Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 10, 15:55)
Ne ne coccinella aciu  Jau daugiau sunu nebus
Kai bega ir ziuri sau i uzpakali tai sakyciau arba pilva pucia arba [color=yellow]gal gimdyt pradeda  Arba kitu atveju sterilizuot. Nes kiek esu girdejusi sterilizacija sumazina ir gimdos vezio rizika beveik maximaliai.
Del tu megztu groziu, tai labai grazu. Bet va esu pas anyta tai ji sako kad yra mezgusi ir jie nepraktiska. Cia tada kai sniegas. Nes jis prikimba prie megztuko ir tampa sunkus papilvej.

Nu jau, netikiu biggrin.gif gal tik po dar 2m pavyzdziui biggrin.gif
ne tikrai nepucia jai nieko, asciupinejau tuscios zarnytes visai biggrin.gif gal ir gimdyt zada, bet vis nenusiteikus moraliskai biggrin.gif
nieko tas nestumas gero neduoda tikrai, is tevu patirties po vieno nestumo baseto kalei isimete mastitas is kurio paskui issivyste vezys..tai jau as saviskei jokiu vaiku nedaleisiu nei uz ka, del to parodiniu sunu ir neauginu tik petus biggrin.gif o as tai noresiu kad jai visai ta gimda isimtu, kad nebebutu nei rujos nei tu lasu namie doh.gif

Nu kieme megztukai tikrai nepraktiska, ypac jei pasnige, aplimpa, suslampa, ir vistiek tenka nurengt. As megztukus naudodavau tik rudeni arba pavasari, kai nebudavo nei sniego, nei balu ir einant pasivaiksciot mieste, nes jei i laukus vest tai sakes is megztinio liks mazgote.
Ziemai turejau tokius svarkiukus plonus, virsus kaip striukes neperslampamos o viduj kazkokia minksta medziagyte, bet jau sunesioti negyvai, net kalnieriu sugebejo nuplest biesai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 10, 16:55)
cile oho net pienas bega??? blink.gif Eina sau... Tai cia matyt ne mitas kad bent viena kart kalei reikia leist turet suniuku. Arba kitu atveju sterilizuot. Nes kiek esu girdejusi sterilizacija sumazina ir gimdos vezio rizika beveik maximaliai.
Del tu megztu groziu, tai labai grazu. Bet va esu pas anyta tai ji sako kad yra mezgusi ir jie nepraktiska. Cia tada kai sniegas. Nes jis prikimba prie megztuko ir tampa sunkus papilvej. O ir perslampa. Tai pas mus LT tikrai reikia pirkt tuos neperslampamus. O mezginukais nebent siaip del stiliuko puostis kai nesiesi kur ant ranku biggrin.gif thumbup.gif

Taip, pienas bega ir kale net pilnai galetu ismaitint suniukus svetimus (drauges erdele buvo uzauginus 3 dobermaniukus).
Del vienos vados tai tikrai mitas - ta viena vada yra pats didziausias blogis - arba leist kelias vadas kas metus, jei tai vertinga veisline patele, arba to "fabrikelio" visai neatidaryt...kai kastruojant isima visa dauginimosi "aparata" nebelieka gimdos ir jos vezio ar/bei piometros gresmes...
Megztukai prastas reikalas kaip slapias sniegas, bei kai stipriai sala visai nieko...as ir taksiuke su jais vedziodavau, per pacius salcius ir du mgztukus uzvilkdavau bigsmile.gif Aisku, kokybiskas kombinzonas geriausia.
Atsakyti
Sveiki, brangūs Nykštukinių pinčerių šeimininkai smile.gif

Noriu jus pakviesti į atvirų durų dieną "Tautmilės prieglaudėlėje" smile.gif Ir beglobiai, daugelio užmiršti šuneliai ir katinėliai laukia stebuklo, dėmesio ir džiaugsmingos dienos. Kviečiame jus atvykti adresu Rasų g. 39, Vilniuje, gruodžio 21d. nuo 13 iki 18 val. pamatyti ir pabendrauti su mūsų globojamais keturkojais. Dovanėlės nėra privalomos, bet jų gavę globotinukai labai apsidžiaugtų smile.gif

user posted image
Atsakyti
coccinella as visad kai skaitau jusu postus tai nerealiai juokiuosi, o mb klausia del ko lotuliukas.gif Tai kartais ka jam paskaitau lotuliukas.gif Pvz dabar tas "kalnieriu sugebejo nuplest biesai" nerealiai buvo lotuliukas.gif Nes jie is tikro biesai lotuliukas.gif
cile vaje... dobermaniukus wub.gif Nu man megztas daiktas visad mielas ir siltas, tai manau suniukams silumos tikrai priduoda kaip reikiant wub.gif Jeigu pasaugant nuo slapdribos tai visai fainai thumbup.gif O jeigu pvz sugalvojus isorej neperslampama apsiut koki, o viduje megztas tai thumbup.gif
Oj mes jau senai zadam pas TAUTMILE 4u.gif Zadejom katinukams granuliu, nes namus jomis kuriam tai turim bile kiek biggrin.gif Gal dar dezuciu kokiu tinkamu rastume ir gal dar ka... Pabandysim davaziuot mirksiukas.gif Grazi jusu kompanija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visa vakara po miesta pralakstem kol vaikus daktrams parodziau, ir Bone buvau pasiemus, tai biski masinoj, biski kartu, dabar ziuriu, viena eile papuku atsileido ir perpus mazesnis tas pabrinkimas g.gif pas veterinara nuvest nebespejom, o ir noro nebebuvo, susalom ir taip..pabandysiu pavaikyt ja siom dienom, matysiu kas darysis rolleyes.gif

Baik tu Mylim@, as ir naturoj megstui pajuokaut biggrin.gif blush2.gif o kokius ten namus tom katem kuriat?

Man taip gaila tu pamestinuku, ypac sunu ir ypac trumpo plauko ir pikto veido blush2.gif butu mano valia tai tikrai bent pora pasiimciau, siauliu globos namuose toks grazus vienas ale piktukas, taip man jo gailu...buvo pries savaite 4men i piktuke panasi kalyte, aisku ja jau priglaude bet spejau sese nusiust, su liemene biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 11, 00:00)
O jeigu pvz sugalvojus isorej neperslampama apsiut koki, o viduje megztas tai thumbup.gif

tai vat as ir galvoju kazka tokio, bet labai sunkiai 'ikvepimas' ateina...turiu visokiu atraizu, siulu ir net striuke neperlijama isardzius...vat reik sest ir pradet gamint doh.gif vakar truputi salciau buvo, tai mano baltoji tiesiog 'kalatojosi' nuo salcio....
Atsakyti
Ir kaip gyvenat??? 4u.gif
coccinella ne katems namus kuriam, bet mes namus savo kuriam granulemis ir zadejom tu granuliu nuvezt i globa katinukams kraikui lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
cile tai lauksim kokio grozio, jeigu mastot wub.gif Juo labiau kad Blondei salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 16, 21:28)
cile tai lauksim kokio grozio, jeigu mastot wub.gif Juo labiau kad Blondei salta biggrin.gif

Oi, su groziais sudetinga pas mane doh.gif kol kas nupirkau is padevetu liemene vaikiska storoka, tai tik pasiaurint reiks ax.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 16, 22:20)
Mazoji pasirodo po grozio proceduros biggrin.gif Dar tik ryt savaite po ir dar su siulais, bet vistiek mazdaug

Ausytes turetu but grazios, tokio optimalaus dydzio gavos. Bet kad ugtelejus mergyte ir toks zvilgsniukas jau ismintingas...fainuole wub.gif Beje, kaip reikaliukai su jos elgesiu, ar "kariaujat" dar?
Atsakyti
Aciu cile 4u.gif Manau bus graziai, nes suformavo aukstas ir smailas. Kaip sakau "aristokratiskas" biggrin.gif Nuotraukose nelabai matosi, nes su paprastu telefonu fotkinta. Kol kas labai vaizdo nebus, nes ir skustos buvo...
Del elgesio nebesibaram, auga protingeja o ir mokomes smile.gif Dar krecia isdaigas, vaiku ka nustveria, bet is karto reaguojam, mokinam kad negalima. Zodziu viskas i gera smile.gif
Na tai jei radot liemenyte tada liuks thumbup.gif Kai pasipuosit, tai pasirodykit ka sukurpet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Mylim@, kokia jau istysus tavo Fantute bigsmile.gif ka tik dar toks pupsis storas buvo, dabar jau visa stirnyte biggrin.gif kaip ausytes graziai sutvarkytos, tokios dobermaniskos. O ta kur dar nesilaiko nereikia paklijuot? dabar lauksiu galutinio rezultato kai abi stoves biggrin.gif
o i lauka eit ar pamego?

Ai vis noriu paklaust, kaip pas jus su nagu karpymu???? pas mus tai pipiec doh.gif jau koks klyksmas buna, atrodo pirstukus kapoju be narkozes:D ir ypac jei bent vienas namiskis yra namie tai rekia kiek gali, kada mes dvi tai biski geriau, apsiriboja tik aij ir uoj ir letena istisai trukcioja biggrin.gif paskutini syk kazkaip per mazai nukirpau, koks 10d praejo ir vel kaip vanago tie nagai doh.gif

Imesiu keleta fotkiu is to kai buvom prie juros ir mano ziople issimaudyt lediniam vandeny sugebejo biggrin.gif
user posted image
user posted image

Grazuole biggrin.gif Sitaip atsistoja kai paato koki nauja kavalieriu fronte biggrin.gif
user posted image
Kaip jum pinceris biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
coccinella 4u.gif Aha butent, tokios dobermaniskos mirksiukas.gif Kadangi siandien tik savaite ir dar su siulais (kuriuos isims dar po savaites), tai kol kas nelieciu ir nestatau. Ziuresiu, gal isemus siulus pati atsistos, nes siulai irgi duoda tempima... O jei ne, tai rstatysim mirksiukas.gif
Fanta tikrai istysusi, jau tokia panasi i pince biggrin.gif Tuoj su Fiesta bus vienodo ugio smile.gif
I lauka tai jau lekia, tik leisk biggrin.gif Bet ji kol kas pralenda pro vartu apacia ir isbega i gatve unsure.gif Siandien pamate zmogu ir pabego. Atidariau su pultu vartus, kad parbegtu, tai tada ir Fiesta isbego - puole ant moteriskes unsure.gif Tada jau ir as pro duris... Reikia labai saugoti kai isleidziu. Bandysiu prasyti, kad mb uztaisytu ta vieta pro kur jinai islenda...
Su nagais ir pas mus panasiai, bet taip nerekia lotuliukas.gif As stipriai suimu ir atsargiai karpau. Spurda, bet klauso. Bet auga tikrai labai greit...
Bone labai grazi wub.gif Antroje foto kiek suapvalejus atrodo, kitose labai straina thumbup.gif Pas ja draugu kaip visad kokiu tik nori biggrin.gif Is to "pinciaus" juokiausi mazdaug puse valandos lotuliukas.gif Nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 12 17, 17:38)
: Kadangi siandien tik savaite ir dar su siulais (kuriuos isims dar po savaites), tai kol kas nelieciu ir nestatau.
I lauka tai jau lekia, tik leisk biggrin.gif Bet ji kol kas pralenda pro vartu apacia ir isbega i gatve

Bone labai grazi  Antroje foto kiek suapvalejus atrodo,  kitose labai straina  Pas ja draugu kaip visad kokiu tik nori biggrin.gif Is to "pinciaus" juokiausi mazdaug puse valandos : Nerealus :

Bet tai kaip dailiai susiuta pamaniau, kad jau isimti siulai, saunuolis daktaras bigsmile.gif

Oho kokios pasiutusios lotuliukas.gif maniske kazkada vaikystej yra pabandzius tokia baika, bet jau taip kreciau, kad daugiau nebande biggrin.gif ir siaip nesargi absoliuciai, tai be problemu...o bet taciau pas mane niekur ner tvoru, ir pas tevus nera, bet rubeziaus perzengt nedrysta, zino pas mane pakausy akiu yra, pamatysiu bus sakes biggrin.gif ir dabar ja viena isleidziu, nu isskyrus per ruja zinoma biggrin.gif bet neina niekur ax.gif

Aciu uz komplimentus ax.gif ten ga,l kad susirietus, nes siaip visa kg numete biggrin.gif tai jau prie storuliu ne pro kur nebetinka schmoll.gif
Pas ja rimtai visi draugai, bent 6kartus didesni, o sitas ir vaikams jau ohoho verselis buvo biggrin.gif o tas pincis tai isvis net nezinau kieno, nes ten tokioj aikstelej stebejo motokrosa zmones, o jis palaidas ten smirinejo, draugiskas toks, bet va su Bone "nesisnekejo", nesutampa jai matyt biolaukai su neuzaugom biggrin.gif
Atsakyti