QUOTE(rytojryta @ 2013 07 09, 13:41)
man regis nesamone pirkti uz 75$ net ne personaline, o tik bendra spalvinio tipo palete

ji net ideliai netiks

nebent tip top viskas atitinka
as pries ismesdama tinkamos spalvos drabuzi atkerpu gabaleli. va taip galima susikluoti savo palete
nors suprantu tave, ir as noreciau po ranka turetu tokia veduokle, labai patogu pastikrinti esant reikalui
Bet kuo toliau tuo labiau matau, kad ir ne personalinė beveik ideali naudojimui. Personalinė , manau , gerokai brangesnė gautųsi
Vat su medžiagėlėm ir aš buvau sugalvojusi, bet laukti kol sunešiosiu, tai netiks - kantrybės neteksiu belaukdama

Aš jau kuris laikas kaupiu kokius gabaliukus, o dabar esu pas tėvus, tai prašiau sesių, kad gerai "praššluotų" spintose rūbus, o aš pasirankiosiu ką sukarpyti. Dar sakiau aplankysiu pažystamas siuvėjas. Gal ten ko pasirankiočiau tinkamo
QUOTE(Hiver @ 2013 07 12, 21:42)
Grazi suknele.

O as kiek matuojuosi man netinka tokios sukeiciamos per krutine.... o ant jusu graziai.

O prie jos man kazkodel prasosi tokios siltos geltonos, arba ryzai gintarines kokios.
internetine
Dėkui
Apie geltoną ir aš galvojau, tik su ja man sunkoka. Galiu nebent kokią garstyčių arba mažom dozėm kaip aksesuarus. Reiks eit matuotis. Dar ir batelius reikia susiorganizuoti

O dabar tokiam miestelyje atostogauju, kad pardžių praktiškai nulis
Papildyta:
Pamiršau, kad norėjau dar viena nuoroda pasidalinti. Čia rašoma kaip susidaryti garderobą
http://color-harmony....com/93550.html