Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Neverk @ mama,2013 07 05, 13:08)
Noriu glaistytų ledų biggrin.gif Nors visada (visada visada) apsidrabstau šokoladu ir dažniausiai - klyną  cool.gif

Antras IVF PICSI pas mumes bus su ilgu protokolu, startuosim liepos 20 d. gal rugpjūčio pabaiga bus derlinga...  ax.gif

Mus butent sis budas ir patvirtino,kad visdelto galiu lauktis ax.gif .Saunuoliai kad nestovit vietoj ir einat pirmyn thumbup.gif Man rugpjutis laaaabai patinka ir tikrai manau kad bus jis derlingas mirksiukas.gif beje,pas ka planuojat darytis IVF+PICSI?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 05, 14:27)
pas ka planuojat darytis IVF+PICSI?

BAK'e pas R.Gricių.
Atsakyti
Glamour,Tu tik nenuleisk nosytes schmoll.gif .Viskas bus gerai,tikek ir lauk kantriai.Juk jau beveik 7 savaites praejo,tai gerai smile.gif .Daugiau optimizmo mergyt ir nosi aukstyn.Kol leliu taves nepaliko,o tikiu kad ir nepaliks.,vyk blogas mintis is galvos,stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editule1: 05 liepos 2013 - 15:08
As kaip pagalvoju,nieko nezinau kaip ten pas mane viskas vyksta g.gif .Nei kraujo tyrimo nedaro nors prasiau,nei skano dar neturejau,tik 17 diena bus.Menesiniu nesulsukiau krutine skauda ir tiek.Bet gal ir gerai,tai nors galvoj ramu ax.gif .Ir siai dienai gyvenu nestuke.gif mintim.
Atsakyti
Ua savaites isodinsiu snaigutes, geriu estrofem, bet atsirado nemalonus pojuciai, niezejimas, paraudimas, kazin ar nebus blogai jei lomexin zvakute isidesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2013 07 05, 17:29)
Ua savaites isodinsiu snaigutes, geriu estrofem, bet atsirado nemalonus pojuciai, niezejimas, paraudimas, kazin ar nebus blogai jei lomexin zvakute isidesiu  g.gif

drasiai dekites, tikrai nebus blogai 4u.gif pries isodinima ir po jo kai kurie gyd skiria ir antibu kursa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 07 05, 06:07)
Aisku. Na tikekimes viskas bus gerai. Daznai gi prie ivairiu vaistu buna tie pasaliniu poveikiu sarasai, bet daznai jie juk ir isvis nepasireiskia. Jeigu jau 4 dienas naudoji ir viskas ok, tai gal ir toliau viskas bus ok  4u.gif
O as galvojau kad kiausides slopinamos paprasciausiais kontraceptikais  unsure.gif

Kad zinok turbut visu prie Ivf skiriamu medikamentu pasaliniu poveikiu sarasas ilgokas,na bet ka padarysi,reikia tai reikia,svarbu rezultatas nudziugintu bigsmile.gif
Del kontraceptiku naudojimo siame reikale nesu tikra kada ir kokiu tikslu jie skiriami,man pirmos konsultacijos metu gydytoja minejo,kad skirs kontraceptikus ciklui sureguliuoti jei reiks,bet neprireike ax.gif
O kokioj stadijoj esi pati,jei ne paslaptis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 05, 10:50)
Vasare,tai nauji keliai,a? bigsmile.gif as buserelina abiem kartais vartojau,viskas man normaliai buvo.... ax.gif

Aha biggrin.gif Startavau simboliskai liepos 1-aja,tikiuosi suorganizuosim broliuka ar sesute,o dar geriau butu abu is karto biggrin.gif
Aciu,kad atsiliepei del buserelin,kolkas lyg ir viskas gerai ir man...siaip aplamai mano organizmas visokius vaistus gerai priima,na,iskyrus krinona smile.gif
O ka pati mastai ax.gif?juk organizuosit dar antra? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 07 05, 12:27)
Man rugpjutis laaaabai patinka ir tikrai manau kad bus jis derlingas mirksiukas.gif

As irgi uz tai,kad rugpjutis butu derlingas,esu asmeniskai suinteresuotas asmuo bigsmile.gif
Kokie tavo planai,Afrodite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 05 liepos 2013 - 18:18
QUOTE(vasareuk @ 2013 07 05, 17:20)
Kad zinok turbut visu prie Ivf skiriamu medikamentu pasaliniu poveikiu sarasas ilgokas,na bet ka padarysi,reikia tai reikia,svarbu rezultatas nudziugintu bigsmile.gif
Del kontraceptiku naudojimo siame reikale nesu tikra kada ir kokiu tikslu jie skiriami,man pirmos konsultacijos metu gydytoja minejo,kad skirs kontraceptikus ciklui sureguliuoti jei reiks,bet neprireike ax.gif
O kokioj stadijoj esi pati,jei ne paslaptis? ax.gif
Papildyta:

Aha biggrin.gif Startavau simboliskai liepos 1-aja,tikiuosi suorganizuosim broliuka ar sesute,o dar geriau butu abu is karto biggrin.gif
Aciu,kad atsiliepei del buserelin,kolkas lyg ir viskas gerai ir man...siaip aplamai mano organizmas visokius vaistus gerai priima,na,iskyrus krinona smile.gif
O ka pati mastai ax.gif?juk organizuosit dar antra? bigsmile.gif
Papildyta:

As irgi uz tai,kad rugpjutis butu derlingas,esu asmeniskai suinteresuotas asmuo bigsmile.gif
Kokie tavo planai,Afrodite?

na tai derlingos sekmes mirksiukas.gif 4u.gif

mes irgi organizuosimes,kai tik J nustosiu maitint.Jau einam link to ,bet dar pilnai nepaleidzia.Viliuosi i siuos metus speti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 05, 19:44)
na tai derlingos sekmes  mirksiukas.gif  4u.gif

mes irgi organizuosimes,kai tik J nustosiu maitint.Jau einam link to ,bet dar pilnai nepaleidzia.Viliuosi i siuos metus speti  ax.gif

Aciu 4u.gif sekmes palinkejimu niekad neperdaug smile.gif
Oho,kaip pasiseke taviskiui,ilgai pienelio gauna.As saviski 14 men ir tai aplinkiniai stebejosi,kad ilgai.Na,jeigu metai nespaudzia tai ner ko labai skubeti,as jei tureciau daugiau metu rezerve irgi dar buciau luktelejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 07 05, 20:10)
Aciu  4u.gif sekmes palinkejimu  niekad neperdaug  smile.gif
Oho,kaip pasiseke taviskiui,ilgai pienelio gauna.As saviski 14 men ir tai aplinkiniai stebejosi,kad ilgai.Na,jeigu metai nespaudzia tai ner ko labai skubeti,as jei tureciau daugiau metu rezerve irgi dar buciau luktelejusi ax.gif

o kiek laiko pertrauka darei po maitinimo nutraukimo ir pradzios?

Smarkiai nespaudzia,bet ir per daug neturiu.Man 33...turint omeny,kiek laiko uztrukau su pirmu ir,kad ne viskas taip paprasta,kazin ar daug man cia to laiko tera... rolleyes.gif Nors 33,tai ne 43...is kitos puses.
Atsakyti
Burbuliacija, slopinamieji pries ivf nieko bendra neturi su kontraceptikais. Slopinama hipofize, kad negamintu visiskai hormonu, o kontraceptikai slopina kiausides, neauga foliai, ir tikrai ta pati cikla nesuskatintum. O slopinamieji slopina viska, tada gali kontroliuoti situacija leidziamais hormonais, reikia- vienu pridedi, reikua - kitu...

Keberiokst, galvojau, kad tu vyresne, nezinau, kodel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 05, 21:29)
Burbuliacija, slopinamieji pries ivf nieko bendra neturi su kontraceptikais. Slopinama hipofize, kad negamintu visiskai hormonu, o kontraceptikai slopina kiausides, neauga foliai, ir tikrai ta pati cikla nesuskatintum. O slopinamieji slopina viska, tada gali kontroliuoti situacija leidziamais hormonais, reikia- vienu pridedi, reikua - kitu...

Keberiokst, galvojau, kad tu vyresne, nezinau, kodel  blush2.gif

Kitty,avatarai kartais buna apgaulingi biggrin.gif
Atsakyti