QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 08:06)
.
Jei kas užmatys apie vasaros ir geltonos spalvos santykį ką nors tai įmeskit
Dziaugiuosi kad pagaliau nusistatet.

As irgi apie light summer vis pamastau, ypatingai po byttes uzuominos... bet nezinau dar

mat as ne blondine, o tai daug ka keicia manau.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 19:22)
kaip manot light summer iš dviejų blogybių kuri mažesnė: ryžos odos ar juodos odos rankinukas (nedidukas)
juodos
QUOTE(Titanium @ 2013 08 01, 12:13)
Mielosios
susukot smegenis su tom spalvom- kankinuosi jau ne pirma diena
Gal padėtumėt man nusistatyti tipą jei įkelčiau savo marmūzę?
Be abejo padetume,

ikelkit
QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 14:25)
netinka man ta taupe prie mano įdegio visai (vasaros avalynė light taupe spalvos)... tai negaliu būt vasara

, o kitose sezonose irgi savęs nematau (suprantu Erszebeth kaip sunku priimt tą warm spring, kaip savo spalvinį tipą)
As vasarine avalynes irgi negaliu taupe rinktis. Geriausiai man tinka beige arba link camel bet kad nebutu per geltona, arba off white tokia kaip balinto lino balintos vilnos kiausinio luksto, va kaip cia
desinysis batas.
Nors su tom visom a la kuno prie nuogos kojos tai slidus labai reikalas man, pastebejau kad kazkaip nepuosia, va tamsiai melyna kitas reikalas.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 01, 18:55)
idomu, koks jo spalvinis tipas ?:)cillian murphy. Pavasaris ar ruduo?

Ar man vienai atrodo kad jis pavasaris?

Kaip kitoms?
Dabar toks klausimas - jeigu paliktume viska toki pat ir oda ir plaukus, bet akys tokios butu
http://farm4.staticf..._fc51b6f06f.jpg
Kaip manot koks butu tipas?
Oda sviesi, sauleje tuoj nudega raudonai o paskui lupasi. Ryskus lupu pigmentas, daznai raustantys skruostai.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 01, 21:18)
Pasiūlykit warm spring tamsių ir neutralių spalvų derinių...
gal tokios warm spring tinka? Ar cia labiau rudens
Kazin
cia kieno spalvos?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 03, 12:43)
Pabandžiau pasifotkint su "neutraliomis" spalvomis, nors abejoju, ar jos tikrai priskirtinos warm spring.
Man visos graziai isskyrus tamsiai melyna
Coccinela, as pritarsiu inc, jums labai gerai violetiniai atspalviai

Man atrodot kazkuris is deep tipu. Nors jums graziai ziurisi ir ramios sviesios spalvos, gelsva, persikine, sviesi alyvuogiu zalia.