...ai kaip nekenciu nezinomybes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(uogiuke @ 2013 06 30, 16:50)
Lollypopas ,nenuteik saves paciam blogiausiam,juk tu uzprogramuoji save......Tad mes tas mintis i sali ir tikekis geriausio....8 d dar anksti,man dar ir 10 nieko nerode.....Nu aisku, nuzliumbiau posma ir po keliu val kazka ciut ciut pamaciau.....Tad netraumuok saves is anksto.....Juk viltis,durniu motina....

O pozymiu ir man jokiu nebuvo.....,net implantacijos kraujuko neradau....,nei krutine jautri buvo.....

Tad stiprybes tau ir dar nenuleisk nosies....Mes su tavim.... 4u.gif

Aciu uogiuk, tu nuostabi 4u.gif na bandysiu nukreipti mintis optimistinen pusen smile.gif tikriausiai reikia pakvepuoti grynu oru, gal mintys prasiblaskys....zinau kad negalima galvoti blogai, na bent jau kol kas- bet va isakyk savo durnai galvai kad nori doh.gif

Krutine ir man visai nejautri, gal del to ir pradejau stresuoti unsure.gif
Atsakyti
Lollypopiuk, labai gerai suprantu tavo būseną, skaitau ir atrodo, kad pati tau jaučiu, tiksliau, prisiminimai iškyla.. Laikykis, mažut, juk iš tikrųjų nėra tų objektyvių požymių, išlauksi ikihcg dienos ir bus aišku, labai laikau kumštukus už tave 4u.gif
Atsakyti
Lolipopai, tikekimes tik geriausio 4u.gif man beveik savaite po isodinimo skrandi, pilva, sona skaudejo po biskuti....bet skrandis gal del vaistu, nes geriu ir antibus ir prednisolone ant tuscio....ir tas skausmas tikriausiai metosi tai ten, tai sen...tiksliai nesupratau...o sonus pabadydavo ir pries neigiama....krutine dabar maziau skaudejo nei per visus neigiamus:) net neissiputus dabar:) pamaciau ruda progesterona sekmadieni (diena pries NT). Pirmadieni krauja...ir issigandau, kad net nesulauksiu HCG dienos....Penny nuramino...ir ta diena pasidariau NT, kuris pirma karta gyvenime nenuliudino blush2.gif dar 2 dienas po to HCG padariau...skaiciukai nemazi....del to ir NT rode gan rysku briuksneli...o siaip jie nevisada ir rodo...kai kurie rodo tik kai HCG virs 250 buna....pasiziurek kada tavasis rodo....
Bet is tikro, panelem yra buve it rudo progesterono ir neigiamu atveju...
Tai manau, mergyt, neieskok jokiu pozymiu...nes jie pas visas skirtingi...arba visai nebuna...Susiiimk, ir neliudek 4u.gif Tikekim laiminga pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif Lauksiu nekantriai...visos tave palaikom:) o sio skyriaus merginu geros mintys- VISAGALES 4u.gif 4u.gif
Atsakyti