QUOTE(Ateneja @ 2013 12 27, 16:10)
Kaip manau kodėl? Todėl kad, matomai, niekam to nesakote, o jei pasakytumėte, tikrai aplodismentais neišlydėtų.
Aš ir nesakau, kad varo lauk, manęs niekas niekur nevarė, bet man pikta, kad šuniukai be dokumentų laikomi nevisaverčiais ir kažkokiais iškreiptais, nesveikais ar pan.
O jeigu sakote, kad reikia įsiskaityti, tai siūlau tą patį...peržvelkite forume visas temas, pasiskaitykite, pasinagrinėkite (aš ne apie šuniukų be dokumentų kergimą kalbu) ir tada supranti, kad geriau tik paskaityt ir nieko nerašyt, nes tikrai yra daug labai nedraugiškų moteriškėlių, kurių šuniukai geriausi, o ypač su dokumentais...
Patikėkit, VISI žino kokie pas mane šunys, kiek ligų bedokumentė turėjus, kaip aš į ją pinigų sukišau daugiau nei už patį šunį mokėjau, nes sirgo, sirgo, sirgo tokiomis ligomis, kad šuo su dokumentais nebūtų sirgęs ar bent veisėjas būtų gydymą apmokėjęs.
Nieks nelaiko šuniukų be dokumentų nevisaverčiais, neįsivaizdinkite ir neprisisapnuokite, taip nėra NIEKUR parašyta, o jei yra prašau pakopijuokite. Tačiau kad tokių nereikia pirkti - faktas. Norit šuns be dokumentų, einat į prieglaudą, o ne paremiat šunį kankinimą.
Nemačiau nei vienos moteriškės kuri šauktų "mano šuo geriausias nes jis su dokumentais". Užtat tokių, kurios šaukia "mano šuo ir be dokumentų geras", apstu. Tai gal ne tą pusę kaltinate, nes dėl dokumentų niekas nesikabinėja ir aiškina tkl faktus - kergti nesveika ir žalinga, šuniukai veisliniai nebus.
Jums ir mano straiopsnis apie dokumentus -
kam šuniui dokumentai.