Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(dansu @ 2016 04 02, 15:48)
Sveiki, norėjau paklausti, kokias avialinijas pasirinkote? Kur darysite persėdimą? Mūsų vaikai panašaus amžiaus, aš taip noriu į Portugaliją, bet labai neramina ilgi skrydžiai su persėdimais...

Gyvenu Algarvej, tai pas mane tevas skrido Vilnius-Paryzius-Faro, atgal gryzo Faro-Dublinas-Vilnius. Ieskojom skrydziu su trumpiausiais persedimais.
Atsakyti
merginos su patirtimi kaip manote ar įmanoma būtų aplankyti Mira de Aire būnant ten tik jiems atsidarius, t.y. 9.30 ir tada visus tris objektus Kristaus vienuolyną, Alcobacos vienuolyną ir Batalhą? ir gal dar žinote, ten yra kombinuoti bilietai į tuos tris objektus. Juos reikia aplankyti per vieną dieną ar galima per dvi? parašiau jiems laišką, bet gal sakau yra buvusių ir žino kaip ten yra...
ir tuo pačiu kaip yra su Sintros pilimis? kombinuoti bilietai irgi tik vienai dienai ar dviems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 03 balandžio 2016 - 14:34
Dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 03, 13:32)
merginos su patirtimi kaip manote ar įmanoma būtų aplankyti Mira de Aire būnant ten tik jiems atsidarius, t.y. 9.30 ir tada visus tris objektus Kristaus vienuolyną, Alcobacos vienuolyną ir Batalhą? ir gal dar žinote, ten yra kombinuoti bilietai į tuos tris objektus. Juos reikia aplankyti per vieną dieną ar galima per dvi? parašiau jiems laišką, bet gal sakau yra buvusių ir žino kaip ten yra...
ir tuo pačiu kaip yra su Sintros pilimis? kombinuoti bilietai irgi tik vienai dienai ar dviems?

dar norėjau paklausti ar įmanoma Sintroje apeiti per vieną dieną tas pilis ir kokiu eiliškumu sudėliotumėt? ir dar rinktumėtės Monseratės rūmus ar quinta da regaleira?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 03 balandžio 2016 - 15:59
QUOTE(tik as @ 2016 04 03, 16:19)
dar norėjau paklausti ar įmanoma Sintroje apeiti per vieną dieną tas pilis ir kokiu eiliškumu sudėliotumėt?

mane irgi domina sis klausimas. manau, kad imanoma, bet gautusi prabegom, o galiausiai ir pavargstama, nebeimanoma susikoncentruoti. bent jau man taip buvo granadoje Alhambra apziurint. todel as planuoju pusantros dienos. bet dar apmastymuose.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2016 04 03, 14:51)
mane irgi domina sis klausimas. manau, kad imanoma, bet gautusi prabegom, o galiausiai ir pavargstama, nebeimanoma susikoncentruoti. bent jau man taip buvo granadoje Alhambra apziurint. todel as planuoju pusantros dienos. bet dar apmastymuose.

aš irgi planuoju pusantros dienos, bet kolkas blaškausi ką verta aplankyti smile.gif kaip jau supratau kombinuoti bilietai neturi būti panaudoti per vieną dieną... tas gerai, nes tame miestelyje būsime tris dienas, bet dar reikia skirti laiko Lisabonai... mes nemėgėjai didmiesčių tai manau dienos užteks smile.gif... bet va tos pilys labai domina, tai norėtųsi pamatyti tikrai ką verta...

ir ar apsimoka imti Lisabonoje tą apžvalgos autobusą? ir tada kurį, nes yra mėlynoji ir raudonoji linijos... o jei ne... ar dideli atstumai tarp lankytinų objektų?
žinau žinau, viską galima susižiūrėti googlemaps dėka, bet gal sakau yra jau buvusių ir galinčių pasidalyt patirtim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 03 balandžio 2016 - 16:09
QUOTE(Lauružė @ 2016 04 03, 11:45)
Gyvenu Algarvej, tai pas mane tevas skrido Vilnius-Paryzius-Faro, atgal gryzo Faro-Dublinas-Vilnius. Ieskojom skrydziu su trumpiausiais persedimais.

o skrydzius ieskojote tiesiogiai per avia kompanijas Ryanair, Wizz Air ir tt. ar per tinklapius tokius kaip skrendu.lt, avia.lt...
Atsakyti
Į Lisaboną iš Vilniaus tikrai geros kainos per flytap.com
Aišku, vasarai pradėjau ieškoti sausio mėnesį
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 04 03, 19:52)
Į Lisaboną iš Vilniaus tikrai geros kainos per flytap.com
Aišku, vasarai pradėjau ieškoti sausio mėnesį

aciu, bandysiu paieškoti, jei ne paslaptis kokia galėtu buti gera kaina jau apytiksliai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 03, 16:19)
dar norėjau paklausti ar įmanoma Sintroje apeiti per vieną dieną tas pilis ir kokiu eiliškumu sudėliotumėt? ir dar rinktumėtės Monseratės rūmus ar quinta da regaleira?

Manau, kad įmanoma, tik ryte nereikia ilgai miegoti biggrin.gif . Monseratės rūmuose nebuvau, o Quinta da Regaleira mums labai patiko thumbup.gif .

Tarp kitko, ką tik baigiau savo reportažą apie kelionę į Sintrą ir Lisaboną. Gal ten rasite sau naudingos informacijos. Reportažas čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 03 balandžio 2016 - 23:58
QUOTE(sarra @ 2016 04 03, 20:12)
aciu, bandysiu paieškoti, jei ne paslaptis kokia galėtu buti gera kaina jau apytiksliai... 4u.gif

Dar litais iš Vilniaus į Lisaboną mokėjom apie 700 Lt žmogui, su bagažu 25 kg ir maitinimu.

Dabar skrendam į Azorus, irgi iš Vilniaus, su 2 persėdimais (jungiamieji skrydžiai, todėl visai nebijau tų persėdimų). Irgi įeina 23 kg bagažas, maitinimas, žmogui gavosi 440 eurų. Bandžiau dėliotis su Ryanairu, iš Varšuvos, bet, pridėjus bagažą, kelionę į Varšuvą, nieko pigiau su jais nesigauna, o patogumas tai visai kitoks.

Sintroj ir mums užteko dienos, tiesa, į dienos pabaigą nuovargis jau jautėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 04 balandžio 2016 - 08:01
QUOTE(Arturas15 @ 2016 04 03, 22:57)
Manau, kad įmanoma, tik ryte nereikia ilgai miegoti biggrin.gif . Monseratės rūmuose nebuvau, o Quinta da Regaleira mums labai patiko thumbup.gif .

Tarp kitko, ką tik baigiau savo reportažą apie kelionę į Sintrą ir Lisaboną. Gal ten rasite sau naudingos informacijos. Reportažas čia.

na galimybę ilgiau pamiegot teko prieš daugiau kaip dešimtmetį pamiršt biggrin.gif
ačiū jums 4u.gif puikus reportažas, panašiai esu susidėliojus maršrutą, tik norėjau paklausti tuos dienos bilietus galima nusipirkti kur nors apie Rossio stotį? tikiuos... jei taip tai kaip vadinasi ar atrodo tie konkrečiai dienos bilietai ir kad tinka viskam? ir kaip atrodo ta pirkimo vieta... ot kvaili klausimai biggrin.gif labiausiai nemėgstu šitos dalies kelionių planavime doh.gif gal, kad kasdieniam gyvenime nesinaudoju viešuoju transportu kąskart planuojant keliones labiausiai stresą kelia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 04 balandžio 2016 - 16:37