Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 14, 13:28)
coccinella gražūs jūsų šuniukai, dailiai nuaugę
O kas jūsų patinukui buvo? 
Nežinau ar tiesa, bet yra tokia nuomonė, kad kalytės prieraišesnės ir ištikimesnės
o mažiukė ne iš veislyno bet grynaveislė (tėvukas su dokumentais, mamytė nea)
O iš kokio jūs?

Aciu:) maniske per ziema atsigauna, nes galim eit i miska prie namu, ten status slaitas, tai kasdien kai pagainioji, tokie raumenys uzauga, grazu ziuret, paskui per vasara vel apkiaustam ir tik lasinius auginam blush2.gif
Patinukui buvo greiciausiai smegenu auglys, cia taip veterinarai nuspernde, mes ju nemazai apejom..be to viskas per kelis menesius taip progresavo, kad nebeliko ka bedaryt...buvo nepilnai 4m....
Nezinau kaip su tuo prieraisumu, bet per gyvenima kiek tureje sunu tiek tevu tiek mano, tai susidariau nuomone kad kales labiau orientuotos i zmogu, paklusnesnes, man asmeniskai zymiai maziau problemu... nu tik ruja uzknisa, nes plauk ir plauk grindis biggrin.gif
mano abu is Turkio oazes, o kodel jus antra nusprendet pirkt be dokumentu?
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 14, 14:16)
Sveikos  Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų nedidelį būrį 
Prieš porą dienų įsigijom mažylę Leilą    Jai rytoj sueis 5 mėn. Juoda su tamsiu įrudžiu. Pirkom ne iš veislyno, bet abu tėveliai su dokumentais.
Vėliau įkelsiu foto  smile.gif

Sveikute, junkis junkis, i ta musu mazuti buri biggrin.gif o bent tevu dokumentinius vardus zinot? idomu kieno veisimo? kaip atrodo 4u.gif
ir butinai parodykit grazuole
Atsakyti
Sveiki juliusjowe 4u.gif Labai smagu, kad jungiatės 4u.gif Gal pagaliau atsigaus šis forumas rolleyes.gif Įsivaizduoju kaip džiaugiatės mažąja Leila thumbup.gif Būtinai pasirodykite! Pas mus irgi yra mažiukė (antroji), jai 2,5 mėn tai namuose gyvybės kaip reikiant - du vaikai ir du šunys thumbup.gif
coccinella viskas aišku... gaila kad jūsų patinukas apsirgo pačioje jaunystėje verysad.gif
Kas dėl kalyčių tai tiesa. O jums per rują taip sunkiai? Nežinau, mūsų didžioji turėjo 3 rujas, tai per pirmąją sunkiau. O per kitas nelabai jaučiasi, nes puikiai suitvarko. Ir tas stipresnis kraujavimas tik pirmąją savaitę. Na ir veislė nedidelė, tai dar dėl to nieko baisaus smile.gif
O jūs žiemą aktyvesnės nei vasarą??? blink.gif Mes tai vasarą daug lakstom ir raumenis auginam biggrin.gif O žiemą jau damos į lauką neišvarysi, kojytės šala.
Mūsų antroji be dokumentų, nes į parodas nevaikštom, veisti neplanuojame, todėl taip nusprendėme. Žinau kokia nuomonė vyrauja apie šunis be dokumentų - ir pati tokios pat esu, bet yra kaip yra smile.gif Sakykime kad vienam šuneliui be dokumentų labai pasisekė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 10 14, 15:40)
Sveikute, junkis junkis, i ta musu mazuti buri biggrin.gif o bent tevu dokumentinius vardus zinot? idomu kieno veisimo? kaip atrodo 4u.gif
ir  butinai parodykit grazuole

Žinau kad mamytė iš Baltarusijos atsivežta, bet gyvena čia, Lietuvoje, pas tuos šeimininkus iš kurių mažylę pirkom. O tėvelis lietuvis, taip pat su dokumentais. Bet kažkaip net neįsidėmėjau vardų, turbūt ne tas rūpėjo 4u.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 15, 00:28)
Sveiki juliusjowe  4u.gif Labai smagu, kad jungiatės  4u.gif Gal pagaliau atsigaus šis forumas rolleyes.gif Įsivaizduoju kaip džiaugiatės mažąja Leila thumbup.gif Būtinai pasirodykite! Pas mus irgi yra mažiukė (antroji), jai 2,5 mėn tai namuose gyvybės kaip reikiant - du vaikai ir du šunys thumbup.gif

Mes vaikų dar neturim, bet dabar Leila mums kaip vaikas biggrin.gif

Pasirodom smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 14, 23:28)
O jums per rują taip sunkiai? Nežinau, mūsų didžioji turėjo 3 rujas, tai per pirmąją sunkiau. O per kitas nelabai jaučiasi, nes puikiai suitvarko.
O jūs žiemą aktyvesnės nei vasarą??? Mes tai vasarą daug lakstom ir raumenis auginam  O žiemą jau damos į lauką neišvarysi, kojytės šala.

Ne to kad sunkiai, bet manoji visai nenori tvarkytis, tai kaip eina tai ir lieka taskai, jei pirstu parodai susirenka, bet pati nesivargina pasitvarkyt. Pradzioj dar riesdavau kad valytusi, bet paskiau meciau si reikala biggrin.gif Kas per rujas dar nervuoja, kad negaliu kiem palikt vienos, bijau kad koks kavalierius neprisistatytu, nes pernai tai siaubas kas dejos, ir skalbinius voge ir durys sumyztos, jau nekalbu kad visi kampai nukakoti doh.gif
Buvom mes ja susiruose sterilizuot, bet kai atvykom, veterinaras buvo ranka susilazes, tai taip ir liko, kitam kartui smile.gif
As gyvenu Italijoj, todel mes vasara dazniausiai sedim namie, nes beproto karsta, aisku slampineja visur man is paskos, bet ne tas pats, kai gali laisvai skraidyt kiek lenda, be to miskas vasara buna tikros dziungles, neibrisi, tai va ziema gaunam laisves daugiau. Vasara tik vesesnem dienom su suniu iseinam daugiau ir to vakare.
Manoji jei lietuviska ziema pamatytu tikriausiai irgi i lauka neitu biggrin.gif
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 15, 12:46)
Žinau kad mamytė iš Baltarusijos atsivežta,

Labai ji man panasi i mano vienos pazystamos patinuka, kuris beje irgi kiles is Baltarusijos. ir kokios kojos ilgos biggrin.gif
Ziuriu, mazoji rankinukas:D mano irgi labai megsta but nesiojama, vos pavadini iskart i gleby iskrenda biggrin.gif tiek kad sunku tokia karve tampytis
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 10 15, 16:49)
Ziuriu, mazoji rankinukas:D mano irgi labai megsta but nesiojama, vos pavadini iskart i gleby iskrenda biggrin.gif tiek kad sunku tokia karve tampytis

Taip, labai mėgsta ant rankų būt biggrin.gif Jei susirango miegot, tai nesvarbu kiek vietos būtų, būtinai prisiglaust turi smile.gif Ji be galo miela. Ir iš to susidaro problema. Dar nebuvom vienos palikę namie, tai net nežinau kaip reikės tai padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 15, 16:01)
Dar nebuvom vienos palikę namie, tai net nežinau kaip reikės tai padaryt  smile.gif

As tai buciau uz tai kad imt suni kartu, visur ir visada biggrin.gif deja retai kas taip gali, geriausia butu ja is anksto pratint, pvz mano turi narveli su kuriuo ir keliaujam ir namie sedi kai iseinam, kol maza buvo pasitarnavo labai, nes ji megdavo ka nors sugrauzt. Tai dar pries iseinant liepiu eit i savo troba ir sedet, dureles uzdarai ir ramu, kad nieko nenutiks nei daiktams nei ciuciui smile.gif
Atsakyti
Viskas aišku coccinella smile.gif Tai jūsų tinginukė rujos prasme biggrin.gif Mes irgi žiūrėjom kaip bus, bet viskas tvarkoj. Matysim kaip su antrąja bus smile.gif
Italijoje jums aišku viskas kitaip su pasivaikščiojimais biggrin.gif Pas mus per rują dėl patinų nėra problemų, nes sklypą visiškai apsitvėrę. Ir net nepastebėjau kad stovėtų šunys už tvoros smile.gif Per rują stengiamės mažiau kur vežtis, o jeigu vežamės tai tik pririšta visur būna. Taip ir sukamės.
juliusjowe graži jūsų Leila thumbup.gif Dėl palikimo, tai reikia arba pratinti nuo mažens arba jeigu įmanoma geriau visur vežtis. Mes vežiojomės nuo mažumės. Dabar ir pati jau į darbus (po vaikų) ruošiuosi tai įtaisėm dičkei draugę smile.gif Nes viena nors trumpam palikta laabai depresuoja, iškadas visokias daro. Dabar mažoji su ja užsiima, kumpius pakandžioja ir nėra kada liūdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 10 15, 17:51)
mano turi narveli su kuriuo ir keliaujam ir namie sedi kai iseinam

Aš irgi pradedu galvot apie narvelį smile.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 15, 21:24)
juliusjowe graži jūsų Leila thumbup.gif Dėl palikimo, tai reikia arba pratinti nuo mažens arba jeigu įmanoma geriau visur vežtis. Mes vežiojomės nuo mažumės. Dabar ir pati jau į darbus (po vaikų) ruošiuosi tai įtaisėm dičkei draugę smile.gif Nes viena nors trumpam palikta laabai depresuoja, iškadas visokias daro. Dabar mažoji su ja užsiima, kumpius pakandžioja ir nėra kada liūdėti biggrin.gif

Na bandysim kažkaip pratintis būti namie, kadangi tikrai ne visada išeis ją kartu vežtis.

O sakykit kaip pas jus su ausytėm buvo? Pačios atsistojo ar kažką darėt kad stovėtų? Pas mus tai toks įdomus reikalas. Šiaip jos nulinkusios, bet kai labai labai kažkuo susidomi, jos atsistoja ir kurį laiką stovi. Arba viena stovi o kita nulinkusi biggrin.gif Veterinaras pasiūlė pakirpt ir tada stovės, bet atsisakiau. Jei pačios neatsistos tai ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 16, 09:28)
Veterinaras pasiūlė pakirpt ir tada stovės, bet atsisakiau. Jei pačios neatsistos tai ir nereikia  smile.gif

5 mėn kirpimas jau per vėlu. Abejotina, ar atsistotų. Bet ir veterinaras įdomus, nebijo rizikuot savo darbu taip siūlydamas...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 10 16, 11:07)
5 mėn kirpimas jau per vėlu. Abejotina, ar atsistotų. Bet ir veterinaras įdomus, nebijo rizikuot savo darbu taip siūlydamas...

Na, čia jo reikalas, kad jis rizikuoja. Bet mes atsisakėm. Jei neatsistos, nematau bėdos, mums ir taip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 16, 16:26)
juliusjowe narvas geras daiktas, mes irgi turim smile.gif Bet važiuoti labiau mėgsta ne narve, tai ir nekankinam smile.gif

juliusjowe ausytes galima rišti ir tokiu būdu statyti. Bet nebūtinai pavyks, arba tik kuriam laikui.

Narvą jei pirksim tai tik tam kad galėtume ramia širdim namie vieną palikt, nes su važiavimu problemų neturim. Susirango ant kelių arba ant sėdynės ir snaudžia smile.gif

O dėl ausyčių tai žinau kad galima rišt. Na vis vien kažkaip gal bandysim smile.gif Man ir taip ir taip gražu, tik kaip ir sakei, kai kirptos ausytės tai veislė labiau matosi smile.gif

Sakykit ar ir jūsų mažieji taip ryja maistą nekramtydami? Kai paduodu ėst tai susidaro toks vaizdas kad kažkas ruošiasi iš jos atimt maistą blink.gif
Atsakyti
Aš tokia labai už veislės standartą, tai nesupykite už išsakytą nuomonę dėl kupiravimo rolleyes.gif
O dėl ryjimo tai yra yra biggrin.gif Mūsų didžioji taip kartais ryja jeigu konkuruoja su mažąja arba pamato kad į jos pusę ateina vaikai (galvoja kad atims).
Kai buvo dar maža taip rydavo dėl nemokėjo ir nesupratimo, tai manau jūsų Leilai praeis tas ryjimas kai suaugs mirksiukas.gif Tiesiog išmoks normaliai ėsti biggrin.gif Pasiistenkite kai ėda nueiti į šalį, kad galėtų pati ramiai viena ramiai paėsti smile.gif
Atsakyti