QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 14, 13:28)
coccinella gražūs jūsų šuniukai, dailiai nuaugę
O kas jūsų patinukui buvo?
Nežinau ar tiesa, bet yra tokia nuomonė, kad kalytės prieraišesnės ir ištikimesnės
o mažiukė ne iš veislyno bet grynaveislė (tėvukas su dokumentais, mamytė nea)
O iš kokio jūs?
O kas jūsų patinukui buvo?
Nežinau ar tiesa, bet yra tokia nuomonė, kad kalytės prieraišesnės ir ištikimesnės
o mažiukė ne iš veislyno bet grynaveislė (tėvukas su dokumentais, mamytė nea)
O iš kokio jūs?
Aciu:) maniske per ziema atsigauna, nes galim eit i miska prie namu, ten status slaitas, tai kasdien kai pagainioji, tokie raumenys uzauga, grazu ziuret, paskui per vasara vel apkiaustam ir tik lasinius auginam

Patinukui buvo greiciausiai smegenu auglys, cia taip veterinarai nuspernde, mes ju nemazai apejom..be to viskas per kelis menesius taip progresavo, kad nebeliko ka bedaryt...buvo nepilnai 4m....
Nezinau kaip su tuo prieraisumu, bet per gyvenima kiek tureje sunu tiek tevu tiek mano, tai susidariau nuomone kad kales labiau orientuotos i zmogu, paklusnesnes, man asmeniskai zymiai maziau problemu... nu tik ruja uzknisa, nes plauk ir plauk grindis

mano abu is Turkio oazes, o kodel jus antra nusprendet pirkt be dokumentu?
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 14, 14:16)
Sveikos Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų nedidelį būrį
Prieš porą dienų įsigijom mažylę Leilą Jai rytoj sueis 5 mėn. Juoda su tamsiu įrudžiu. Pirkom ne iš veislyno, bet abu tėveliai su dokumentais.
Vėliau įkelsiu foto
Prieš porą dienų įsigijom mažylę Leilą Jai rytoj sueis 5 mėn. Juoda su tamsiu įrudžiu. Pirkom ne iš veislyno, bet abu tėveliai su dokumentais.
Vėliau įkelsiu foto

Sveikute, junkis junkis, i ta musu mazuti buri

ir butinai parodykit grazuole