QUOTE(inc @ 2013 07 21, 13:04)
Aš jau namie

Paskui kokią fotkę surganizuosiu iš baliaus
O dabar pasakysiu čiut.
Erszebeth, imk tą striukę. Panašu, kad ji tikrai pavasario, o kurio potipio nelabai žinau, bet jau čia didelės reikšmės nesugros

Priderinsi gerai šalikėlį ir bus gražuma
Kas dėl charakterio, tai kiek aš pamenu, tai vasarai priskiriami flegmatikai.
Dar yra siejami tokie dalykai kaip balso tembras , veido ir kūno formos. Pavasariai palyginus su rudeniu kalba gan aukštu balsu, o rudenukai žemesniu. Pavasario veido forma yra trikampis, o rudenio kvadratas. Vasarų veidai apvalūs, o žiemos ovalai.
Laukiam foto
Na tai ir paėmiau, nes jau paskutinė diena buvo su papildoma nuolaida
Rimtai egzistuoja toks skirstymas į spalvinius tipus pagal temperamentą? Aš galvojau, kad čia tik mano išvedžiojimas
Ruduo ar vasara būtų flegmatikai, čia jau tikrai nežinau. Tik įsivaizduoju, kad prislopinti, drumsti tipai priskiriami intravertams (šie yra flegmatikai ir melancholikai), o aiškūs, ryškūs - ekstravertams (pavasaris ir žiema). Tada ekstravertai ir intravertai skirstomi berods į emociškai stabilius ir nestabilius (jeigu yra psichologių, pataisykit). Stabilus ekstravertas yra sangvinikas, nestabilus - cholerikas. Stabilus intravertas - flegmatikas, nestabilus - melancholikas. Jeigu stabilumą pavadinsime šiltumu, tada išeis, kad flegmatikas yra šiltas prislopintas tipas, taigi, ruduo. Tokia buvo mano minties eiga. Bet galbūt kažkaio kitaip galima rikiuoti.
Beje, lendant dar toliau į tokio pobūdžio spekuliacijas, kadangi spalvinių tipų yra 4, galima juos sukergti ir su visomis kitomis žinomomis ketveriukėmis. Pavyzdžiui, kraujo grupėmis. Koks tavo spalvinis tipas pagal kraujo grupę? Arba su astrologinėmis stichijomis - žemė, oras, ugnis, vanduo. Oro ženklai (vandeniai, svarstyklės, dvyniai) būtų pavasariai, ugnies (avinai, liūtai, šauliai) - žiemos, ir t.t.

Bet tai jau nebeturėtų nieko bendra su drabužių spalvų derėjimu