QUOTE(Glamour @ 2013 06 30, 16:38)
lollypopas, nors ir ne man nukreiptas klausimas, bet noriu nuraminti, kad nebuvo ir pas mane jokiu požymių, lyg bandė kažkiek pamausti pilvuką labai trumpai maždaug 8dpi, NT dariausi kai buvo mmm diena vos vos vaiduoklis matėsi( 13 DPI), kitą dieną vaiduoklis šviesesnis buvo. Matyt todėl, kad mano skaičiukai nedideli buvo. O va augam kažkokiu būdu. Ir tų požymių irgi neperdaugiausiai net dabar.
Laikau kumščius už tave ir tikiu, kad nusišypsos sėkmė tau.
Aciu tau saulyt uz siokia tokia vilti

as nuosirdziai dziaugiuosi uz tavos sekme, taip pat pasimelsiu kad tavo skaiciukai ir toliau augtu

kazkaip sunkiai man einasi tos paskutines laukimo dienos ir viltis po truputi blesta

taip norisi nulekti iki parduotuves nusipirkti testa...vyras pyksta kad pesimistiskai pradejau galvoti....bando pralinksminti, bando iskrapstyti I apacia,sako davai pasidarom skaniai pavalgyti, paklausysim geros muzikos ...ir ka as be jo daryciau

aisku niekas kol kas neguodzia...ai kaip nekenciu nezinomybes
Papildyta:
QUOTE(uogiuke @ 2013 06 30, 16:50)
Lollypopas ,nenuteik saves paciam blogiausiam,juk tu uzprogramuoji save......Tad mes tas mintis i sali ir tikekis geriausio....8 d dar anksti,man dar ir 10 nieko nerode.....Nu aisku, nuzliumbiau posma ir po keliu val kazka ciut ciut pamaciau.....Tad netraumuok saves is anksto.....Juk viltis,durniu motina....
O pozymiu ir man jokiu nebuvo.....,net implantacijos kraujuko neradau....,nei krutine jautri buvo.....
Tad stiprybes tau ir dar nenuleisk nosies....Mes su tavim....
Aciu uogiuk, tu nuostabi

na bandysiu nukreipti mintis optimistinen pusen

tikriausiai reikia pakvepuoti grynu oru, gal mintys prasiblaskys....zinau kad negalima galvoti blogai, na bent jau kol kas- bet va isakyk savo durnai galvai kad nori
Krutine ir man visai nejautri, gal del to ir pradejau stresuoti