Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

Aciu, daktaras tikrai thumbup.gif Dar gi ir skustos ausytes buvo, bet ziuriu auga ties seriukai greitai... Tuoj bus grazu mirksiukas.gif Kita antrad vesim istraukt siulu, tai labai tikiuosi ir kita ausyte atsistos...
Mano tuo klausimu laukines doh.gif Fiesta tai siaip bijo lyst uz rubeziaus biggrin.gif Tai buvo keista, kad isbego. Matyt suveikas tas, kad mazoji uz vartu isleke. O mazoji tai zinai, kol kas dar durniuke. Nors kiek islindus buvo, tai skuodzia tuoj atgal ir pro ta tarpa atgal nepralenda lotuliukas.gif Tai tuoj dar paaugs pro niekur nepralys (kaip ir Fiesta) smile.gif
Kitose foto Bone tikrai straina, tai toje matyt del susrietimo mirksiukas.gif Tas "valkadavas" matosi su roziniu lyg antkakliu, tai gal mergyte buvo, todel Bonei ir netiko i draugus biggrin.gif Ir be to, jinai aukstus kadrus megsta biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad atsistos ta ause, o tai dabar isgriuvus gatavai biggrin.gif
Nu ta Fanta tai nagla baisiai, paaugs bus vadas tarp ju dvieju, jau dabar va is kelio ir uz vartu veda cioce savo biggrin.gif
Neee, tas barzdukas berniukas, maciau tiksliai mirksiukas.gif bet zinai toks ekskliuzyvinis, tai ir nesileido su eiline pincere i draugystes doh.gif o mano mazosios abi tik aukstus vyrus megsta lotuliukas.gif va mazoji dukra darzely turi savo chebra suburus, visi kiti tik berniukai, tik vyresni ir patys auksciausi darzeli, ir taip ismustruoti pagal jos dudele sokt doh.gif
Papildyta:
juliusjove, kur jus prapuole? kaip jusu suniuko ausytes??? jau turejo but senai sugijusios? gal pasirodysit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif norėčiau prisijungti prie jūsų smagaus būrio ax.gif Šeštadienį pas mane apsigyveno nykštukinis pinčeris, jam dabar 2,5 mėn. Aš pirmą kartą matau tokį aktyvų šunį, miegot jam nereikia, svarbu žaist, sekiot mane biggrin.gif Tikiuosi priimsit mus į savo kompaniją 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Niekur nedingom biggrin.gif Va, pasirodom ausytes 4u.gif Vieną gražiai nukirpo, o kita kažkokia kreivoka g.gif
user posted image

Turim problemą doh.gif Kiekvieną rytą Leila padaro balutę miegamajam doh.gif Jeigu miega pas mus lovoj, tai viskas ok, nesikelia kol mes neatsikeliam. Jeigu miega pas save guoliuky, paryčiais atsikelia, pasisioja, tada lenda pas mus lovon doh.gif Niekaip nesuprantu. Viskas buvo gerai. Paliekam vieną namie, nepridaro, o dabar jau kelintas rytas šitaip. Tai nusprendžiau kad arba ji turi visada miegot pas mus lovoj, arba turim anksčiau keltis kad nespėtų pridaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliusjowe: 18 gruodžio 2013 - 09:48
labos labos smile.gif
cilly, prasom jungtis, rodytis, pasakokit is kur, kaip, kodel 4u.gif ..ir neprapulti biggrin.gif

juliusjowe, o kiek laiko tavo grazuolei? man tai kyla itarimas kad arteja ruja jai, tiesiog ima zymetis biggrin.gif su mano cioce kiekviena miela karta menuo pries ruja prisivaro i narveli doh.gif tai visu pirma siulkyciau ja vyt lauk is lovos, nes netycia gali baluciu ir ten pradet atsirast. Be to su rujojancia argi noresit miegot???? dar kad sumazint tikimybe baloms, neserkit vakare, atkelkit kiek galit anksciau paskutini maitinima, pries miega ilgiau lauke pabukit, kad spetu kieme viska palikt, ir ryte bent pusvalandziu anksciau isleiskit i kiema 4u.gif as tai saviskei jei ryte rasdavau sviezia bala tai vistiek siknon duodavau, tai bent savaite nebudavo cirku..dabar tai jau kai grysiu i LT iskart sterilizuosiu, nes tikrai pabode yra tos rujos, ne tiek del ju paciu tiek del to sysiojimo i narveli doh.gif

Grazus leilos pokyciai, net is veiduko pasikeitus bigsmile.gif tik mano manymu siek tiek per placias ausytes paliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 12 18, 11:29)
juliusjowe, o kiek laiko tavo grazuolei? man tai kyla itarimas kad arteja ruja jai, tiesiog ima zymetis biggrin.gif

Mums dabar 7 mėnesiai. Kažkaip net nepagalvojau kad čia prieš rują gali būti g.gif O visai galimas variantas g.gif Mes rujai nusipirkom triusikėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2013 12 18, 10:36)
Mums dabar 7 mėnesiai. Kažkaip net nepagalvojau kad čia prieš rują gali būti  g.gif  O visai galimas variantas  g.gif  Mes rujai nusipirkom triusikėlius  biggrin.gif

Nu tai tikrai nebeuzkanu, bus tikra moteris biggrin.gif
oj maniskei tuos triusikelius tai nebent su lipnia juosta priklijavus tai gal ir laikytusi:D greit nusiimdavo biggrin.gif tai tik pirmai rujai ir tenaudojau, daugiau tai stengiames but kieme dazniau, jokiu lovu ir ramu smile.gif
Atsakyti
Pasirodom bigsmile.gif
user posted image

Dokumentuose vardu Teris, o namuose dar kol kas nesugalvojau kaip vadinsiu, gal paliksiu ta pati varda biggrin.gif Po truputi jau pratinu prie lauko, labai juokinga kai lauke bando ant zmoniu lot, toks mazas, o vaidina drasu lotuliukas.gif Siaip labai energingas suo, duodasi nuo ryto iki vakaro biggrin.gif dar labai ant ranku prasosi, sekioja is paskos smile.gif Tik jauciu bus problemu viena palikinet, cypia labai, bet labai tikiuosi kad sita problema isspresime ax.gif Tai tiek kol kas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
coccinella tikrai mazoji musu zavadyla. Ir matau kad kol kas jinai ima virsu. Jeigu imetu tarkim "kotleta" i lekste tai Fiesta nori imt, bet stovi ir ziuri. Nors mazoji guli toliausiai ir miega, bet Fiesta niekada neims kol ji pirma neprieis prie lekestes. Tada kiek Fanta paeda ir lieka, ji likucius sueda doh.gif Arba numesi bet koki skanesta, tai Fiesta traukiasi ir leidzia Fantai imti doh.gif Ka tai reiskia?
juliusjowe nezinau ka as masciau, bet visad maniau kad pas jus ruda pinciuke ir vardu Gile lotuliukas.gif doh.gif Reiskias supainiojau su kitos nares doh.gif Grazus pasikeitimai, isryskeja dailus snukutis mirksiukas.gif Bet nesupykit, uz toki darba veterinarui nezinau ka pasakyciau...
Bet kokiu atveju Leila laaabai grazi wub.gif Zvilgsniukas biggrin.gif
Pagal amziu jusiskei jau lyg turejo buti ruja... bet gal ne visoms buna lygiai 6 men. Musu bent jau didziajai 6 men ir buvo.
cilly sveiki 4u.gif Aisku jamam jus i buri 4u.gif Pagaliau nors vienas bernaitis atsirado 4u.gif Is kokio veislyno esate? Pinceriai tikri vijurkai, tas tiesa thumbup.gif Kaip jusu ausytes? Stovi lyg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 18 gruodžio 2013 - 16:24
Labutis. Mes irgi auginam pinčerytę, jai kovo mėn. bus 3 metai smile.gif Dabar prasidėjo ruja, ir ieškom kavalieriaus biggrin.gif Gal turit kas ką pasiūlyti 4u.gif
Atsakyti
navatka sveikos, kaip fainai kad burys dideja 4u.gif Jeigu jusu kilminga tai pasidairykite veislynuose mirksiukas.gif Arba skelbimuose buna iesko panu smile.gif Pasirodykite mergaites 4u.gif
Tiesa del rujos ten rasiau kad musu didziajai 6 men buvo pirmoji, tai tiksliau visad lygiai kas 6 men ir buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 18 gruodžio 2013 - 20:21
QUOTE(navatka @ 2013 12 18, 20:53)
Labutis. Mes irgi auginam pinčerytę, jai kovo mėn. bus 3 metai smile.gif  Dabar prasidėjo ruja, ir ieškom kavalieriaus  biggrin.gif  Gal turit kas ką pasiūlyti 4u.gif

Tai pasakykit, kuo vardu Jūsų mergina, parašykit daugiau informacijos - kas tėvai, kokie įvertinimai, sveikatos tyrimai ir pan. Gal atsiras patinukų šeimininkių.
Atsakyti