QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 10, 15:55)
Ne ne coccinella aciu Jau daugiau sunu nebus
Kai bega ir ziuri sau i uzpakali tai sakyciau arba pilva pucia arba [color=yellow]gal gimdyt pradeda Arba kitu atveju sterilizuot. Nes kiek esu girdejusi sterilizacija sumazina ir gimdos vezio rizika beveik maximaliai.
Del tu megztu groziu, tai labai grazu. Bet va esu pas anyta tai ji sako kad yra mezgusi ir jie nepraktiska. Cia tada kai sniegas. Nes jis prikimba prie megztuko ir tampa sunkus papilvej.
Kai bega ir ziuri sau i uzpakali tai sakyciau arba pilva pucia arba [color=yellow]gal gimdyt pradeda Arba kitu atveju sterilizuot. Nes kiek esu girdejusi sterilizacija sumazina ir gimdos vezio rizika beveik maximaliai.
Del tu megztu groziu, tai labai grazu. Bet va esu pas anyta tai ji sako kad yra mezgusi ir jie nepraktiska. Cia tada kai sniegas. Nes jis prikimba prie megztuko ir tampa sunkus papilvej.
Nu jau, netikiu

ne tikrai nepucia jai nieko, asciupinejau tuscios zarnytes visai

nieko tas nestumas gero neduoda tikrai, is tevu patirties po vieno nestumo baseto kalei isimete mastitas is kurio paskui issivyste vezys..tai jau as saviskei jokiu vaiku nedaleisiu nei uz ka, del to parodiniu sunu ir neauginu tik petus

Nu kieme megztukai tikrai nepraktiska, ypac jei pasnige, aplimpa, suslampa, ir vistiek tenka nurengt. As megztukus naudodavau tik rudeni arba pavasari, kai nebudavo nei sniego, nei balu ir einant pasivaiksciot mieste, nes jei i laukus vest tai sakes is megztinio liks mazgote.
Ziemai turejau tokius svarkiukus plonus, virsus kaip striukes neperslampamos o viduj kazkokia minksta medziagyte, bet jau sunesioti negyvai, net kalnieriu sugebejo nuplest biesai