Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 05, 20:28)
o kiek laiko pertrauka darei po maitinimo nutraukimo ir pradzios?

Smarkiai nespaudzia,bet ir per daug neturiu.Man 33...turint omeny,kiek laiko uztrukau su pirmu ir,kad ne viskas taip paprasta,kazin ar daug man cia to laiko tera... rolleyes.gif Nors 33,tai ne 43...is kitos puses.

Baigiau maitinti balandzio 8,o pradejau procesa liepos 1,tai beveik 3 menesiai,nutraukus maitinima laukiau kol sugris menstruacijos,nes ju nebuvo kol maitinau ir tik tada registravausi appointmentui,taigi geguzes 23 buvo konsultacija,sutarem,kad taikys ta pati protokola kaip pirmaji karta,pakartojom tyrimus ir stai-mes jau kelyje smile.gif o man jau 37 siais metais,tiesa,vyras jaunas,jam 33 rugpjuti,,svajoju,kad testas su dviem bruksniukais butu nuostabiausia dovana smile.gif na svajot dar nieks neuzdraude biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vasareuk,2013 07 05, 18:20]
Kad zinok turbut visu prie Ivf skiriamu medikamentu pasaliniu poveikiu sarasas ilgokas,na bet ka padarysi,reikia tai reikia,svarbu rezultatas nudziugintu bigsmile.gif
Del kontraceptiku naudojimo siame reikale nesu tikra kada ir kokiu tikslu jie skiriami,man pirmos konsultacijos metu gydytoja minejo,kad skirs kontraceptikus ciklui sureguliuoti jei reiks,bet neprireike ax.gif
O kokioj stadijoj esi pati,jei ne paslaptis? ax.gif
Papildyta:

Na matau jus jau cia kelios po antra 'gaminates' smile.gif, o mano stadija kolkas dar paruosiamoji-laukiamoji. BUvau labai uzsidegus jau va birzeli liepa pradet pirmaji bandyma, pasidarem as ir MB visus tyrimus, bet Liepa , Rugpjutis gaunasi labai sudetingi menesiai darbuose, tad nusprendziau viska atsideti Rugsejui. Na kiek cia liko iki to Rugsejo, laikas skrieja. Dar tik viena testuka reikia persidaryti, tikiuosi jis kojos nepakis. Zodziu kai dare man tuos 3cd hormonus, progesteronas mano nera geras- per didelis. Ciklo pradzioj , pasak gyditojos, jis turi buti maziau negu 1, o pas mane tai 3, tai 2... Zodziu turiu dar syki persidaryt kitoj labaratorijoj. Sake gyditoja jei prog virs normos, tai IVF daryt negali, nors gal ji kazkaip numus, nelabai supratau is jos blink.gif ir neziniai del ko jis per didelis. Klausiau cia anksciau mergaiciu gal kas susidure, bet atsakymu nelabai kas turejo doh.gif Na bet issitirsiu dar karta, gal viskas bus ok.
Sekantis vizitas man rugsejo 2, tai sake tada pasakys koki protokola skirs ir t.t, tad kolkas gyvenu laukimu, skaitineju cia, tyliai sergu uz visas 4u.gif Ir laukiu ir labai bijau kai pati jau busiu stadijose, kuriose dabar esate jus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 07 05, 22:29)
Burbuliacija, slopinamieji pries ivf nieko bendra neturi su kontraceptikais. Slopinama hipofize, kad negamintu visiskai hormonu, o kontraceptikai slopina kiausides, neauga foliai, ir tikrai ta pati cikla nesuskatintum. O slopinamieji slopina viska, tada gali kontroliuoti situacija leidziamais hormonais, reikia- vienu pridedi, reikua - kitu...

Aciu uz paaiskinima, Kitty 4u.gif Nors galvojau kad viska jau skersai issilgai apsiskaicius apie procedura, bet va vis dar kazka naujo suzinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 05, 22:38)
Kitty,avatarai kartais buna apgaulingi  biggrin.gif

thumbup.gif Aha, tikrai pagal tuos avatarus susidarai kazkoki ivaizdi galvoje apie zmogu biggrin.gif Tik sunkiau isivaizduot tokia bobute eileje prie IVF'o biggrin.gif
Atsakyti
[B]Afrodite, tu turi talentą guosti. Kaip tu moki tiek tinkamų žodžių rasti ?
Gėlyte,[/B] bandau vis tik nenuleisti rankų ir tirtis, seku ir progesteroną. Dėl visa ko jau naudoju po du krinono. Labai tikiuosi, kad sumažinus bromriptino susibalansuos PRL ir pradės augti mano mažiukas kaip reikia. Dar tik 6 dienos, kai mažiau bromkriptino geriu, krūtinė pradėjo jautrėti vis labiau, labai tikiuosi, kad tai geras ženklas. Kiek beįmanoma stengiuosi gulinėti.
Editule, jei tu jautiesi gerai ir neteplioja, tai manau nėra pagrindo nerimauti. Lauk kantriai pasimatymo su savo mažiuku. Tikiu, kad tau viskas bus gerai.
Man tepliojo nuo kokios 12DPI su pertraukom ir lyg šiol teplioja. Tiksliau krinonas rusvas- rudas. Turbūt tai jau yra požymis dėl kurio galima būtų sunerimti.
Vasareuk, kad tik tavo noras išsipildytų. Sėkmės tau.
philipuks, o gydytojui sakei ? Ką jis siūlo?
Atsakyti
Labukas

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 05, 23:38)
Kitty,avatarai kartais buna apgaulingi  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu jo lotuliukas.gif
Jeigu rimtai, tiesiog tikriausiai dėl tavo istorijos taip atrodo. Suprantu, kad metais tu ne tiek daug ir užtrukai, tiesiog įvykių daug, persileidimų, IVF, tai kai žmogus tiek pereina, kažkaip nejučia ir atrodo vyresnis..

Glamour, gal tikrai nutraukus brom viskas pagerės thumbup.gif

Burbuliacija 4u.gif
Atsakyti
Merginos,turiu jums klausimą iš oro smile.gif Kokios turiu būti gleivės ciklo pabaigoje ir ar gausios? biggrin.gif

Glamour, laikau kumščius už tave wub.gif ir Loly...(sunkus vardas mirksiukas.gif ) wub.gif
Atsakyti
[quote=Beila,2013 07 07, 13:24]

Beila, ačiū už palaikymą.
Manau kad kiekvienai skirtingai ir nėra tokios taisyklės, kokios išskyros turi būti. Manau svarbiausia, kad neperštėtų, būtų gera spalva, neskaudėtų. Tu po IVF?

Kitty kitty, dar kol nutrauksiu daug laiko praeis, dabar tik mažinu. Bet kol kas tai iš tikrųjų yra mano vienintelė viltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 liepos 2013 - 12:34
Sveikos merginos,
turiu likusius 4vnt. Crinone 8% (galioja iki 2014-01). Galeciau parduoti pigiau jeigu kazkam reikia.
Nes pasikeite mano planai ir kol kas man ju neprireiks.
Atsakyti
jausme parašyk iš kokio tu meisto, gal kuriai mergytei bus kaip tik aktualu.
Atsakyti
As is Vilniaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jausme: 07 liepos 2013 - 21:11
QUOTE(Glamour @ 2013 07 06, 22:34)

Vasareuk, kad tik tavo noras išsipildytų. Sėkmės tau.

Aciux 4u.gif linkiu,kad tau rytdiena atnestu tik geru naujienu ir tyrimas parodyti,kad maziukas neketina pasiduoti 4u.gif

Papildyta:
Burbuliacija ,tikiuosi rugsejis bus tau derlingas menuo.Gerai,kad nusprendei lukteleti ramesnio periodo,organizmui papildomas stresas visai nereikalingas 4u.gif .
Atsakyti
Glamour,ne ,aš ne po IVF. Tiesiog stebiu savo kūną ir parūpo išskyros ciklo pabaigoj. Laikau už tave špygas, mergyt. 4u.gif ir meldžiu,kad tavo žvirbliukas pas tave pasiliktų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 07 08, 00:32)
Aciux 4u.gif linkiu,kad tau rytdiena atnestu tik geru naujienu ir tyrimas parodyti,kad maziukas neketina pasiduoti 4u.gif

Papildyta:
Burbuliacija ,tikiuosi rugsejis bus tau derlingas menuo.Gerai,kad nusprendei lukteleti ramesnio periodo,organizmui papildomas stresas visai nereikalingas 4u.gif .

4u.gif
Atsakyti