Меня определили в холодный приглушенный с повышенной контрастностью тип   Имен в этой системе нет.
  Имен в этой системе нет.

Имен в этой системе нет.
  Имен в этой системе нет. 

Имен в этой системе нет.
  Имен в этой системе нет. nors dabar kaip Erszebeth pradėjau savęs paiešką, man nustatėt cool summer tipą, bet
 nors dabar kaip Erszebeth pradėjau savęs paiešką, man nustatėt cool summer tipą, bet   bet ant manęs labai gražiai žiūrisi man nenurodytos paletėj spalvos va tokia arba arba tokia tai dabar aš ir mėtausi kaip šalna patvoriais
 bet ant manęs labai gražiai žiūrisi man nenurodytos paletėj spalvos va tokia arba arba tokia tai dabar aš ir mėtausi kaip šalna patvoriais   aš cool summer su kažkieno intarpais? Ar man fotkintis ir kelt čia savo feisą kad nustatinėt naujai???
 aš cool summer su kažkieno intarpais? Ar man fotkintis ir kelt čia savo feisą kad nustatinėt naujai???

nu man aisku iki ziemos tai kaip iki debesu turbut, taciau matyt busiu kazkuris is kontrastingesniu tipu... gal ta pati cool vasara.
  nu man aisku iki ziemos tai kaip iki debesu turbut, taciau matyt busiu kazkuris is kontrastingesniu tipu... gal ta pati cool vasara. 

ačiū, mano akelės tokios pilkos kažkokios
 ačiū, mano akelės tokios pilkos kažkokios   kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios
 kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios  

kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios
 kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios  Jeigu su oda reaguoja gerai, gal tada jus isvis net ne vasara? Nes mano akys panasios tai prie akiu tinka, isryskina melynuma, o veido oda lyg ir papilkejus pasidaro.
 Jeigu su oda reaguoja gerai, gal tada jus isvis net ne vasara? Nes mano akys panasios tai prie akiu tinka, isryskina melynuma, o veido oda lyg ir papilkejus pasidaro. 

, manau kad aš kai pasikeisiu spalvą į savo normalią plaukų ateisiu kaip inc ( kuri super kaip patiko su savo atradimais) ir Erszebeth (verta bagarbos tiek ieškoti) ir tada su jūsų pagalba aš suprasiu kas per spalvos man tinka ir kas do personažas esu
 , manau kad aš kai pasikeisiu spalvą į savo normalią plaukų ateisiu kaip inc ( kuri super kaip patiko su savo atradimais) ir Erszebeth (verta bagarbos tiek ieškoti) ir tada su jūsų pagalba aš suprasiu kas per spalvos man tinka ir kas do personažas esu   nes tarkim mėlyna atrodo tinka odai, netinka akim, plaukam, jei tinka akim, tai kitur košmaras
  nes tarkim mėlyna atrodo tinka odai, netinka akim, plaukam, jei tinka akim, tai kitur košmaras   

einu ieškoti elementų fotikui
  einu ieškoti elementų fotikui   

Išvis buvo labai madoje tas tipažas, tai daug aktorių jį sau bandė
  Išvis buvo labai madoje tas tipažas, tai daug aktorių jį sau bandė   . Tik retai kam gražiai gaunas, kažkokios senos k gaunas, vietoj nekaltų švelnių subtilių vasarėlių įvaizdžio
 . Tik retai kam gražiai gaunas, kažkokios senos k gaunas, vietoj nekaltų švelnių subtilių vasarėlių įvaizdžio  

Kiek besidaryčiau testų - tai gaunasi skirtingai - kai kur warm,kai kur cool
  Kiek besidaryčiau testų - tai gaunasi skirtingai - kai kur warm,kai kur cool   . L. priklauos nuo foto. Aš pasimetusi. Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta
 . L. priklauos nuo foto. Aš pasimetusi. Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta  

laaaabai aš abejoju ar cool, o tos lentikės kur muted ir tram pam tai pastebėkit kad nuo fono priklauso ir veido tonuso spalva, man kažkas link rūdens ir psio, bet vėl gi reikia labai ieškoti, apmenu inc, kai užsidėjo tą balos dumblių žaliai juodą - tai buvo kažkas tokio waw
 laaaabai aš abejoju ar cool, o tos lentikės kur muted ir tram pam tai pastebėkit kad nuo fono priklauso ir veido tonuso spalva, man kažkas link rūdens ir psio, bet vėl gi reikia labai ieškoti, apmenu inc, kai užsidėjo tą balos dumblių žaliai juodą - tai buvo kažkas tokio waw   spėju kad reik dėtis ir išekotis savos spalvos
 spėju kad reik dėtis ir išekotis savos spalvos

) todėl patariama prie veido dėvėt žalią... aha, o kur žalia jų paletėj?
 ) todėl patariama prie veido dėvėt žalią... aha, o kur žalia jų paletėj?